АВГУСТ-инки 2019 - тема 8

• 30 170
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз ходя във Фемина на фетална при Врагалева.Последния път сама се сетих да я питам за този преглед.Отговора беше,че ако има нящакво съмнение при прегледа ще ни прати на този преглед.(по време на прегледа ММ сподели,че брат му е имал проблеми като малък със сърцето)Тя каза че не вижда нищо притеснително,за наше успокоение ако искаме да отидем.Предписа ми и товарене с глюкоза,което вече правих веднъж (това се чудя и ще питам дали има нужда пак да правя)

# 646
  • Varna
Veggie, моите съболезнования! Прегръщам те

# 647
Veggie,съжалявам много!Нека почива в мир!

# 648
Veggie,съболезнования  Hug
аз и двамата си родители ги загубих още като дете и знам колко е тежко,знам че каквото и да прочетеш в момента нищо няма да намали болката.За съжаление и времето не лекува,просто се научаваме да живеем с нея,много сили ти желая Hug

# 649
Veggie,съжалявам много!Нека почива в мир! Дръж се силна, колкото можеш, само заради мъника в теб... знам, че ще бъде трудно, а ние каквото и да кажем няма да помогне особено, но все пак -прегръдки! Hug

# 650
Благодаря ви..хем знаехме че предстои, но като се случи, шока и мъката са огромни. Съжалявам, че внасям черни нотки в темата, но ми дойде някак да споделя. В една година ще ми се случи най-лошото и най-хубавото, но такъв е живота.

# 651
Ако някоя бъдеща майка е решила да съхранява стволови клетки и още не е подписала договор,
мога да дам код за отстъпка 100 лв. Става въпрос за
Скрит текст:
Future Health

# 652
Veggie, най-искрени съболезнования! Господ да ви дава мир и утеха!

# 653
  • София
Veggie, моите най-искрени съболезнования! Миналата година загубих баща ми (беше със сериозно хронично заболяване, но пак ни дойде като гръм от ясно небе), ще родя детето си горе-долу по времето, когато почина. Разбирам колко тежко е това, през което преминаваш.

# 654
Моите сърдечни съболезнования! Тя наистина ще ти помага където и да е, ти сама ще усетиш! Бъди силна момиче, дължиш го на малкото бебче в теб!

# 655
Благодаря ви..хем знаехме че предстои, но като се случи, шока и мъката са огромни. Съжалявам, че внасям черни нотки в темата, но ми дойде някак да споделя. В една година ще ми се случи най-лошото и най-хубавото, но такъв е живота.

Мойте съболезнования! Ако нещо съм разбрала до сега в живота, то е че когато Господ взима едно, той дава друго. Бъди силна ❤

# 656
  • Варна
Много съжалявам, Veggie. Когато и да се случи, човек никога не е подготвен. Прегръщам те!

# 657
Veggie, съболезнования! Прегръщам те!

# 658
Мила Veggie, приеми и моите искрени съболезнования. И аз загубих баща си. Той беше и майка и баща за мен. Ако можеш в този момент се стабилизирай и мисли повече за живота в теб. Консултирай се с доктор за успокоителни и тн, ако се налага.

# 659
Veggie, скъса ми се сърцето като прочетох Sad Съжалявам за загубата ти ! Бъди силна, заради малкото човече

Общи условия

Активация на акаунт