Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 448
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Е чак пък да се учудвате на симпатиите.  Различен вкус просто. Героят е много интересен и многопластов, това предизвиква симпатиите. Не вярвам да е убиеца, но дори и да е той бих продължила да му симпатизирам.

# 526
  • Street of Dreams
Асен е с най-психопатско поведение и ми е най-антипатичен от всички. Няма да съм разочарована, ако сценаристите са му измислили достоверен мотив и той да е убиецът.
Споделям мнението ти. Даже ме учудва, че толкова зрители му симпатизират.
Аз му симпатизирам, защото е един от неколцината актьори в този филм, в които намирам автентичност и излъчване, както и добра актьорска игра, влизане в роля. Много бързо изгубих първоначалната си симпатия към Карамазов.

# 527
Споделям мнението ти. Даже ме учудва, че толкова зрители му симпатизират.

То и аз се учудвам колко много жени точат лиги по такава кифла като Карамазов, ама не питам защо.
Вкусове разни...  Laughing

# 528
  • София
Аз също не питам защо и не ме интересува. Че Христо Петков е страхотен актьор и прави много добра роля, няма две мнения по въпроса. Просто самият герой ми е интересно, че има фенове.

# 529
Е, що да няма фенове?  Много хора се потресоха от методите му на разпит, ама и в първата серия Попето преби бежанеца за " добре дошъл", също без да има доказана вина, просто защото прокурорът така нареди.  Освен това, нищо чак толкова лошо не сме видяли от Асен, изключвам разпита на пчеларя- спасява хора в планината, работи с деца, отказал е да бъде подметка на баща си.
На мен пък друго ми е чудно. Какви грехове има да изплаща Донка? Май никой от добрите няма да е толкова добър, колкото изглежда.
Снощи гледах последния епизод отново. Ами ужасна ми е майката, има нещо в нея...

# 530
  • Street of Dreams
Предполагам, защото просто е голям мъжкар. Малко тайнствен, не изпитва нужда да бъде център на внимание, малко див, саможив. Изглежда по-многопластов и дълбок от брат си - застаряващият пубертет. Иначе развитието на  ролята му ми стана неприятна с тази жестока и несправедлива акция към пчеларя.

# 531
На вкус и не цвет... нали. Асен в случая не е представен като ужасен злодей за мен, за да обира негативите. Гледала съм много, много филми, в които злодеят ми е ставал любимец, а в други доброто и злото са били на кантар. Джон Кофи например ме е разтърсил и разплакал така както никой друг герой от книга или филм.

# 532
На пчеларя с що не му е чиста работата. Уж куку, живее в планината сам, като отшелник, не вижда, не чува, пък заповед за обиск, протокол от претърсването, адвокат. Да не излезне някой бивш колега на Чанови накрая...

# 533
В едно от интервютата си Стоян Радев казва, че в "Дяволското гърло" играе на страната на добрите, а в "Господин Х и морето" е от лошите, но какво ще излезе от неговите герои зависело само от монтажистите. Нещо в този смисъл беше. Звучи ми доста двусмислено и нищо чудно наистина да излезе нещо гнило около него.

# 534
В този сериал полицай до полицая и после пак полицай.

# 535
Не видях някой в темата да точи лиги по Карамазов, особено пък за ролята му на Филип. Но разбрахме, че е много докачлив и просто го щадим повече.Simple Smile Дори си признавам, че съм го гледала само като водещ на Сървайвър и в ролята на Панто в " Дървото на живота". В Сървайвър се държеше точно като хубавец, който си знае, че е хубав и харесван, а такива мъже ме дразнят леко. Като Панто обаче ми хареса много, там и с Теодора сякаш по си пасваха.
Христо Петков е ново име и лице за мен. Не ме впечатлява с игра, а за героя му вече писах.
Когато живеех и работех във Варна, много пъти съм виждала Стоян Радев не в роля, не като актьор, а като обикновен човек и поведението му като такъв е също причина да харесвам много актьорската му игра.

# 536
  • Street of Dreams
Не видях някой в темата да точи лиги по Карамазов, особено пък за ролята му на Филип.

Аз пък видях. Както и мнозина бяха силно учудени (да не кажа възмутени), че аз не знам този така велик български актьор. Ами - за мен не е такъв и въобще не мисля, че нещо съм изпуснала, като не съм го знаела. Говоря естествено на база тази му роля, но в мен определено не предизвика интерес да го гледам в други филми или в театър.

Харесвам актьорската игра на Донка - много ми е автентична и дори тази абсурдна роля - на напреднало бременна обикаляща по чукарите полицайка без особен майчински инстинкт, някак й я вярвам. Изражението й е такова. Харесвам Попето - също е много истински, макар едва ли има такива татуирани биещи полицаи. Всяко негово движение, поглед, глас - са добре изиграни. Краси също добре играе и да не забравя първия патолог.

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 13:09 от OnDiNe_

# 537
  • София
Не видях някой в темата да точи лиги по Карамазов, особено пък за ролята му на Филип.

Аз пък видях. Както и мнозина бяха силно учудени (да не кажа възмутени), че аз не знам този така велик български актьор. Ами - за мен не е такъв и въобще не мисля, че нещо съм изпуснала, като не съм го знаела. Говоря естествено на база тази му роля, но в мен определено не предизвика интерес да го гледам в други филми или в театър.

От което Карамазов няма да загуби нищо.
Има кой да го оценява.
Всеки обаче има право на мнение.
Аз не виждам слабо звено в този сериал. Не го гледам под лупа и не му търся кусури.

# 538
  • гр.София
 Като писахте,как братята не си приличат никак -същото забелязах и за Донка и Кирето, и за Попето и съпругата му-много несъвместими . Дори децата на Попето -все едно са от различни родители.
Правя уговорка-че сериалът много ми харесва,чакам го с нетърпение. Гледам го в нет-а и едва устисквам да не ви прочета преди това,за да си запазя изненадата.
  Но   това не пречи да го дъвчем - харесваме или критикуваме.

За сцената Диана-хипарят в гората през нощта - останах с впечатление,че  я сграбчва и й запушва устата-за да я спаси-тя може да крещи,понеже е видяла нещо. И макар,че след повторно преглеждане вече да не съм съвсем убедена, не очаквам да й навреди.

Миа и Филип в стаята с щерката -явно сценаристите не са измислили по-добра идея, как да накарат Диана да хукне посред нощ навън.  Тъпо беше.

# 539
Дори децата на Попето -все едно са от различни родители.
То си е така - момичето бас държа, че е дъщеря на Валери Йорданов - одрала му е кожата, а момчето като нищо е син на актрисата, която игра жена му Joy

По въпроса с братята - харесвам повече Асен. Не си падам по типажа тайнствени мъже, но просто от двамата той е по-интересен, повече изпъква. Христо ми е безличен, колкото и да харесвам актьора.

OnDine_, аз бях учудена, че не знаеш кой е Карамазов, не за друго, а защото той е медийно лице, дават го повече по телевизията, да речем. Има актьори, които основно играят в театъра, снимат късометражно кино или чужди продукции и е логично да не са популярни. В неговия случай не е така. Та затова. Но пък не си длъжна да го знаеш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт