Къде в Бургас? (55)

• 45 157
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
За Хрусанов чух, че частният му кабинет вече е в Славейков.

# 106
  • Бургас
Някой знае ли къде продават такова уиски
Скрит текст:
В Метро в събота вечер имаше, не изглеждаше да е на свършване.

# 107
Някой знае ли къде продават такова уиски
Скрит текст:
В Метро в събота вечер имаше, не изглеждаше да е на свършване.

А и само да вметна - това уиски не се пие като другото, пише си на бутилката де, но аз да кажа да не пропуснете.

# 108
  • Бургас
В какъв смисъл не се пие като другото?

# 109
В какъв смисъл не се пие като другото?

Слага се в камера или фризер за час-два, както мастиката. Не става на кристали де. Ако се пие като другото, с лед, не е толкова хубаво, да не кажа, че е най-обикновено. Но докато се затопля в чашата е много ароматно.

# 110
  • Across the Multiverse
Еееее де, сега ми се припи такова уиски !  ooooh! Laughing
Момичета, за Кузнецов няма часове до не-знам-си-кога. Ако просто звънна в Очна клиника "Св. Николай Чудотворец" и запазя час за преглед на детето (което няма някакъв сериозен проблем) по ЗК дали е ок? Трябва ли да питам за някой конкретно (ако имате отзиви)?

# 111
  • в джунглата
За Хрусанов чух, че частният му кабинет вече е в Славейков.
Там се премести д-р Табакова -ехоргаф

За Хрусанов категорично не е в Славеиков, а е в съседната до него сграда на Морска 3. Вчера ходих на "разузнаване" имаше страшно много хора. Работи само от 5 до 6и30.  Часове се записвали само  в четвъртък от 4и30 до 5ч.

# 112
  • Бургас
За Кузнецов по каса трябва още на 1во, 2ро число от месеца да се обадите. После само платен прием записват.
А извън здравната тема, някой знае ли къде в Бургас се продават филтри за сушилня (Електролукс ). В специализиран магазин за рез. части или по техномаркетите..?

# 113
  • Бургас
Уискито го видях днес в Кауфланд. Струваше 59.99 лв

# 114
  • Бургас
И аз го мярнах в Метро. Цената мисля, че беше същата.

Имам и въпрос. Къде мога да се снимам за документи (не става въпрос за ЛК или паспорт)? Имаше едно фото на "Демокрация" срещу "Краставицата", но вече го няма и не мога да се сетя за нито едно друго фото в района....

# 115
  • Бургас

Имам и въпрос. Къде мога да се снимам за документи (не става въпрос за ЛК или паспорт)? Имаше едно фото на "Демокрация" срещу "Краставицата", но вече го няма и не мога да се сетя за нито едно друго фото в района....
Не е в района, но в уличката отстрани на Трия-та откъм входа на подземния паркинг, срещу Ред Фокс - ул. Сливница май се води.

# 116
  • Across the Multiverse
И аз го мярнах в Метро. Цената мисля, че беше същата.

Продължавате по Демокрация, но от отсрещната страна и като свиете по Копривщица почти веднага отляво на улицата се пада фотото.

# 117
  • Бургас
Marid, Gigito, благодаря за помощта! Simple Smile

# 118
    Моля за препоръки за адвокат - наказателно право. Благодаря.

# 119
  • Бургас
Фото има и на ул.Копривщица почти до светофара.

Общи условия

Активация на акаунт