Къде в Бургас? (55)

• 45 116
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Много мило! А сигурна ли си, че ще ти трябват разпечатани? Аз от години не ги разпечатвам. Отивам си на летището с инсталирано приложение на телефона за съответната авиокомпания, или само с номера на резервацията (booking reference), или със скрийншот на билета, или с QR код... И вече на летището или от автомат, или на гише си вадя бордните карти. Така съм процедирала с Norwegian, Ryanair, Wizzair, British Airways и др. Предполагам го знаеш, но си ги искаш на хартия "за всеки случай" Simple Smile Ако е проблематично да се принтират в неделя, не се стресирай излишно с търчане насам-натам, имай ги електронни и на летището ще се оправиш. Ако искаш кажи авиокомпанията и ще видим какви са опциите. Приятен полет и почивка Simple Smile
Пътувала съм с мобилното приложение, но сега не мога защото телефонът ми вече е несъвместим с него, старичък е. Останалите опции не са ми познати. Пък и предпочитам да се застраховам, особено след последното пътуване на дъщеря ми когато от три телефона с нито един не може да се влезе в приложението. А аз организирам пътуването и се чувствам отговорна, но вече намерих.

# 91
За първи път си вадя електронна карта за градския транспорт и искам да попитам, с тази карта може ли да се отчетат два билета, за човека, с когото пътувам и той няма карта?

# 92
За първи път си вадя електронна карта за градския транспорт и искам да попитам, с тази карта може ли да се отчетат два билета, за човека, с когото пътувам и той няма карта?
Да, могат. В менюто на валидатора трябва да въведете ръчно 2. Попитайте контрольорката да ви обясни как става.

# 93
  • Across the Multiverse
Merci за линка за пиците ! Аз предния път що ровене рових (вкл. във ФБ) и не открих меню, а то си било там и ще ми избоде очите #Crazy

Да ви попитам: имате ли отзиви за д-р Кузнецов (очен лекар) и добър вариант ли е за първи преглед на дете на 7 год,( което се оплаква, че от време на време вижда предметите сякаш са далеч)? Предполгам, че има подходяща апаратура?

# 94
Merci за линка за пиците ! Аз предния път що ровене рових (вкл. във ФБ) и не открих меню, а то си било там и ще ми избоде очите #Crazy

Да ви попитам: имате ли отзиви за д-р Кузнецов (очен лекар) и добър вариант ли е за първи преглед на дете на 7 год,( което се оплаква, че от време на време вижда предметите сякаш са далеч)? Предполгам, че има подходяща апаратура?

Наскоро водих малката(бебе на 8 месеца).Внимателни са С сестрата ,забавляваха я.Има играчки там.Добър е като човек .Има и апаратура хубава.Слага капки изчакване да се разширят зениците и преглежда.

# 95
За детски офталмолог - др Хрелева , Медицински център Оксоком.

# 96
Здравейте
Има ли в Бургас физически магазин на Solingen?
Трябва ми ножичка за рязане на бебешки нокти. Приемем предложения и за други варианти, но тази ми я похвалиха, а в интернет виждам само онлайн магазина им. Благодаря

# 97
Здравейте
Има ли в Бургас физически магазин на Solingen?
Трябва ми ножичка за рязане на бебешки нокти. Приемем предложения и за други варианти, но тази ми я похвалиха, а в интернет виждам само онлайн магазина им. Благодаря
Преди време имаше, в пресечка на Богориди, след музея.

# 98
  • Бургас
Има магазин на солинген. От турската закусвалня продължавате посока морската, на следващия ъгъл е магазин за аксесоари за мобилни устройства, там наляво, и на кръстовището от дясно ще го видите между магазина за хр. стоки и метъл хевън. Дано обясних разбираемо!

# 99
Благодаря ви! А коя е турската закусвалня?

# 100
  • Across the Multiverse
Предполагам тази след Първо районно и Историческия музей посока Морската ... Но ножички и други продукти на Солинген съм виждала в доста парфюмерии и дрогерии да се продават.

А това с разширяването на зениците дали е ок да се прави на бебета и малки деца?

# 101
  • Бургас
Някой знае ли къде продават такова уиски
Скрит текст:

# 102
Скрит текст:

В Метро със сигурност съм го виждала ,Кауфланд мисля също го имаха .

# 103
Скрит текст:

Когато го пуснаха го имаше навсякъде, дори в Лидл. Но понеже е лимитирана серия, може вече да го няма.

# 104
  • в джунглата
Някой знае ли какво става с д-р Хрусанов?  Практикува ли още, че от една седмица звъня за час и никой не вдига?
Също така, ако знаете за друг мамолог моля кажете.

Общи условия

Активация на акаунт