🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 28 041
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Мдам, Апостолова е за спешна хоспитализация в някоя психиатрична клиника, тук спор няма.  bowuu
Отвратена съм от последната "гениална" идея на г-жа сценаристката . Човек ще помисли ,че тя няма дете , за да изпадне в такива простотии -коя майка ще позволи да я държат на тъмно в такава ситуация , но нали някой трябва да е по-загрижен от майката и най-умен от всички ...
Опитвам се да харесам нещо в този сезон , но до сега не му се  удава .

# 106
Виолет банкеров се разслухтя и много скоро ще да очакваме да получи подарък 3 в 1 от госпожа собственичката, за да омилостиви борда.

Иначе тендецията се спазва: след всеки свеж полъх, следва гадост до такава степен, че дори Банков не издържа и си би камшика. Дали за Франция, дали за Германия или по-вероятно при мама Жени да си пийват и да тъжат на воля ...

# 107
Историята на Христо е недомислена и това ме дразни. Събра се с жена си, за да е с детето, но замина в Германия далече от същото това дете Rolling Eyes Да бяха казали, че са дошли за малко на гости на баба му, егати.

# 108
И тази вечер Дарина ще признае на Кая, че Христо още я обича и благородно ще се оттегли, за да се обичат младите  Stuck Out Tongue Winking Eye
Язък задето скъса листа на кандидатстудетския изпит

# 109
  • Разпиляна във въображението
Присъединявам се към всички критични мнения по отношение на дете-майка-болест-биопсия-лекар. Дарина съгласи ли се на биопсия, че може да съм пропуснала? Тя припадна и после какво? Имам чувството, че всичко се случва през главите на отговорните за това дете - родителите. Как така ще оставиш майката в невидение и ще отидеш да изтропаш на хлапето от какво е болно? Това е само, за да се даде екранно време на малкия да се изяви и да направи трогателна сценка, вместо да се вкара малко реализъм в най-успешния български медицински сериал.

Петър как хвана натясно Галя Simple Smile

# 110
Нещо хубаво от Марта
И Лора явно се връща

# 111
Тази сутрин анонсът е рано-рано Simple Smile Не, че казва нещо, то даже в промото има повече спойлери Joy

Доктор Стилянова пред труден избор в „Откраднат живот: Любовта лекува“
Пред трудни избори се изправят лекарите в „Откраднат живот: Любовта лекува“.В епизода на най-успешния български медицински сериал тази вечер по NOVA доктор Захариев очаква отговор на предложението на брак, което е направил на Галя. Самата тя изпада в още по трудна ситуация, след като Орлин обявява, че се разделя с Поли и също очаква нейния отговор на неговото предложение. Какъв ще бъде нейния избор?

В не по-малко тежка ситуация се намира и Банков, който очаква резултатите от биопсията на Пепе. Ще се потвърдят ли неговите опасения?

Не пропускайте епизод 12 на “Откраднат живот: Любовта лекува” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

# 112
Е чакай малко. Банков защо каза на Пепе, че е болен, при положение, че не са излезли резултатите от биопсията?

# 113
  • София
Анонса е безумен.
Нали вчера Банков говори с детето, не вярвам да е било "на сляпо".
Никой няма да направи подобно нещо с дете.
Да му сипят една ракия на този с анонсите....

# 114
  • Разпиляна във въображението
За да се трогнат зрителите, Банков гушне сина на сценаристката, и всичко да е супер драматично.

# 115
  • София
Само не и Лора. Ужасно ми е противна. За какво само я бутат и без нея сме си добре.

# 116
Само не и Лора. Ужасно ми е противна. За какво само я бутат и без нея сме си добре.
Не,и без нея сме си зле Joy
Само Банков го няма на снимките.
Включвам се към мнението за Апостолова,че е за освидетелстване след безумната си идея за сина си.

# 117
    А коя е лекарката (вероятно ) , вляво от Пеци на първата снимка? То толкоз мноооого специалисти в "Света Анастасия ",че на пръстите на двете ръце да ги изброи човек.

# 118
  • София
Не е ли Поли това?

# 119
  • София
   А коя е лекарката (вероятно ) , вляво от Пеци на първата снимка? То толкоз мноооого специалисти в "Света Анастасия ",че на пръстите на двете ръце да ги изброи човек.
Е, как коя.
Поли Гранчарова.

Общи условия

Активация на акаунт