🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 629
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Пепе ще търси да види майка си. Продължавам да не разбирам защо не се обадят на Христо, а ми лично Банков да му кажел за подозренията.

Дават и един мъж на носилка, да не е професорът? Изглеждат близки с Табаков. А и той като излиза от една операционна разстроен, Кая плаче сякаш, Врабчев е един умърлушен също. Може и да е жената на приятеля му.

# 91
Хм, интересно защо реве Табаков. Това е ново.
Дадоха в промото приятеля му, чиято жена консултира и той каза, че ще потърси второ мнение. Явно диагнозата се е потвърдила и прогнозите не са добри.
Вярно бе! А аз се зачудих откъде ми е познат. И ето, Зорница ще утешава Табаков сега, защото и тя беше въвлечена в случая. Не се учудвам. Grinning Очаквам и отношенията им да се задълбочат след това.

Утре се очертава емоционален епизод. Вече започвам да предпочитам драмите пред скуката, щото любов май няма да ни предложат скоро.

# 92
Пепе ще търси да види майка си. Продължавам да не разбирам защо не се обадят на Христо, а ми лично Банков да му кажел за подозренията.

Дават и един мъж на носилка, да не е професорът? Изглеждат близки с Табаков. А и той като излиза от една операционна разстроен, Кая плаче сякаш, Врабчев е един умърлушен също. Може и да е жената на приятеля му.

Майче и аз на професора го направих. На него и предният път му стана лошо. Може и заради него да плаче Табаков.

# 93
  • Берлин
Май се е раздвижила работата. Постът на Дяволо ме провокира да изгледам епизода. Струва ли си или да чакам?

# 94
Значи професорът умира и Табаков става шеф на неврохирургията.

Не схванах защо не дават и няма да дават на Дарина да види Пепе. Това е най-логичното нещо.
Не ми хареса епизода, твърде задълбаха в сапунка стил.

Папурче - няма Фотев, има яко трагедия.

# 95
Утре се очертава емоционален епизод. Вече започвам да предпочитам драмите пред скуката, щото любов май няма да ни предложат скоро.
Яни, май не помниш, че обсъждахме още като обявиха мотото на сезона, че любовта ще я видим в последните два епизода преди финала Smiley

# 96
Определено са загубили динамиката в сериала.

Епизодът беше емоционален, заради ПЕПЕ, но не смятам, че беше силен.

Банков говореше много странно и определено не мога да приема да говориш с детето преди изобщо да си казал на майка му. Вярно, че са приятели и имат близки отношения, но малко преместват спектъра.

Галя определено не знае какво иска......, а Захариев не знам дали наистина иска да се бори или просто го заболя.

Банковият надзорник научи за проблемите в болницата за има няма и ден, а Ина определено иска да има контрол, но само с викове и заповеди няма как да стане.

# 97
  • София
Май се е раздвижила работата. Постът на Дяволо ме провокира да изгледам епизода. Струва ли си или да чакам?

Амии епизода бе най-добрия за този сезон, но може би заради драмата, а и мисля че го нямаше Табаков, което също е безспорен плюс. Но не очаквай чак кой знае какво. В смисъл нивото толкова падна, че се радваме на епизод като този. Но в този епизод се случват някои важни неща, така че може да го видиш и то горе-долу ще разбереш всичко за сезона.

# 98
  • София
Чудя се, дали някой от писачите на този сериал си е направил труда да разбере как се чувства една майка, на която са и съобщили подозрението, че детето и е болно от рак. Предполагам не, защо ли им е, нали важното е да има драма, не е важно как я поднасяме! Това обяснява факта, че на някой му е хрумнала гениалната идея да държат Дарина далеч от детето и, да не и дават да го види, да я заобикалят и без нея да разговарят за диагнозата със сина и. За бога Та това е нейното собствено дете, нима тя няма право да е до него, да го прегърне и успокои! Е ама нали е важно да покажем колко е готин доктора, кой ще ти мисли за такива подробности като една майка.
Само който няма представа, че да чуеш, че детето ти има рак е като смърт за една майка,  може да измисли подобен абсурд.

# 99
  • Берлин
И в добавка към горния пост- само човек с тежкък емоционален/психически дисбаланс би разболял собственото си дете от рак,дори и на кино/наужким

# 100
И изобщо не си представям сила на земята, която ще ме спре да съм с детето или да се обадя на баща му, който на всичкото отгоре е лекар. Да не говорим, че не го разбирам това с ходенето до Германия. За три минути могат да му се обадят и да му дадат пълна информация, снимани резултати и т.н. Какво ще лети дотам?! Ама това е като пращането на съобщения по Табаков вместо да вдигне телефона Орлин.

# 101
Тъпо беше това.
Разбирам, че в началото оставиха Дарина на саме, нейните емоции само биха стреснали Пепе.
Но трябваше да й дадат време и  след първоначалния шок да бъде до Пепе.

После пък криенето от Христо и заминаването на Банков също няма логика.
Добре, не искат да му съобщят по телефона...
ами може да му кажат да се прибере и без да му обясняват какво е положението....

# 102
Аз съм майка преминала през това-да и кажат,че детето и има тумор и положението никак не е добро.Но затова си има съответните отделения.В Русе нямат детска онкохематология и след като видяха,че има нещо , незабавно,с линейка ни изпратиха във Варна в детското отделение по онкохематология (можеше и в София,но аз избрах Варна).Затова ще ми е много странно,ако Пепе го оставят в тази болница,без тях да има такова отделение.Може би издребнявам,все пак това е сериал,но когато си преминал през нещо и го видиш във филм ,се връщат спомени и някак си не можеш да го приемеш сериозно като видиш големи несъответствия.Да не говорим,че майката въобще не е до детето преди биопсията...това няма как да стане.

# 103
  • Берлин
И аз знам какво е. Затова сложих диагноза на Апостолова по-горе.

Дяволо,мерси. Ще изчакам с гледането.

# 104
  • София
Мдам, Апостолова е за спешна хоспитализация в някоя психиатрична клиника, тук спор няма.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт