АВГУСТ-инки 2019 - тема 8

• 30 194
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Много сте писали Simple Smile
За курса във Варна - не съм за такива места. Омръзна ми след 3 минути, всички знаят всичко и имат 1000 въпроса.
По повод пазаруване - и аз съм оставила всичко за юни/юли, само оглеждам колички.
Мажа се супер рядко с Палмърс, ще преживея още някоя стрия + вече съм 8кг нагоре, но с бременност и рязко спиране на спорт - очаквам да се търкалям към 9тия месец.
Държа на естествено раждане, освен ако момата не е застрашена.

Надявам се всичко да върви в норми и всички да си имаме здрави, пухкави бебоци Heart

# 601
 Момичета,колко пари е фетална ехокардиография  при др. Евтимова в Щерев ?

# 602
Ifsinka, ако не е неудобно да попитам,  в коя част горе-долу на Холандия сте? Ние сме съвсем наблизо и от ранна пролет до късна есен честичко прескачаме, главно утъпкваме парковете през уикендите,  но не само. Иначе те разбирам напълно за покупките,  цените на повечето места са абсурдни за това,  което предлагат.  

North Brabant, Tilburg Simple Smile Ако имате път насам, казвай. Вие къде сте?

Veggie, нещо Икеиските, които гледах ми изглеждаха много калпави, но накрая и това може да е вариант...защото не искам да се изхвърлям със супер много пари, а искам да взема креватче, което след това може да става голямо и да се използва до по-голяма възраст.

# 603
Нашето се води cot bed, тоест маха се после решетката и става и легло, май ги спрях от производство, Hensvik се казва. Всичко взех, наредих, познай дали спа и една седмица там, седеше като музеен експонат, сега ще видим малкото дали ще го ползва. Има две степени 0-6м и от 6м нагоре. ИКЕА вдигнаха и те цените, поне при нас...
Аз сега ще взема люлка за начало и после в икейското.

# 604
Момичета,колко пари е фетална ехокардиография  при др. Евтимова в Щерев ?

Вчера бях при нея на преглед, платих 80лв.

# 605

Аз се спрях на този вид, сега е на промоция +подарък матрак.

# 606
Мен умът ми не може да измисли с какво ще го обличам това дете. Синът ми се роди края на септември и го обличах с боди с къс ръкав и гащеризонче. Имах 3-4 и първия месец че и отгоре - само това. Сега ктчрая на юли очаквам да е жега, та ще видим.
Моя близка роди средата на юни, уж топло време, като свил един студ тогава - преди 5-6 години, та нямали с какво да го изпишат това дете Grinning
Иначе и малкото върви напред, 10тина дена по-голям го дават вече на няколко прегледа, гледам 750гр пише на листа, док не ги коментира тия работи. Гледам го той като е спокоен и аз съм.
Пуснах вчера една камара изследвания, че не бях правила нищо от началото на бременността. Чакам си сега микробиология и т.н. Няма начин да няма нищо. Като знам предната бременност си изкарах докрай със разни паразити, що антибиотик изпих...

# 607
  • Пловдив

Всичките ми приятелки, които си купиха това легло, след това съжаляваха.
Огромно е, много тежко, високо ... повивалника  е неизползваем ако не си поне 1,70 Simple Smile и ако това е от този тип, където след време си мислипш, че ще го ползваш като легло - не се заблуждавай Grinning

Нямам познат (а те почти всички купиха от този тип), който да е останал доволен и да го използва още.

Гери започна да иска да спи на голямо легло като стана на 2 год. и купихме от ИКЕА такова на две нива, като долното ниво се прибира и става много компактно. Така че помисли и за вариант някаква кошарка до към 2 и после да го местиш на голямо легло, защото не се знае какви ще са капризите на детето Simple Smile

Аз не съм фен на нещата, които са от рода на 10 в 1, защото почти никога не използвам втората функция.

Изказвам само мнение, сигурна съм, че има и доволни от леглото, но това е моето наблюдения за този тип кошари Simple Smile

# 608
ДА ви се похваля пристигна ми поръчката от ХМ с дрешките. Доволна съм, но определено следващите ще поръчвам от вън. За кошарка съм избрала възможно най- компактанта с чекмеджета от долу - 125-65 габарити да е  и люлка механизъм. За повивалник за съжаление нямам къде. Ще си купя преносим да го слагам от горе и може би някое дребно комодче от страни на леглото да държа консумативите.

Kallaa  и аз съм в голямо чудене. Хем като новородено пък му е много нежна кожата в началото да не е изцяло голичко, хем ще е мега жегите. За сега взех бодита с къс ръкав и ритънки и гашеризонче/пижамка с дълъг и къс ръкав.

# 609
Скрит текст:

Всичките ми приятелки, които си купиха това легло, след това съжаляваха.
Огромно е, много тежко, високо ... повивалника  е неизползваем ако не си поне 1,70 Simple Smile и ако това е от този тип, където след време си мислипш, че ще го ползваш като легло - не се заблуждавай Grinning

Нямам познат (а те почти всички купиха от този тип), който да е останал доволен и да го използва още.

Гери започна да иска да спи на голямо легло като стана на 2 год. и купихме от ИКЕА такова на две нива, като долното ниво се прибира и става много компактно. Така че помисли и за вариант някаква кошарка до към 2 и после да го местиш на голямо легло, защото не се знае какви ще са капризите на детето Simple Smile

Аз не съм фен на нещата, които са от рода на 10 в 1, защото почти никога не използвам втората функция.

Изказвам само мнение, сигурна съм, че има и доволни от леглото, но това е моето наблюдения за този тип кошари Simple Smile

Благодаря за тази информация която ми даде ще ми е от полза.
Може ли мнение

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 19:52 от AnMary

# 610
Такова кошче и аз гледах,много са ми симпатични,но някъде четох,че били до 12 месеца.Чудя се после това дете къде ще спи ,като на 1 год. ми се вижда  малко за самостоятелно легло  newsm78

# 611
  • София
Благодаря за тази информация която ми даде ще ми е от полза.
Може ли мнение

Този тип кошарки стават за първите максимум 6-7-8 месеца, след това детето почва да сяда, да се набира на ръце по перилата на кошарата и много бързо ще почне да се претъркулва с главата надолу - парапетчето е ниско.
Гледай кошари със стандартни размери - за матрак 60/120 или 70/130, като е препоръчително да имат възможност дъното на леглото да се повдига на различна височина (така че, докато е малко бебето, да не се навеждаш много, за да го вдигнеш и оставиш в кошарата, а като порастне, дъното се сваля и детето дори да се набира на парапета, да не може лесно да го прескочи и да тупне на земята).
Имай предвид също, че разните люлеещи механизми бързо започват да дават фира - или трудно се движат, или започват да скърцат, а да научиш бебето да заспива, като го люлееш (щото си си взела кошара с такъв механизъм), за мен е глупаво - после детето ще има стандарти и изисквания за заспиване, с които ти винаги и навсякъде ще трябва да се съобразяваш. Трябва да научиш бебето да заспива само без разни бонуси от типа мама да го дондурка два часа или да го кърми два часа или да го люшка два часа, че да се успокои и отпусне.

# 612
Такова кошче и аз гледах,много са ми симпатични,но някъде четох,че били до 12 месеца.Чудя се после това дете къде ще спи ,като на 1 год. ми се вижда  малко за самостоятелно легло  newsm78
Дори продавача ни каза че зависи от детето, ако е по шавливо максимум до 6,7 месец може да стой там, защото имало вероятност да падне.

# 613
Ние също се бяхме ориентирали към легло с люлеещ механизъм, но май ще се откажа от такова Smiley

# 614
Нашето е от Арбор,размер 140-70 с матрак.Малката го ползва 5г и не е мръднало.Имаме и по-голямо вече,но тя си го предпочита все още.Решетката се маха,на колелца е и лесно се придърпва към спалнята вечерно време,а и за почистване.Смятам,че избора тогава ни е бил перфектен и препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт