АВГУСТ-инки 2019 - тема 8

• 30 160
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
٠•● Veggie ●•٠ Мойте съболезнования скъпа! Прегръщам те силно! Ние сме с теб!И аз утре ще летя за Варна да се видя с нашите, че много ми липсват и ще остана до Великден. Когато си далеч и не може да виждаш близките си честно наистина е трудно. Още повече ,че едва ли в тоя живот ще мога да се прибера   толкова лесно както без дете.

Аз бях и двете ФМ вув Фемина при д-р Икономова. Нищо обезпокоително тя не видя на сърцето. Аз лично ходих при д-р Маринов в кабинета му във Надежда по мое усмотрение , тъй като имам фамилна обремененост. Но етилогията на сърдечните заболявания често пъти е скрита  и за мен този преглед не е излишен. На времето брат ми не са го видели навреме че  имало проблем , сега при тази модерна апаратура поне по една ФМ и ФЕ според мен си е задължително. Според мен много прегледи са по - излишни ако няма индикации за тях Simple Smile

# 661
Бъди силна,Veggie!  Моите съболезнования в този момент на изпитание.

# 662
Съболезнования Veggie.
Трудно е да се намерят думи в такъв момент,нека душата и почива в мир.
Бъди силнa...

# 663
Моите съболезнования,Veggie!😢Бъди силна заради мъничето,което носиш!

# 664
٠•● Veggie ●•٠ Мойте съболезнования скъпа! Прегръщам те силно! Ние сме с теб!И аз утре ще летя за Варна да се видя с нашите, че много ми липсват и ще остана до Великден. Когато си далеч и не може да виждаш близките си честно наистина е трудно. Още повече ,че едва ли в тоя живот ще мога да се прибера   толкова лесно както без дете.

Аз бях и двете ФМ вув Фемина при д-р Икономова. Нищо обезпокоително тя не видя на сърцето. Аз лично ходих при д-р Маринов в кабинета му във Надежда по мое усмотрение , тъй като имам фамилна обремененост. Но етилогията на сърдечните заболявания често пъти е скрита  и за мен този преглед не е излишен. На времето брат ми не са го видели навреме че  имало проблем , сега при тази модерна апаратура поне по една ФМ и ФЕ според мен си е задължително. Според мен много прегледи са по - излишни ако няма индикации за тях Simple Smile

Може ли да споделиш каква е цената на прегледа при д-р Маринов в кабинета му във Надежда? Благодаря!

# 665
Съболезнования ٠•● Veggie ●•٠ 🙏🙏

# 666
Veggie, приеми и моите съболезнования. Подкрепям мнението на останалите, че каквото и да ти напишем няма да облекчим болката ти, но поне ще знаеш, че там някъде има хора, които, макар и да не познаваш лично са с теб в мъката ти. Прегръщам те!

# 667
Много Ви благодаря, момичета...

# 668
  • Пловдив
Veggie,искрени съболезнования. Излей си болката ,дали тук,дали пред някой близък,поплачи си ,но бъди силна !

# 669
  • София
Veggie искрено съжалявам за голямата загуба. Бъди силна, майката винаги ще липсва, аз също загубих моята, но вярвам, че е на по-добро място и бди над мен и децата. Голяма прегръдка от мен.

# 670
  • Пловдив
Veggie, искрени съболезнования. Нека почива в мир. Бъди силна, болката е голяма, но предстои хубаво!

# 671
Veggie,моите съболезнования.И аз загубих майка си,на 19 април ще стане точно 1 год.Бъди силна и вярвай,че е на по-добро място.Светъл да й е пътят нагоре!

# 672

Може ли да споделиш каква е цената на прегледа при д-р Маринов в кабинета му във Надежда? Благодаря!

70лв.

# 673
Veggie, моите съболезнования! Съжалявам за загубата ти Sad

# 674
Veggie, съболезнования мила! Бъди силна!

Общи условия

Активация на акаунт