Къде в Бургас? (55)

• 44 751
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Препоръчайте ми козметичка, която да изчисти лицето на 15г момиче.
Държа да има Дарсонвал и хубава козметика.
Хигиена също.......
Чудя се дали да  я заведа  на Хидрафейшъл ?
Жени, Студио Ева.
0888385331

# 721
Здравейте, искам да си подкъся едни панталони, да ми кажете къде извършват тази услуга в района на Изгрев, може и в Зорница?

# 722
  • Бургас
Здрaвейте!Бихте ли ми препоръчали добър дерматолог в Бургас!Става въпрос за много обилен косопад и силен сърбеж по скалпа:( Благодаря!

# 723
Здравейте, препоръчате ми добър инструктор за опреснителни часове по курмуване. Казаха ми за Марин Маринов, но нямам никакви негови координати. Благодаря предварително

# 724
Здравейте, къде мога да намеря подобни торбички, на които да пише Благодаря  може и на английски? Не държа да са цветни, може и обикновени кесии. 

# 725
    Къде в Бургас предлагат червила на КИКО? Благодаря.

# 726
  • Пловдив

Kiko Milano? Не съм виждала марката във физически магазин изобщо, само онлайн.

# 727

Kiko Milano? Не съм виждала марката във физически магазин изобщо, само онлайн.

Да, пропуснах да уточня. А в кои сайтове сте ги виждали?

# 728
Здравейте, препоръчате ми добър инструктор за опреснителни часове по курмуване. Казаха ми за Марин Маринов, но нямам никакви негови координати. Благодаря предварително

0888 313 378 му е телефона. И аз тръгнах при него за опреснителни, мислех си да изкарам десетина часа, но се оказа, че нямаше нужда от повече от 5 часа, а дотогава не бях се качвала на кола, само книжка бях взела.

# 729
Въпроса ми не е за тук но ще се радвам нялой ако знае да пише Simple Smile с какъв автобус се стига до бургасмед и как се казва спирката там, мерси

# 730
За ориентир в чужбина ползвам този сайт, като може да се свали и на телефона като приложение. Задаваш своето местоположение и мястото, на което искаш да стигнеш и ти показва линиите.

# 731
За ориентир в чужбина ползвам този сайт, като може да се свали и на телефона като приложение. Задаваш своето местоположение и мястото, на което искаш да стигнеш и ти показва линиите.
                                                               Този сайт използвам и в България

# 732
Да, това исках да кажа и аз, че Мимето може да го ползва и за БГ, но не се доизказах Stuck Out Tongue Winking Eye

# 733
Въпроса ми не е за тук но ще се радвам нялой ако знае да пише Simple Smile с какъв автобус се стига до бургасмед и как се казва спирката там, мерси
Стига се с автобус Б12, тролейбус Т2 и малките автобуси по линия 9. Спирката не знам точно как се казва, но е втората след като влезете в Меден рудник. В комплекса я знаят като "лакомата спирка". Преди да стигнете до нея с автобуса ще видите болницата от лявата страна(между първата и втората спирка). След като слезете ще трябва да се върнете назад.

# 734
От къде мога да купя хубави зимни якета за момче на 12 години, за тийнейджъри?

Общи условия

Активация на акаунт