🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 656
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
И то такова очевадно сваляне??? Тя му говори за здравето му, той не я чува и най-откровено я сваля дори пред другия лекар!?!?!?
WTF??????????????
Ей, удариха тъпомера!

# 616
  • София
Мзов и Врабчев в действие. Поне малко да си спомним предните сезони Grinning

Тъкмо си мислех същото. Поне да ги дават по често, нищо че се държат като кръгли идиоти.

# 617
Мда, Майче, направо тръпки ме побиха как я гледаше, абсолютно като брат му на Психото беше.
Много се радвам, че Кая не каза нищо на Табаков, един да не е клюкарка в тая болница.

На мен пък ми хареса сцената, нали трябваше да ни покажат по някакъв начин, че травмата ѝ си е там.

# 618
Не беше толкова добре измислено, обаче беше достатъчно да върнат Зорница към изнасилването. И нея я разбирам - пациент се държи по идентичен начин с нея както онзи, а тя вижда заплаха в това, защото е все още сравнително прясно всичко в главата й.

# 619
  Съжалявам, но Грънчарови са ми голяма пародия и са ми много неприятни и двамата .

# 620
Полито бива, обаче този ако ми е мъж, на нейно място бих го треснала с нещо по главата.

# 621
Можеха с по-леки действия от страна на пациента да покажат, че Зорница не е преживяла травмата, не да я целува.

На Поли и Пеши не им се получи свалката

# 622
Можеха с по-леки действия от страна на пациента да покажат, че Зорница не е преживяла травмата, не да я целува.
Абе можеха, ама нали знаеш, че или ще е гадно или нищо. Wink Случи се почти както предполагах за жалост.

# 623
Не знам как две жени може да са влюбени в мъж като Грънчаров, много е зле Rolling Eyes

# 624

Ами плоско и нереалистично си беше, такива прозрачни намеци и то пред свидетел ,друг доктор .

# 625
Абе можеха, ама нали знаеш, че или ще е гадно или нищо. Wink Случи се почти както предполагах за жалост.
Ми то не беше гадно. Беше глупаво.

# 626
.

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 06:36 от Анонимен

# 627
Дона, има доста такива натрапчиви мъже - ти им говориш, че не ти е приятно, те продължават.

# 628
  • София
И сега Зорница ще си подстриже косата, за да не е привлекателна и харесвана от пациентите.
Съгласна съм, че трябваше да ни подсетят за изнасилването, но за пореден път са като слон в стъкларски магазин. Ама това да им е проблема.

# 629
  • русе
Епизода е пълна боза днес!

Общи условия

Активация на акаунт