🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 664
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Да не се опитват да ги правят приятелки сега с Кая?
Ами Ина е много заета, а и е много променена. Вече май нямат много общи неща, за които да си говорят. Няма лошо, и двете с Кая са доста самотни в тази болница.

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 20:12 от yanitsa.s

# 601
В тази болница винаги много ме е дразнило капсулирането на героите - общуват си по двойки и тройки и останалите все едно ги няма. Та от тая гледна точка ще се радвам ако сближат Кая и Зорница и малко разчупят тоя модел.

# 602
Оф, лелята пак умря.. ще я видим след два сезона пак.
Просто няма как да не я помниш тази дама. Има толкова специфичен глас.

# 603
Да, мисля, че ще са много добре Кая и Зорница като приятелки, пасват ми.

# 604
  • София
Москита, в предишния Зорница общуваше с Ина, в този ще е Кая. Нищо по различно, просто са сменили приятелката.
Дано булката да е жива.
А Жекова май реши, че Цонев я ухажва. Сериозно ли това измислиха?!

# 605
Идвах да кажа за лелята,но уви...нищо не ви убягва и човек не може да ви изненада с нищо Simple SmileПросто не оставате шанс и аз да ви информирам нещо Grinning

# 606
Еее, не трябваше госпожицата баба да умира. Извода е - Не се женете на преклонна възраст!

# 607
Ще е жива бабата, нали на промото ги дадоха двамата с младоженеца на болнични легла един до друг.

Моски, това е много дразнещо. Да ги разчупят малко.

# 608
Много е сладко това момиченце с Кръстева. Relaxed А подходът на Кръстева към децата винаги е бил страхотен. Simple Smile
Диана е много хубава в този епизод наистина, и аз не знам защо я скъси още тази коса. Confused

# 609
  • София
Много сладък глас има дамата, дублира доста филми. А Зорница направо блести с тази прическа, жалко че не спря с нея. Следващата е просто кошмарна.

# 610
Много е сладко това момиченце. Blush Хубаво се получи с него и Кръстева.

Знаех си, че на Зорница прическата ще е просто спонтанно решение. Сценаристите трябваше да измислят иначе история и за това, пък те се изчерпаха вече, по-добре така. Grinning Да видим за втората дали има някаква причина.

# 611
Егати плоското със Зорница. Това ли можаха да измислят???

# 612
Егати плоското със Зорница. Това ли можаха да измислят???

Наистина плоско, какъв е шанса пациенти да се занасят с лекарка, и то все една и съща .

# 613
Ама пациента добре са го подбрали, даже и визуално ми приличаше на Психото Grinning

Зорница и Врабчев са на една вълна днес - наричат колегите си дупета Joy

# 614
Мзов и Врабчев в действие. Поне малко да си спомним предните сезони Grinning

Общи условия

Активация на акаунт