Отношения?

• 7 350
  • 121
  •   1
Отговори
# 75
и все пак, ще ми отговориш ли на въпроса, за какво ти е мъж, ако няма да правиш секс с него ?
То че ще правим, ще правим. Но това ли е най-важното?

# 76
За 99.999% от мъжете да. Иначе нямаше да се занимаваме с жени.

# 77
и все пак, ще ми отговориш ли на въпроса, за какво ти е мъж, ако няма да правиш секс с него ?

Тя е девствена и няма как да разбере този въпрос. Като започне да прави и по-нататък, ще разбере, че сексът в една връзка е наистина важна.

# 78

А кое е най-важното за теб, че ми стана интересно?  Simple Smile

ПП Без секс няма бебета. Е, може и да има, ама е по-сложно някак си...

# 79
  • Агент под прикритие
Та така, ако искаш сериозна връзка, намери си някой със сериозни намерения към теб и така по-нататък нещата ще се получат. Всичко останало е излишно.
То въпроса беше зададен и преди това, ама пак да питам, че и на мен ми стана интересно: как точно разбираш кой е сериозен и кой не?

# 80
Та така, ако искаш сериозна връзка, намери си някой със сериозни намерения към теб и така по-нататък нещата ще се получат. Всичко останало е излишно.
То въпроса беше зададен и преди това, ама пак да питам, че и на мен ми стана интересно: как точно разбираш кой е сериозен и кой не?
Ами то си личи, по държание, мислене и т.н 😀 не всеки път можеш веднага да разбереш един човек какъв е, но повечето пъти се вижда

# 81

Не е трудно да се разбере кой е. Поне и при тази сериозна жена, ще разбере, че е сериозен. Първо - най-много по мисленето му ми става ясно какъв човек е, тогава останалите неща ми са ясни, после самият характер ще покаже той. Simple Smile

# 82
  • Агент под прикритие
Така, и сега следващия логичен въпрос: колко време ти трябва да го разбереш това: веднага или едни 3-4 месеца+ ?

# 83
Не бъдете груби с момичето. На 21 е и се замисля за секс и връзки. Ако беше на 30 и лапаше мухите щях да се включа в плюенето, но при нея нещата ми изглеждат нормални. И да знам, че някои започват на 13 и спрямо тях е закъсняла, но те нито могат да бъдат пример, нито мерило.

# 84
Така, и сега следващия логичен въпрос: колко време ти трябва да го разбереш това: веднага или едни 3-4 месеца+ ?

Най-обикновено с много разговори и ситуации, ми е достатъчно да разбера, че е. Това зависи от тях, някои се задържат малко при мен, някои повече.

# 85
Не бъдете груби с момичето. На 21 е и се замисля за секс и връзки. Ако беше на 30 и лапаше мухите щях да се включа в плюенето, но при нея нещата ми изглеждат нормални. И да знам, че някои започват на 13 и спрямо тях е закъсняла, но те нито могат да бъдат пример, нито мерило.
И освен това, изобщо не е длъжна да прави секс, само защото някой си смятал, че това е 99.99% от връзката.
Когато чувстваш, че времето е дошло, тогава. Остави статистиките за тия, дето са им важни.

# 86

А кое е най-важното за теб, че ми стана интересно?  Simple Smile

ПП Без секс няма бебета. Е, може и да има, ама е по-сложно някак си...
Ами ако сексът ти е идеален, но нямате комуникция, общи интереси,уважение доверие и т.н?

# 87
Комуникция, общи интереси, уважение и доверие може да имаш с майка си или с приятелите си.
Според мен, си харесала въпросния младеж, обаче страха от това да не сбъркаш те парализира.

Аз лично, знам че и мъже и жените, преди да правят секс се опитват да се представят в най-добрата светлнина. Някой лъжат, други просто прикриват нещо. Всеки от двата пола изважда най-добрата си персона. Вече, след секса има шанс да почне истниското общуване, без престувки, без лъжи и театри. Затова, за мен е най-важно възможно най-бързо да спя потенциалната жена, за да може да почнем да си общуваме истински.

# 88
  • Агент под прикритие
Най-обикновено с много разговори и ситуации, ми е достатъчно да разбера, че е. Това зависи от тях, някои се задържат малко при мен, някои повече.
Разбрах. Аз питах за краставици, отговориха ми за домати... Но пък от друга страна, подобен отговор не беше неочакван.

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 18:36 от NexusBGN

# 89
Ами ако сексът ти е идеален, но нямате комуникция, общи интереси,уважение доверие и т.н?

А, не ме питай мен, аз каквото съм търсила и което ми е било важно – съм си го намерила.
На себе си задай тези въпроси, подреди си приоритетите и си ги спазвай. Или недей – твой проблем.
Единственият съвет, който мога да ти дам, е да не се захващаш с момчета, в които не си влюбена. Само им губиш времето, а и своето.
Когато се влюбиш, ама истински, когато усетиш какво е да обичаш, голяма част от драмите ти ще отпадне и решението какво да правиш с конкретния човек ще дойде от само себе си.
Само да не седнеш сега да ме убеждаваш, че си влюбена. Не си.  Laughing
Измислила си си някакви илюзорни отношения и се опитваш да вкараш света в калъпа си. А светът не ще. Светът иска гъвкавост, компромиси и развитие. Когато срещнеш човека за теб, сама ще пожелаеш да се напаснеш с него, а не да даваш зор за нещо, като и ти не знаеш какво точно да е.

Общи условия

Активация на акаунт