Какъв крем за лице използвате? – Тема 14

• 61 556
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Кой е този толкова обсъждан флуид? Връщах се да чета назад, но не открих конкретно за кой става дума.
Ето този е:

Понякога запитванията, въпросите звучат като шега, особено за продукт, който доста обстойно се обсъжда в подфорума. И понякога наистина си мисля, че е шега, но после се сещам, че не всеки чете Красива мама или поне не я следи редовно и нещата си идват на място, но ако наистина се търси мнение за даден продукт, то повярвайте ми ще го намерите.

# 661
Впечатлена съм! Искам този флуид. В кой магазин се продава не онлайн. Под него крем слага ли се или той замества крем

# 662
Впечатлена съм! Искам този флуид. В кой магазин се продава не онлайн. Под него крем слага ли се или той замества крем
Мисля, че го има навсякъде във физическите магазини. И в ДМ, и в Лили, и в Елитис. Цена между 11-13-15лв. в зависимост от магазина и промоцията. Количество - 70мл. Флуида се слага под крема, а не над него. Аз слагам обичайния си серум, после флуида и после крема за лице. Ако кожата е мазна може и без крем за лице, но пак си зависи от самите характеристики и нужди на дадена кожа. Трябва да пробвате и познавайки кожата си ще установите как ви е най добре да го ползвате.

Забележка: В състава на флуида има алкохол денат на челно място, отбелязвам за тези които го избягват. Да се знае.

# 663
Джаста Праста, благодаря. Ще го пробвам и аз от любопитство.

# 664
Аз днес си го намазах на ръката да го тествам този флуид, попи бързо и нищо не разбрах Thinking Май трябва да се намаже лицето директно, но имам друг хидратиращ гел-крем и първо него ще изпробвам след няколко дни. От днес вкарвам нов продукт и първо трябва да свикна с него.

# 665
На ръка не се усеща, както на лицето. Аз също първо го пробвах на ръка и всъщност по спомен и на ръка ми хареса, но на лицето е по различно. При мен - по хубаво.

landlake5, имай едно наум, че не всички мнения за флуида са положителни. Всичко е до кожа и сработване.

# 666
Оо този флуид ли, и аз го гледах в магазина. За мен е чиста водица, нищо не разбрах от хидратация. Но и аз съм с капризна суха кожа. Blush
Имате ли отзиви за този крем на Пайо: https://www.notino.bg/payot/absolute-pure-white-ozarjavassh-krem … loochnata-oblast/ ?

# 667
Момичета преди доста време бях чела отзиви за някакъв крем с ройбос. Сещате ли се за някакъв, който е бил обсъждам във форума и да ми припомните на коя марка беше и как изглеждаше. Май околоочен беше, но не съм сигурна. Днес в магазин видях някакъв дневен крем с ройбос и се замислих. Сетих се, че съм чела отзиви, но нито марката помня, нито вида.

# 668
Джаста, преди време серията на лечител с ройбос беше доста популярна, имаше гел за околоочния контур, правилно помниш. Още ги има.

# 669
Лима, много благодаря.
Този който аз видях беше на непозната за мен марка - Боди нещо си, но съставката ме подсети, че съм чела отзиви и се почудих дали да не го грабна, ама викам да се допитам първо до форума.

# 670
Лима, много благодаря.
Този който аз видях беше на непозната за мен марка - Боди нещо си, но съставката ме подсети, че съм чела отзиви и се почудих дали да не го грабна, ама викам да се допитам първо до форума.
Аз съм го ползвала, помня, че беше по-плътен и мазен.

# 671
  • София
Лима, много благодаря.

Боди бюти произвеждат продуктите от сериите Пирин дрийм и Биле(първо бяха избелващите, после и други пуснаха май)

# 672
Моля за препоръка за ексофолиант от аптечните марки? С комбинирана кожа съм и най-голям проблем са ми запушените пори, трябва ми продукт за по дълбоко почистване.

Чакам една поръчка на продуктите, които ползвам по принцип, но ще се забави и търся алтернатива.

# 673
Моля за препоръка за ексофолиант от аптечните марки? С комбинирана кожа съм и най-голям проблем са ми запушените пори, трябва ми продукт за по дълбоко почистване.

Чакам една поръчка на продуктите, които ползвам по принцип, но ще се забави и търся алтернатива.
Препоръчвам ти на Galenic Purete Sublime пудрата. Скъпа е, но количеството е достатъчно за повече от година. Слагаш си на влажни ръце от пудрата и разтриваш върху лицето. Приятелят ми е мазна кожа и е много доволен от нея. Аз съм с нормална кожа и също доволна от нея.

# 674
  • Street of Dreams
За какъв флуид говорите? Хубав ли е?

Бъзикам се. Grinning Исках само да кажа, че не го разбирам това пробваме на ръка - било крем, фдт, червило или каквото и да е. Няма никаква, никаква полза от него,освен да придобиеш много бегла представа за консистенцията и да се опиташ да си спомниш такива консистенции дали ти влияят добре. Което пак не е сигурно, ама никак.

Включвам се към бабата на Копче за нямащи флуида. В момента дори нищо не използвам за лице - от седмица. Само малко околоочен през вечер. Кожата ми е в ново, по-добро състояние, откакто използвам скраба на Христина - за мен това беше откритието на последните няколко години. Хем ексфолира, хем редуцира омазняването (за пръв път такъв продукт наистина прави това, което пише на етикета), хем я оставя някак напоена, като след маска. Безвъзвратно влюбена съм.

Общи условия

Активация на акаунт