АВГУСТ-инки 2019 - тема 8

• 30 338
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Леле , кога стана време за втори ФМ Simple Smile Сякаш онзи ден правихме скринингите. Вече и ритници усещат някои, аз още само бълбукане и почукване, ноо пак е нещо, знам, че мъника вътре си прави каквото му е кеф.

Относно количките, в голяма чуденка съм, харесвам Муци, но цената е сериозна и комплекта не включва почти нищо. За iCandy съм чувала, че са тежички , в сравнение с другите в този ценови диапазон. Някой да им отзив?

# 181
  • Варна
Привет, дами! И аз имам някакви кървави жилки, които забелязвам , когато си издухвам носа. Бях чела , че лигавицата се увеличава и ако човек има по-слаби капиляри, може да се наблюдава кървене.
Относно количките , нямам никаква идея какво ще вземем като марка и модел Grin , мисля като изляза в болничен, тогава да обикалям.
Това с усещането на бебето, в тези седмици, е малко „нож с две остриета”, защото както го усещаш в един момент, в следващия спираш....и като се почнат едни размисли и страсти... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 182
  • София
Аз, както вече споменах, нямам никаква идея за количка, но чинно си записах всеки модел и марка, която споменавате и ще проучвам - в интернет и на живо, в магазините.

# 183
Здравейте..аз съм нова.. в 17г.с.. Петък 29.03 съм на 4d.. Искам да попитам има ли работещи.. понеже съм учител.. и не мога да преценя кога да започна да си почивам

# 184
Добре дошла, Мартина! И аз съм учител, макар и на частно, а не в училище. Аз съм в болничен от началото на януари, защото съм с близнаци и реших да се пазя и да си почивам, но ако се чувстваш добре и работата не те натоварва физически и психически, работи си още. Ако пък усещаш, че ти идва в повече, вземай болничния и не го мисли. Simple Smile

# 185
  • София
Аз съм в 19+1 седмица и ту усещам бебето, ту - не. Примерно вчера хич го нямаше, даже и бременна не се чувствах. Днес се прояви отново. Обаче в някои моменти съм в голяма чуденка бебето ли е, друго ли е... Хем ми е за втори път, със задна плацента и т.н.

Кървав секрет и аз имам понякога от носа, а през първия триместър на няколко пъти ми тече кръв и то доста. Не съм питала, но го отдадох на бременността, защото за мен това е много нетипично.

Аз искам да питам момичетата, които са на диета заради гестационен диабет - как сте с килограмите? Аз съм още един надолу и пак ми наближава време за ЖК и отново се филмирам. Ама идея нямам как да ям повече - като съм спряла сладки и тестени неща и карам на треворляци и меса, колкото и да се насилвам, не мога да се тъпча.

# 186
Днес няма ли някой с преглед? Simple Smile
Ние с бебчето се разходихме до Лондон, да си подновя паспорта и в момента пътувам обратно към нашата губерния:) Подритва ме отвреме навреме, но не са силни ритници, днес почвам 20та седмица.
Имам чувството, че всичките братя роми с техните нанайсе чавета бяха решили днес да оправят документи, направо...лудница.
Появи ми се пак една болка точно под ребрата, този път от дясно, предната бременност беше в ляво и ме държа до края...ужасно е. Едва ли е бебето, защото не е толкова дълго, че да му опират кратата в ребрата. Не знам, поне не е долу, ниско, което би било притеснително.
За количките не мога да изкажа мнение, тук други модели се предлагат, а и още се чудя двойна ли да взема, или единична с борд.

# 187
Елена,аз не съм с диабет,но от страх тъй като съм фамилно обременена преди 2 седмици спрях всякакви тесто,сладко и като цяло ограничих въглехидратите. За това време съм с 1.5 кг надолу ,обаче аз съм с много над нормата и при мен не е проблем.

# 188
Днес няма ли някой с преглед? Simple Smile

Ами...аз Simple Smile
Здравейте, момичета, следя ви редовно от самото начало и сте ми много полезни с цялата информация, която споделяте в темата. Колебаех се дали да се записвам в темата, защото терминът ми е в края на месеца, а и съм извън България и реално не съм сигурна колко мога да съм ви полезна аз на вас. Но пък атмосферата в темата е много приятна и мисля, че ще ми е хубаво при вас Simple Smile
Виждам, че в темата има остър недостиг на момчета, затова ме запишете и мен с едно момченце - живот и здраве на 30.08.

# 189
Как недостиг на момчета? Точно обратното 😁😁😁Добре дошла Simple Smile

# 190
Аз бях вчера на фетална, всичко е наред с бебо,  300 гр сме пита ме за пол дали искам да знам, казах дааа но нека бъде написан на лист ☺️ поръчах си торта и вътре крема да е розов или син, така че събота ще науча.

# 191
Nadejda,  Наде колко ти е кръвната захар на гладно? На мен ми излезе малко завишена и мен ме сложиха на диета. След седмица ще правя обременяване с глюкоза

# 192
Как недостиг на момчета? Точно обратното 😁😁😁Добре дошла Simple Smile
Тъй де, тъй, да има Grinning
Добре заварила! Simple Smile

Elena_e, аз се водя с повишен риск (диабет в семейството, аз с ИР) и си минах на режим след 12гс. ОГГТ очаквам поне след 20та седмица. Следя вкъщи с глюкомер и смятам въглехидрати като на зип по математика. Не ми тежи, готова съм всичко да направя, само да са стойностите под контрол, разбирам те.

# 193
Мег,  4.5 беше последно и док  каза, че е в норма. Но нали страх лозе пази реших да свия тестото и сладкото за по-сигурно. Другата седмица ще пускам една кръв  контролно да видя какво се случва преди да отида при док,за да може ако нещо е високо направо да ме праща на обременяване с глюкоза.

# 194
Добре дошли на новите момичета !!! Пишете на Sunshine  да ви добави на първа страничка с термина !!! Виждам ,че има доста , който пишат, а не са добавени ^^ Момиченца момченца приемаме всякакви Grinning

Общи условия

Активация на акаунт