🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 610
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Жекова е отчана за любов и вниманиев , за това се хвана като удавник за сламка.

# 691
Странен епизод, не видях кой е режисьор, но вероятно има значение. Гледах го паралелно с "лъв акчуали" и се получи добре, без Жекова и зомби Стаменова. Дотук 1/3 от сериала мина и се крепи почти еднолично на Иван Юруков. В началото беше малко лигав и дърво, все едно гледам талибани в повече, в който уж играеше ролята на сериозен тип, но като цяло добре развиват многопластовия му персонаж. Далеч е от Роуан Аткинсън, но е един от най-талантливите от поколението си колеги

# 692
Странен епизод, не видях кой е режисьор, но вероятно има значение. Гледах го паралелно с "лъв акчуали" и се получи добре, без Жекова и зомби Стаменова. Дотук 1/3 от сериала мина и се крепи почти еднолично на Иван Юруков. В началото беше малко лигав и дърво, все едно гледам талибани в повече, в който уж играеше ролята на сериозен тип, но като цяло добре развиват многопластовия му персонаж. Далеч е от Роуан Аткинсън, но е един от най-талантливите от поколението си колеги
Определено започна да се отпуска.

# 693
Павел Веснаков беше режисьора, понеже виждам, че ти е важно Simple Smile

# 694

Това не са нашите щори нали?

# 695
Не са. Диляна снима филм на Ники Илиев.

# 696
Много е хубава Зорница с тази прическа и тъмна коса. Страхотно й отива и изпъква повече красивото й лице.
Правилно предположих, че новата прическа е решение на Диана и няма общо с катаклизми в живота на Зорница.

Ина е много красива. С този бретон е прекрасна. Винаги много добре я гримират, а снощи цвета на червилото й беше убийствен.

Възрастният господин – младоженеца беше чудесен. Блестящо изиграна малка роля от този актьор, непознат за мен. Много, много рядко се срещат такива дарования в епизодичните роли на този сериал.

Комедията започва – титаничният сблъсък за сърцето на Цонев е налице. Добре че нямам около себе си такова нещо, като Жекова, че трудно се елиминира. Добре започнаха всички да я режат и не позволяват намесата й.

Пешко вероятно ще кривне, по-скоро няма, но ще остане с Галя.

Зорница и Табаков - няма да има романс. Закачки и добри колегиални отношения.

Половината сезон мина, а Грънчаров стои с тази нескопосана превръзка на главата си. Много е зле горкият актьор. След всяка дума прехапва устни вероятно за по-голям драматизъм или е тик.

# 697
Много добре бяха младоженците.

Обаче като гледах Ненева и Цонев, си помислих, че искам да видя в реална болница как сестра моли директора да успокои притеснен пациент. 😏

# 698
Реалните болници имат много малко общо със сериала. Засегнаха много бегло и плахо някои неща, но се придържат към американските сериали и скечовете като цяло, почти нищо общо с  истински болници.

# 699
Двете – Ина и Зорница блестят от екрана. Когато гледам техни сцени очите ми са приковани в тях. Другият не го забелязвам. Кая макар и хубавица няма това излъчване.

Юруков влезе в образ и започна да играе! Харесвам го.

Ванилия и директорът да влезе в отделението и да се отзове на молбата на сестрата?????

# 700
И аз много ги харесвам Ина и Зорница. Заради тях, Вергов и Кашева гледам все още.
Като актьор е и много добър Врабчев, не знам как се казва в реала.

# 701
  • София

Като актьор е и много добър Врабчев, не знам как се казва в реала.

Даниел Рашев Simple Smile

# 702
Ох,Ванила как ме разсмя с "нашите щори" Grinning То наистина този сезон ще се запомни най-вече с щорите .
Диляна Heart Eyes

# 703
Не просто щори, те са любовни щори, моралният стожер на Света Анастасия, противникът на Жекова, непозволяващ й да научи тайните на своите подчинени. Joy

# 704
В сезонът на "нашите щорички" Joy , бретончето на Инчето и късата косичка на Зорничка  от липса на  интрига започнахме да мерим образователния ценз на актьорите .
В.Павлов и Ю.Вергов не са завършили "цетаделата" НАТФИЗ , това не им пречи да играят в Народния и не бих ги нарекла аматьори .  От друга страна  в сериала имаме бисери /диаманти и т.н./ от класа на Мастера , които определено дразнят с качествата си .
Коментирате ,че Жекова се е отворила към Цонев . Нали  те /артистите/ бяха поставили условие да не ги правят двойка и в сериала ?
Вчера хванах края на епизода , когато Табаков  просто прегърна Зорница , а в един момент дадоха и нейната ръка как се отпуска на гърба му . Тя прие  прегръдката и извинението без думи . За над 10 епизода най-после нещо ме впечатли в този сезон .

Общи условия

Активация на акаунт