🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 627
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
аraselia, Велислав Павлов не е учил в НАТФИЗ. Simple Smile
  Не му знам биографията 😃 , забравих ,че има много аматьори, както във всяка професия .
Той не е аматьор. Завършил е актьорско майсторство, просто не е в НАТФИЗ.

# 676
  • София
аraselia, Велислав Павлов не е учил в НАТФИЗ. Simple Smile
  Не му знам биографията 😃 , забравих ,че има много аматьори, както във всяка професия .

Значи и Вергов е аматьор. Моля ви, не се изказвайте незапознати, защото е смешно.

# 677
Не се карайте, бийте се 😁 тук е по-интересно, отколкото да гледаш филма. Понякога.

# 678
  Ама няма нищо лошо в думата аматьор ,много драматично  приемате всичко .Хайде, няма нужда 😃 Не може всички да харесват едни и същи и едно и също .

# 679
  • София
Ами няма драма, просто е добре когато човек се изказва, да го прави с факти. Това че даден актьор не е завършил НАТФИЗ не значи, че е аматьор, защото има и други места по света където да се учи актьорско майсторство Wink. И както казах звездата на сериала също не е завършил НАТФИЗ, това прави ли го аматьор?

# 680
Подкрепям Моски - не намирам прилики между Марио и Деян.
Моски, този сезон ако не друго то музиката е върха. Grinning

Амбър, сцената в съблекалнята имаше далеч по-различен заряд. Общото е Зорница и прегръдката Grinning

# 681
Дай боже повече "аматьори" като Вергов и Павлов.

# 682
# 683
  Разбрах, за Павлов - или добро или нищо .

# 684
Леле, Мазов пусна топло😁

# 685
Подкрепям Моски - не намирам прилики между Марио и Деян.
Моски, този сезон ако не друго то музиката е върха. Grinning

Амбър, сцената в съблекалнята имаше далеч по-различен заряд. Общото е Зорница и прегръдката Grinning
Аз също мисля, че ако искаха Деян да бъде втори Марио, просто щяха да оставят Марио във филма. Според мен при Деян замисълът е съвсем различен.
+1 за музиката Simple Smile Сезонът може да не блести с нищо засега, но музиката е страхотна.

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 22:07 от Little Pearl

# 686
  • София
Боже, боже.... No comment 🙄

Харесвам Врабчев около София. Дано ни го показват в такава светлина по-често. И се радвам, че ще свие сърмите на Мазов, защото последния се превърна в един озлобен мъж.

# 687
Врабчев към Стаменова: "Ти не си куче. Ти си кучка!" Grinning Еми...Врабчев си е Врабчев. Не съм очаквала да й каже нещо по-различно. Grinning

# 688
Много харесвам Врабчев, когато е толкова отдаден на София. Това се казва любов, не я изостави въпреки всичко. Евала, жалко, че в живота тези мъже са рядкост.
За епизода -не беше толкова зле, Кашева просто е уникална. Лъха доброта от нея отвсякъде. Обичам я!

# 689
Явно не съм гледала внимателно. Само аз не съм разбрала, че Жекова клъвна по Цонев.

Музиката наистина ми харесва най-много от сезона. Май много мрънкахме за нея в предните сезони и те взеха, че се постараха.

Общи условия

Активация на акаунт