Къде в Бургас? (55)

• 45 322
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Отдавна се каня да си запиша час за д-р Конярова.Добре че ме подсетихте.
Подкрепям мнението за д-р Видева....... много прилагателни мога да изредя.
Всъщност, тая във Военна болница не е Видева, а Водева – неизвестно защо, редакторът го е променил и късно го видях. Прилагателни и аз бих изредила доста за нея...

# 541
  • Бургас
Така е,Водева е.Аз просто преписах името.Ходих при нея в края на 2016г и не се учудвам,че не съм го запомнила.Мъжът ми ходи лятото на 2016г и остана доволен.Може пък на мъжете да се старае повече.Simple Smile

# 542
Къде има официални рокли за бременни, момичето е 6-и месец? Трябва й за сватба, само в центъра има магазин за бременни, но там няма нищо, в Уайкики също...

Мога да посоча само сайт, в който са ми допаднали различни модели, но не знам дали имат някъде магазин
https://evizabg.com/jeni/

# 543
Момичета,искам да боядисам 2 дървени стола в синьо ,къде ще ме насочите?

# 544
Къде има официални рокли за бременни, момичето е 6-и месец? Трябва й за сватба, само в центъра има магазин за бременни, но там няма нищо, в Уайкики също...

По-свободни бели  рокли има в Младост- търговски център Престиж на 1ви и 2ри етаж. Аз също търся рокля, но съм екстра слаба...

# 545
Евтин магазин за дрехи и обувки втора употреба къде има ? Може и повече от един да препоръчате?

# 546
Не знам дали тази тема е подходяща, но вече се видяхме в чудо и не знам къде да попитам - трябва ни наистина читав майстор за шпакловане и боядисване на целия апартамент. Можете ли да препоръчате добър?

# 547
Виждали ли сте някъде контейнерите за изхвърляне на дрехи и обувки, които рекламираха, че ще поставят миналата година? Функционира ли този тип сметосъбиране?

# 548
  • Пловдив
Виждали ли сте някъде контейнерите за изхвърляне на дрехи и обувки, които рекламираха, че ще поставят миналата година? Функционира ли този тип сметосъбиране?

Има в Братя Миладинови, на около 100 метра от училище Васил Априлов, функционира повече от година.

# 549

Има в Братя Миладинови, на около 100 метра от училище Васил Априлов, функционира повече от година.
Аз видях в "Лазур" зад градинката до "Краставицата". Там има и някакъв пункт, но не знам точно какво приемат.

# 550
  • Бургас / UK

В к-с Славейков, до пощата, също видях ,че има такива контейнери.

# 551
В "Лазур" работи, има работно време за приемане на опасни отпадъци, стари дрехи, хартия и пр. Контейнерът за обувки е отделно и можете да изхвърляте в него по всяко време. Трябва да са завързани в торба.

# 552
  • у нас
В Изгрев също има такъв контейнер. До 66 бл.

# 553
  • Бургас
...и на Фердинандова също

# 554
Къде точно е на Фердинандова, аз до сега всеки път ходя до Славейков, но в района на Възраждане ми е по-близо?
Искам да похваля и златаря в Славейков, който се намира в блока отстрани до Престижа, има табела " Златарско ателие". За поставяне на паднало камъче във Варна ми взеха 8 лв,  той ми го направи за 3, при това много бързо.

Общи условия

Активация на акаунт