Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 438
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Mислех, че ще се награбят по нататък Филип и Мия, ама явно  са на голям зор. Grinning
И аз така. Обаче сега се замислих над думите на Филип в промото - ако ти останеш, аз напускам - или нещо такова. Откъде накъде ще й поставя такива условия, като той беше този, който първи изрази някакви мераци и без да е пил 🤔.

Струва ми се, че Диана и хипито ще видят някого в гората, затова той ще й запуши устата - за да не бъдат забелязани.

# 556
Според мен и го казва заради сигурността на Диана и отношенията и с Мия.  И думите на Руфинка "детето е в опаснот" мисля, че са за Диана.

# 557
Това с детето вече го нищихме. Хваща Донка за рамото Руфинка и го казва на нея. Даже и снимка беше показана. 

# 558
А думите на Филип, според мен, не са към Миа. Може би към баща му или не знам ...

# 559
А думите на Филип, според мен, не са към Миа. Може би към баща му или не знам ...
И аз допускам, че може да не са към нея. Само че в кадрите, които дадоха след епизода, не ги ли дадоха двамата - той в колата, тя отвън - докато той казваше това 🤔. Може да не помня добре.

# 560
Нямаше никаква нужда да се награбват, според мен. Можеше да ни изненадат и да няма награбване между главните герои 😁

# 561
И без това на Владо  сцените с ухажването по му се удават , отколкото показването  на страст в секс-сцени .

# 562
В ДЖ много добре му се получаваха секс сцените с Духовникова.

# 563
# 564
Владо не знае срещу кого се изправя - следователският екип на бг-мама е винаги нащрек Joy

# 565
Владо не знае срещу кого се изправя - следователският екип на бг-мама е винаги нащрек Joy
Хаха! Така си е, ние сме най-великите следователи, вече заподозряхме всички възможни персонажи. Grinning Grinning Grinning

# 566
Абе за Асен ми го говорят звездите. Интуиция. Пък и в сцената с пускането на кръв, показа добри познания по анатомия/медицина.
Мотиви бол: да “накаже” тези които правят този свят-такъв свят (перифразирам), да докаже на властния баща, че и без да е в системата-“работи” по-ефективно, вечното съперничество брат-брат.. Играе го “над закона”, над правила и норми. Има си негови “правила”.
Това е моето предположение.

# 567
Снимка от Карамазов, слагам я в спойлер....

Скрит текст:

# 568
Коя е тази? Не мога да я позная. Или е ново лице?

# 569
  • София
На мен подозрително много ми прилича на Мия.

Снимка от Карамазов, слагам я в спойлер....

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт