🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 751
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Не е ли смотано авторът да ми обяснява, какво и по какви причини героят прави нещо си?  Смисълът не е ли чрез текста и играта на актьора сама да разбера?

# 376
Предния сезон Деси Бакърджиева говореше в ефир как за поведението на Лора имало обяснение. Hо всичко това, което се е случило в отношенията им с Mазов, зрителите не го знаели, защото нямало време за всички истории и затова не сме го били видели. Подобни обяснения са безумни Crazy
Вярно е, че много хора гледат вечер просто за развлечение (а съдейки по един пост няколко страници назад, някои даже и не знаят какво точно гледат), не се задълбочават да анализират всяко действие и реплика на героите, но и сценаристите яко оцапаха историите и сега от екипа се чудят как да извъртят и замазват.

Последна редакция: пн, 25 мар 2019, 10:53 от Zlаti

# 377
  • София
Надявам се Мазов наистина да е по-активен. Не знам как ще преобърне сценария, но щом връщат киселата Лора значи не се е справил.

# 378
Налага се да обясняват, защото в по-голяма част от сюжета героите са фурнаджийски лопати и нямат ясно заявена позиция, която да следват.

# 379
Като започват да "връщат" герои да върнат още някого вместо да се обясняват.LaughingLaughing

# 380
Ванилия, и защото не говорят. Не си казват кой какво го мъчи, а водят едни диалози от по три думи.

# 381
Предвид какви дебати се разразяват се случва сценаристите да изясняват разни неща, защото ги правят на салата  след някоя спорна история.

Кой лище падне жертва този път - Ина, Тасев или Фотев?

# 382
  • София
Като започват да "връщат" герои да върнат още някого вместо да се обясняват.LaughingLaughing

хахах, Виктория ли имаш предвид Wink

Залагам, че падналия ще е Фотев, мисля, че най-накрая ще го уморят.

# 383
От всичко видяно в 5-ти сезон и част от 6-ти, Зорница обичаше Марио, но не беше превъзмогнала изцяло любовта си към Банков. Права е Мелани, те могат в момента да се опитват да ни внушават 1000 неща, но от монолога и масово хората друго са разбрали. Така е, като нямат ясна концепция какво да ги правят героите. На парче от днес за утре не става. Някои по-назад беше писал, че не могат в прав текст да си кажат защо е избягала Зорница. Не могат, защото пак ще стане истерията Банков и Зорница. Ама иначе пускат стръвчица да поддържат интереса на феновете на тази двойка. Не става само с трупане на рейтинг, всичките ми приятелки вече не го гледат ОЖ, не им е нтересен 7- ми сезон. И не заради конкретни двойки, тройки и многоъгълници, а заради това, че няма до момента интересни истории.

# 384
Аз пък да вмъкна една теория(може и да сте я обсъждали,но съм пропуснала),а не може ли Велислав да е пожелал, да  не участва във следващият сезон и на база това твърдение да са написали историята за бягство от сватбата на Зорница.Защото ако се бяха оженили,сега в 7 сезон как щяха да оправдаят отсъствието на съпруга ѝ?!
А не причината да е заради любовта ѝ към Банков,след като виждам ,че нямат намерение да ги събират.

# 385
Баш заради Банков избяга Зорница- през целия шести сезон ни показваха как-не е свирнал, не е отишла при него.
 Като се започне от църквата, където се молеха вкупом за жена му, та се свърши със сцената в метрото.

Имаше проблясъци и с Марио, но ясно показаха, че с Банков нещата не са приключили.
Сега каквото и да обясняват, не мога да си променя мнението и да им повярвам.

Амбър, решението за излизането на Велислав от сериала, не е на самия Велислав.
 100 % !

# 386
  • Разпиляна във въображението
Не, Велислав също е бил изненадан, че няма да участва.

Защо си мисля, че вече трябва да се снимат към финалните епизоди, а още ще ни занимават с Пепе. Вярно, че снимат разхвърляно, но чак пък толкова болна амбиция на сценаристката да си гледа синчето по тв-то...

# 387
Диана от сета Simple Smile

# 388
Злати, защо да е абсурдно твърдението на Деси? Ако са изрязали няколко сцени свързани с историята им, а знаем за такива, ето ти неразбирането какво става. В Теорията една от двойките се разделиха, но сценаристите се насочиха изцяло да покажат само едната страна на монетата, другата на инициатора на тази раздяла дадоха 2-3 изречения и пак не стана ясно изцяло защо се е стигнало до там.

Мириел, заснели са до 25 епизода най-много до сега. Имат поне до началото на май да снимат.

# 389
А,ясно.Е тогава нямам обяснение за замисъла на сценаристите за Зорница и Банков,не са заедно,а пък и връзки нямат...Абе този сезон-шантава работа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт