🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 714
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Банков още не е бил в розово. Вероятно сега покрай Пепе ще го облече отново.
Mоски, символът за борба с детския рак е жълта лентичка, не розова.

# 316

Не знаех за това.

Но и без това някак не ми се струва удачно да се облича в розово заради Пепе. Някакъв друг жест да го развесели би бил по-подходящ, защото си е дете все пак.

# 317

Не знаех за това.

Но и без това някак не ми се струва удачно да се облича в розово заради Пепе. Някакъв друг жест да го развесели би бил по-подходящ, защото си е дете все пак.
Да, даже, за да бъдем по-точни е златна.

# 318
  • София
А може би точно розовият екип в промото, особено накрая сцената с Пепе пред регистратурата, може да е било символ, че пак ще има случай с рак... и то точно Пепе. Не знам дали са вложили такава логика. Аз примерно, а и повечето тук предполагам, като видях екипчето и бях сигурна, че пак ще има случай с тази болест, убедена бях, че ще има и проблем някакъв с Пепе, ама точно това не го очаквах. Sad

# 319
А може би точно розовият екип в промото, особено накрая сцената с Пепе пред регистратурата, може да е било символ, че пак ще има случай с рак... и то точно Пепе. Не знам дали са вложили такава логика. Аз примерно, а и повечето тук предполагам, като видях екипчето и бях сигурна, че пак ще има случай с тази болест, убедена бях, че ще има и проблем някакъв с Пепе, ама точно това не го очаквах. Sad
Розовото е символ на борбата с РМЖ, не вярвам да не го знаят. Така че, ако е трябвало да подскаже за проблема с Пепе, леко им се губи логиката. Aко ще вкарват символика, нека да е както трябва, за да могат и хората да научат нещо ново. Защото зад розовото екипче и черните ръкавици, за мен, прозира само един кич.

Скрит текст:

# 320
Не ви ли се струва странно , че коментираме толкова дълго и обстойно косичката на Зорница , екипчетата и неуспешната операция на Поли/Г/.
Този сезон нещо съвсем изпаднаха откъм интересни сюжети.

# 321
Не е странно, защото като се замислиш, е минал 1/3 от сезона, а не се е случило кой знае какво - Галя има ново гадже и се чуди какво да прави, докато се оплита като пиле в кълчища; има нов лекар, който се прави на интересен (най-вече на Огнянова); Ина се нервира и тя не знае (все още) защо.
Чак в последните 1-2 епизода се появи другата сюжетна линия - Пепе се разболя.

Тепърва Христо ще се връща от Германия, ще се борят за Пепе, ще се залюбва с Кая; Табаков тепърва и той ще се залюбва с Огнянова; Ина ще се залюбва с Темелков, докато е във връзка с Тасев; Фотев ще се появява и Ина ще разбере, че двете Т-та са й най-малкия проблем; тепърва Стаменова ще става още по-зле и Врабчев/ Фотев ще я спасява и тепърва ще умуваме четириъгълника Захариеви/ Грънчарови как ще се конфигурира. И това за 25 серии.

На мен ми прави впечатление, че Цонев никакъв го няма. Уж директор, а не се вясва особено.

# 322
Не ви ли се струва странно , че коментираме толкова дълго и обстойно косичката на Зорница , екипчетата и неуспешната операция на Поли/Г/.
Този сезон нещо съвсем изпаднаха откъм интересни сюжети.

Вярно си е това, ама то почти няма какво друго да си говорим.

Като си мислех за анкетата единственото, което ми дойде на ум е защо ще се подстригва Огнянова 😂

Цонев наистина го няма много, ама както коментирах скоро - гледам Владо Пенев постоянно пътува напоследък и явно не снима интензивно.
То, освен да се зъбят с Ина и да си говорят задушевно с Кръстева няма и какво да прави де.
Знаем, че лекарите самосиндикално си взимат решения и правят каквото си искат, така че полза от директор няма 🤣

# 323
Ми да вземе да влиза в операционната, че Врабчев завалийката изнемогва, Банков има други ангажименти, а Политу чак в края на сезона май ще я назначат Joy

# 324
На мен ми липсва Мазов... Явно сценаристите ги мързи да мислят саркастични и забавни забележки и съвсем го забиха в девета глуха.

# 325
  • София
Оххх да, Мазов... много искам да се завърне саркастичният доцент. Още ме напушва на смях като се сетя за реакцията му като видя Христо за първи път: "Какъв е тоя манекен, целият в креватна живопис?" Grinning Grinning Grinning Grinning Или коментара за Огнянова: "В една болница с годеника и бившия? Е тва трябва да го видя" Grinning
Засега само Врабчо спасява положението отвреме навреме откъм хумор, ама и на него скоро ще му се стъжни.

# 326
Споко, сега като върнат Лорчето се надявам Мазов да се активизира.

# 327
Ели, то няма, какво да се коментира. Аз вече почти не пиша но влизам тук и виждам, че се коментират теми за лентички,цвят на костюмчета и символи, които сме обсъждали много отдавна. И не само това. Нищо интересно и вълнуващо не се случва и се повтарят дискусиите.

Мисля - подстригването на Дияна няма нищо общо със Зорница. Това си е нейно решение. Може би иска промяна в живота си и започва с това. Харесвах първата и втората й снимка с нова прическа, но последната - не. Важно е тя да се чувства добре.

# 328
  • Разпиляна във въображението
Можеше да си резне косата след края на снимките. Сега ще се чудят сценаристите какво да й измислят за причина.

Мина 1/3 от сезона - нищо се не случи. Втората 1/3 ще е за Пепе и сие, а третата - ще е мазало - там ще съберат основно Фонев, Фотевица, и любовта, която ще заслепи Галя, Петър, Поли, ... може и Зорница - Табаков/Банков/Ковачев.

# 329
Мисля - подстригването на Дияна няма нищо общо със Зорница. Това си е нейно решение. Може би иска промяна в живота си и започва с това. Харесвах първата и втората й снимка с нова прическа, но последната - не. Важно е тя да се чувства добре.

Дали първоначално е било нейна идея или на екипа е хрумнало и тя е приела не знам, но подстригването беше отразено като ново начало за Зорница или нещо от сорта, което значи, че ще го включат по някакъв начин в сериите.

Общи условия

Активация на акаунт