Какъв крем за лице използвате? – Тема 14

• 61 675
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,отзиви за Lancôme Rénergie Multi-Lift,дневния и нощния крем?
Ще се радвам ако някой сподели мнение.
Благодаря
Нощният наистина заглажда фини линии, хидратира много добре, тенът е спокоен и хубав на сутринта.
Под него слагам Genifique серум.
Дневният не ми харесва толкова.

# 166
Таис, благодаря за препоръката за Лумене, прабвала съм го, но за мен е по-скоро, като фон дьо тен. Аз търся нещо, което има грижа за кожата, но оцветен вариант.
Утре имам ходене до мола и ще разпитам в аптеката, макар че им нямам много доверие на консултантките, а и към тестери са много пестеливи, изпитвам неудобство, като поискам такъв, а не трябва да е така!

# 167
Аз вчера си получих поръчка със слънцезащитни на Piz Buin, крем за лице и разни други дреболии от декоративната козметика и от всичко съм много доволна.
Специално за слънцезащитните имах притеснения, но всичко си е супер.
Това ми грабна окото, има си и 30 фактор
https://www.parfimo.bg/revlon-photoready-spf30-bb-krem-za-jeni-3 … yuans-030-medium/
Може да го поръчам със следваща поръчка.

# 168
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Здравейте,отзиви за Lancôme Rénergie Multi-Lift,дневния и нощния крем?
Ще се радвам ако някой сподели мнение.
Благодаря
Аз ги харесвам доста. И като цяло харесвам бялата козметика на Ланком /с изключение на серията Хидра Зен, серума Енержи де Ви и преди години имаха един доста нашумял и много несполучлив крем, но забравих как му беше името  Blush/. Не правят чудеса, но бих ги ползвала отново след време, а по принцип много рядко повтарям козметика. Намирам ги за по-подходящи за суха кожа - подхранващи и със сравнително богата текстура.

# 169
вчера получих поръчка от парфимо с маска за лице на лумене, в новата опаковка е, т. е. няма как да е стара
още не съм стигнала до проба обаче
https://www.parfimo.bg/lumene-lempea-ultra-sensitive-maska-za-li … se-za-jeni-75-ml/
бих взела СС крема, ако не беше само със спф 20

# 170
  • на земята
Reinа,marigold_ ,много ви благодаря момичета.
Ще ги закупя,точно с такава кожа съм.

# 171
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Лаленце, няма за какво! Надявам се да не сме те подвели неволно и да ти харесат. Аз забравих да допълня, че винаги ползвам кремовете със серум под тях, без него грижата ми е недостатъчна, но и кожата ми е прекалено суха.

# 172
Здравейте,имам 2 въпроса:
1. Кожата ми не търпи наслояване на продукти и се ограничавам до крем и фдт. През лятото достатъчно ли е да ползвам слънцезащита и фдт или трябва да нанасям и още един крем под слънцезащитата?
2. Когато съм ползвала ВВ или СС крем досега, винаги съм ги нанасяла директно вместо дневен крем. Ако са със слаба покривност, слагам фдт отгоре. Задължително ли се слага крем под ВВ/СС или те могат да заместят дневния крем?

# 173
Нищо не може да замести регулярната грижа за лице,която е крема.Серума е допълнение,но крема е нещо задължително.Аз ако сложа бб/сс/фондьотен на гола кожа става нещо страшно.Сухота от всякъде нищо,че съм с комбинирана кожа.Да не коментирам колко много се запушват порите..но всичко си е до лично мнение и предпочитание.Някой дами са сигурни,че бб/сс и прочие може да се използва самостоятелно и го правят,но в действителност това се отразява след време.Lancome renergie-multi lift е много хубава линия за стягане на кожата.Харесвам я много,но предпочитам Chanel Le Lift примерно.

# 174
  • София
Винаги, винаги слагам дневен крем преди фдт и СС крем. Дори на морето, преди слънцезащитния ми за лице на Ла Рош Позе, задължително първо слагам дневен. Иначе кожата ми изсъхва, опъва се и става ужас.

# 175
Абсолютно до кожа и предпочитание е и няма нищо задължително. Все пак си поиграйте с по-леки текстури на продуктите, които нанасяте и вижте дали няма да се отразят по-добре на кожата. Например по-лек крем, по-мазна слънцезащита и по-матов/лек/ сух ФДТ или по-лек крем и bb/cc крем. Зависи и от продуктите, които ползвате. Колко полезни съставки за вашата кожа има в bb крем на Гарние и колко в Шисейдо? Поиграйте с различни опции, това е забавната страна на козметиката.

# 176
  • на земята
Лаленце, няма за какво! Надявам се да не сме те подвели неволно и да ти харесат. Аз забравих да допълня, че винаги ползвам кремовете със серум под тях, без него грижата ми е недостатъчна, но и кожата ми е прекалено суха.
Какъв серум ползвате?И моята е кижа е доста суха.

# 177
Моята комбинирана през зимата и мазна през лятото кожа се чувства чудесно и с 2 и с 3х2 продукта по нея, стига аз да съм си направила домашното и да съм попрочела това-онова преди да си купя продуктите. Абсолютно подкрепям NiaV, че голяма част от кефа да ползваш бяла козметика се състои в търсене на персоналната комбинация от продукти. Когато се ползват качествени и взаимнодопълващи се продукти няма никакъв проблем нито с "буламачите", нито с "мишмашите" Wink

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 14:14 от bubanka

# 178
От кожa до кожa имa бaлкaн рaзликa. Дори и с еднaкви хaрaктеристики кожите не си приличaт. Зaтовa нямa универсaлен продукт и универсaлнa грижa, нито зaдължителни прaвилa. Нaй вaжно е дa познaвaш кожaтa си, нейните нужди и потребности, дa се вслушвaш и вглеждaш в тях и дa действaш според тях. Aко моя ритуaл зa сухa кожa е добър зa мен, то изобщо не ознaчaвa, че ще е добър зa друг със сухa кожa, зaщото особеностите сa твърде много и рaзлични и е много вероятно дa не бъдaт нaпaснaти въпреки еднaквия тип кожa. Кaзвaм тип, a не потребност, която е индивидуaлнa. Зaтовa нa всекиму според потребностите, a не според типa, който дaвa общ ориентир и очертaвa достa широки рaмки. Товa знaм aз, пък който знaе повече дa действa според знaниятa си. В подфорум в който момичетaтa споделят опитa си, личния тaкъв нa бaзa проби - грешки и достигнaли до прaвилното зa тях е нелепо дa се питa - "Изобщо рaзбирaте ли нещо!?". Рaзбирaт и още кaк, зaщото поговоркaтa: "Не питaй стaрило, a пaтило", вaжи с пълнa силa и споделените лични впечaтления и нaтрупaн опит сa много по ценни от някaкви писaни универсaлни прaвилa.

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 14:14 от bubanka

# 179
Може да са стари. Чела съм много оплаквания, че точно в този сайт има стара козметика с изтичащ, изтекъл срок на годност. Иначе наистина е изгодно.

Купувала съм много бяла козметика от парфимо на герлен, клиник, биотерм, дарфен, диор, ланком и никога не съм попадала на стар продукт.

Общи условия

Активация на акаунт