Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 432
  • 734
  •   2
Отговори
# 540
Следя ви от доста време, но не видях някой да е коментирал тези визитки на героите:

https://nova.bg/diavolskotogurlo/profiles

Тази на хлапака-полицай е малко абсурдна, защото в нея героят твърди, че не пие и не пуши, пък на снимката е с цигара в ръката.

Иначе, най-интересно ми звучат визитките на Асен (в изказването за Филип) и на Донка Simple Smile

# 541
По въпроса с братята - харесвам повече Асен. Не си падам по типажа тайнствени мъже, но просто от двамата той е по-интересен, повече изпъква. Христо ми е безличен, колкото и да харесвам актьора.

Ицко е в съседната тема, тука е Филип. 😃

# 542
Като писахте,как братята не си приличат никак -същото забелязах и за Донка и Кирето, и за Попето и съпругата му-много несъвместими . Дори децата на Попето -все едно са от различни родители.
Правя уговорка-че сериалът много ми харесва,чакам го с нетърпение. Гледам го в нет-а и едва устисквам да не ви прочета преди това,за да си запазя изненадата.
  Но   това не пречи да го дъвчем - харесваме или критикуваме.

Хора, стига с тези глупости, дали си приличали или не. Моите синове, от един баща ако ги видите, никога няма да предположите, че са братя. Единият е рус, със зелени очи, мускулест, а другият с тмна коса и тъмни очи по-висок и снажен.

Вече се чудите за какво да се захванете, като серията е веднъж седмично  hahaha hahaha hahaha

# 543
По въпроса с братята - харесвам повече Асен. Не си падам по типажа тайнствени мъже, но просто от двамата той е по-интересен, повече изпъква. Христо ми е безличен, колкото и да харесвам актьора.
Ицко е в съседната тема, тука е Филип. 😃
JoyJoyJoy Ох, не видях какво съм писала хахаха
Тъй де, Филип. Така се получава понякога. Добре, че не са решили през уикенда да повтарят и Дървото на живота, че съвсем щяхме да ги оплетем имената Joy

# 544
Съвсем нормално е хора, които не живеят в България, нямат българска телевизия и съвсем спорадично гледат нещо българско, да не познават популярните в България сега екранни лица и актьори. Отделно, че повечето от актьорите са от софийски театри и театралните им роли не са популярни сред хората, които не живеят в София, което е съвсем нормално.

Семейната сцена с Попето ми хареса много. Добра двойка изглеждаха с жена му, а за едното екранно дете и аз си помислих, че е на актьора. Докато Кирето и Донка трудно си ги представям заедно.

# 545
Аз досега не съм гледала Христо Петков и съм впечатлена от играта му. Но героят му Асен не ми допада. Може би защото не харесвам такъв тип мъже, знам ли.

За пчеларя споменаха, че е имал вземане даване със закона. Може би затова от личен опит има познания за терминологията и процедурата.

# 546
Актьорът, играещ пчеларя, ми е познат от някъде, но не знам от къде... Thinking

# 547
Във визитката на Асен се разказва как беат му се е променил след жест на момиче и все едно му е паднал в очите, мисля че точно тази история от миналото ще е ключа от палатката..

# 548
В този сериал полицай до полицая и после пак полицай.

Новата версия на "На всеки километър"  Joy

По отношение на Карамазов, не съм му фенка и никога не съм била, но тука докарва на моменти един меланхоличен поглед дето е много привлекателен....

# 549
Сетих се за един много хубав филм със Стоян Радев, Лилия Инджова и Теодора Духовникова - "Събирачът на трупове".
Стоян Радев е уникален там.
Това за убиване на времето до епизода.

# 550
Сетих се за един много хубав филм със Стоян Радев, Лилия Инджова и Теодора Духовникова - "Събирачът на трупове".
Стоян Радев е уникален там.
Това за убиване на времето до епизода.

Това сериал ли е ? И на каква тематика е? Извинявайте, но ми стана интересно. За първи път гледам български трилър ( визирам " Дяволското гърло" ) и то направен доста добре. Ако и този е нещо подобно, ще ми е интересно да го видя.

# 551
Това е филм - драма, даже по-скоро психо драма с елементи на трилър, но много слаби елементи. Доста ми допада, като сюжет, игра( особено добра роля за Духовникова, а Стоян Радев е брилянтен).

# 552
  • гр.София
BaDBluEeYeS ,  изгледах го ,благодаря ! Хубав филм !

# 553
Сега виждам, че е имало сутринта интервю с Васил Банов, ето го и него: https://www.youtube.com/watch?v=WOtpPpYdcow

# 554
  • София
Късно се записвам, ама пътувах и нямах никакво време за форума. Всичко обаче съм си изгледала като прилежен зрител. Grinning Mислех, че ще се награбят по нататък Филип и Мия, ама явно  са на голям зор. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт