Къде в Бургас? (55)

• 45 344
  • 746
  •   2
Отговори
# 525
Не е точно по темата,но ако има такава моля да ми я посочите.Интересувам се от мебелите на магазин"нов дом" и по-конкретно от кухненски ъгъл, като качество ,издръжливост?!?!или ако ми предложите друг вариант,не държа да има ракли и функция сън.

# 526
  • На морето!
Къде има богат избор на раници за училище? Белмил, Herlitz, Paso, Gabol и пр.

# 527
Момичета, бихте ли препоръчали златарско ателие или магазин в Бургас за закупуване на златни венчални халки? Благодаря!

# 528
Цитат
sv3tulka
Момичета, бихте ли препоръчали златарско ателие или магазин в Бургас за закупуване на златни венчални халки? Благодаря!
Аз съм много доволна от цените и обслужването в златарското ателие, което се намира до подлеза на Операта вдясно от тоалетните. Правят и безплатна поправка на място, ако се наложи.

# 529
Искам  да извикамфирма да изперат матраците.нещо не мога да намеря много отзиви.Искам да не претупат работата.Ако сте ползвалипишете.

# 530
Къде могат да ми направят превод на пълномощно на автомобил от български на турски и каква е цената горе долу?

# 531

Преди месец си купихме халките от златар- Теодосий. Намира се в стария битов комбинат. Сам ги прави. Смали три размера халката на мъжа ми ( класическа) с някаква машинка за има-няма 3 мин.Моята е двуцветна.

Обиколихме няколко места. Давам инфо за цените на лични, за да няма реклама Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 22:23 от palmi4kata

# 532
  • Бургас
Къде могат да ми направят превод на пълномощно на автомобил от български на турски и каква е цената горе долу?
Проверете в преводаческа агенция Алеф /в блокчето срещу бившата Валентина, входът не е от Александровска, а отзад, до книжарницата/. За цени не мога да помогна с актуална информация.

Искам  да извикамфирма да изперат матраците.нещо не мога да намеря много отзиви.Искам да не претупат работата.Ако сте ползвалипишете.
Потърсете във ФБ „Пране на мека мебел-Бургас”. Момчето, което почиства, е съвестно и и се старае много. Вече няколко пъти пере у нас  диван, столове, матраци.

# 533
Здравейте, момичета!
Моля, препоръчайте ми добър кардиолог в Бургас. Спешно ми е...
Така също, ако някой е ходил скоро в Джъмбо - заредиха ли вече с ученически пособия? Раниците им добри ли са? Ще имаме първокласник и... За раниците, може ли да ми препоръчате добри марки, на нормална цена? Предполагам е добре да е с по-твърд гръб?
Предварително благодаря за отговорите!

# 534
  • Бургас
ул. Петко Каравелов под Славейковото пазарче и на уличката под Турското консулство има преводачи за турски - върти ми се нещо за 15 лева, ама не съм сигурна

“бихте ли препоръчали читав тапицер  за едно  кухненско ъглово диванче”:
http://www.compass-bg.net/bg/catalogue/firm/26675 , на гърба на блока се намира, не на самата улица. Много съм доволна, ползвали сме го за столове, офис столове.
ходих на адреса, на гърба на блока има някакви гаражчета, но никъде нямаше тапицер, моля за други идеи къде да намеря тапицер, преди време беше писано за тапицер до Новата поща, но там вече е строеж и го няма

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 23:26 от AnMary

# 535
  • In my tropical dream
ул. Петко Каравелов под Славейковото пазарче и на уличката под Турското консулство има преводачи за турски - върти ми се нещо за 15 лева, ама не съм сигурна
Точно, преводачката Бони - Бонка Пенкова ЕТ
телефони:
+359/56/824 234, GSM: +359/89/820 92 25,
Алеф също са точни, но най-вероятно ще препратят превода точно на нея и еще си сложат някой лев надценка, най-добре директно.

Искам  да извикамфирма да изперат матраците.нещо не мога да намеря много отзиви.Искам да не претупат работата.Ако сте ползвали, пишете.
Моя приятелка - маниачка на тема чистота, вика редовно Експрес партнерс  и ми ги препоръча. https://www.google.com/search?q=%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BF%D1%80%D … rome&ie=UTF-8

# 536
Здравейте, момичета!
Моля, препоръчайте ми добър кардиолог в Бургас. Спешно ми е...
Така също, ако някой е ходил скоро в Джъмбо - заредиха ли вече с ученически пособия? Раниците им добри ли са? Ще имаме първокласник и... За раниците, може ли да ми препоръчате добри марки, на нормална цена? Предполагам е добре да е с по-твърд гръб?
Предварително благодаря за отговорите!
За кардиолог аз съм много доволна от д-р Нели Конярова в поликлиниката срещу хотел "Космос", входа на "Лина" на втория етаж. Но работи само два дни в седмицата с предварително записване и обикновено няма часове за седмици напред. Не работи със Здравна каса, 30 лв беше прегледът, но всеки лев си струва. Само не ходете във Военна болница при Видева, ужасно същество...

# 537
  • Бургас
Отдавна се каня да си запиша час за д-р Конярова.Добре че ме подсетихте.
Подкрепям мнението за д-р Видева....... много прилагателни мога да изредя.

# 538
Къде има официални рокли за бременни, момичето е 6-и месец? Трябва й за сватба, само в центъра има магазин за бременни, но там няма нищо, в Уайкики също...

# 539
Голям избор от рокли за бременни има в сайта на H&M. Връщането е лесно, ако не ѝ стане.
https://www2.hm.com/bg_bg/jeni/pazaruvane-po-vid-produkt/drehi-z … amp;page-size=108

Общи условия

Активация на акаунт