Кюретаж и забременяване след това - тема 80

• 34 034
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви момичета!  Аз си мислех,  че не се случва често,  но щом прочетох колко много са загубили бебчетата си... нямам думи...  Тук поне разбираме болката на другите.  На мен всички  ми казват,  ще мине,  ще го преживееш,  но този който не го е преживял нищо незнае...   Един ден живот и здраве,  когато си гушна бебчето може и да забравя наистина,  но за момента е трудно! 
Здравей , ужасно е това , през което си минала . Особено първият път и тези лекари , които са претръпнали към всичко и се държат  ужасно ... Добре , че сте искали и друго мнение . Не знам вече лекарите за пари ли правят грешки или са некадърни някои от тях.
Дай си време и ще преживееш и това . И се случва на доста момичета по един аборт , но не всеки говори за това. Все пак бих те посъветвала да си пуснеш едни изследвания за тромбофилия . Има голям процент от жени , които трябва да пият метилирана фолиева киселина . И изследване  на щитовидна жлеза  - ехограф и хормони . Много е важно хормоните да са ти в норма .
И след това моят съвет е да не го мислиш , а когато си готова да си пробвате и може всичко да стане нормално и лесно ! Успех !

# 121
Според мен се е случило нещо , защото бях леко истинала и имах температура.  Четох доста и пише,  че от температурата може да спре развитието на бебчето.  Незнам, така и не разбрахме какво и защо се случи...

# 122
Това и на мен ми го разправяше предното АГ за настинката. Според мен са пълни глупости. Като знам приятелки какви вируси изкараха, антибиотици пиха и родиха здрави бебета... добре, че не го послушах, ами отидох при други лекари и ми назначиха изследвания. В крайна сметка имам тромбофилия, не е категорично, че това е причината, но ми звучи по-правдоподобно. Момичета, изследвайте се! Не чакайте да имате по няколко загуби преди да пристъпите към тези така важни и решаващи понякога изследвания. Могат да ви спестят доста нерви и болка! 🙂
Успех на всички и дано повече не си разправяме подобни истории тук! Много ми е болно, че пишат нови и нови момичета! Някои са ми познати и от други теми, където ги изпратихме по живо, по здраво с хубави пожелания след двете чертички... 😕 Прегръдки на всички! Всичко ще е наред момичета! Търпение и време са нужни... 🙂

# 123
  • Dope Reach
Joanaa, какво ти препоръчаха, във връзка с тромбофилията? Разбрах, че се изписва фраксипарин при следваща бременност, също и Аспирин Протект. Тепърва ми предстои да се изследвам, но много се притеснявам.

# 124
Объркващо е малко с тези мутации. Някои специалисти отричат терапиите, но по мои наблюдения има нужда. На мен ми е назначена такава от фракси 0.4, което е инжекции и аспирин протект, всеки ден.
Четох историята ти Рочелка, но нямах сили да ти напиша каквото и било. Незнам и сега какво да кажа. Направи си изследванията, не се притеснявай, а то да излезе нещо май е по-успокойтелно. Поне за мен така беше. Сега знам какво ми е и ще взема мерки следващия път, надявам се е до финал. Вярвам, че всичко ще се нареди за всички ни! 🙂

# 125
  • Dope Reach
Права си, ако излезе, че имам поне ще знам какво е станало предния път, но пък от друга страна се надявам да нямам, абеее... Луда работа. Ще се вземат мерки, наистина, една следваща бременност може да е напълно нормална, но за нас... Страх лозе пази.

# 126
  • София
Това и на мен ми го разправяше предното АГ за настинката. Според мен са пълни глупости. Като знам приятелки какви вируси изкараха, антибиотици пиха и родиха здрави бебета... добре, че не го послушах, ами отидох при други лекари и ми назначиха изследвания. В крайна сметка имам тромбофилия, не е категорично, че това е причината, но ми звучи по-правдоподобно. Момичета, изследвайте се! Не чакайте да имате по няколко загуби преди да пристъпите към тези така важни и решаващи понякога изследвания. Могат да ви спестят доста нерви и болка! 🙂
Успех на всички и дано повече не си разправяме подобни истории тук! Много ми е болно, че пишат нови и нови момичета! Някои са ми познати и от други теми, където ги изпратихме по живо, по здраво с хубави пожелания след двете чертички... 😕 Прегръдки на всички! Всичко ще е наред момичета! Търпение и време са нужни... 🙂
Изобщо не са глупости. Една вирусна инфекция си е реална причина за мисед аборт. Това, че не се случва на 100% от бременните с вирусна инфекция не означава, че са глупости.

# 127
Не съм наясно с тези изследвания за тромбофилията .. Може ли да ми обясните за какво става на въпрос и каква е цената на тези изследвания,  и къде се правят??

# 128
  • София
Основния пакет тромбофилия, 4 фактора, е 100 лв - най-евтино е в Майчин дом.
Има специална тема за тромбофилия, потърси и прочети 1 страница.

Кюртаж не е добре да се отлага, може да станат инфекции, сраствания ако организма не реши сам да се изчисти.

# 129
Здравейте, момичета 🙂

Някои от вас сигурно не ме познават, но тази тема беше моя упора и подкрепа дълго време след като преживях мисед аборт в 9 г.с., в най-тежките ми моменти.
Благодарна съм на Дели, Бамболинка, Сузана и ДиянаЧ ❤️❤️❤️❤️, както и на много други момичета, които вече не пишат в темата, че винаги са били отзивчиви и за незаменимата помощ.

Две години след моя аборт, след близо година и нещо спонтанни опити, вече съм бременна в началото на 4 месец. Мина първият скрининг, според док нещата са наред за момента. Моля да ми стискате палци всичко да бъде наред и до края, че страхът е голям, всички вие знаете това много добре.

Не забравяйте, че единствената причина да не се случат нещата, е ако спрете да опитвате. Прегръщам ви 🤗🤗🤗

# 130
CatGirl, целта оправдава средствата. За съжаление цената, която си платила не е малка, но като гушнеш малкото човече, ще знаеш, че си е струвало..🚼
Бъдете здрави и леко бременеене.
Вашите истории са надежда за нас и силно се радваме.

# 131
  • София
CatGirl,  страхотноо Hug
Много, много се радвам Heart
Само позитивни мисли в главицата ти и едно пухкаво вързопче на финала Heart Eyes

# 132
Catgirl, прекрасна новина!!! Лека бременност и най-сладкото бебче на финала. Помня те от форума, когато започнах само да чета след моя мисед преди 2.5г. Бъдете благословени!

# 133
  • Dope Reach
CatGirl, колко се радвам на още една надежда! Леко бременеене! Heart

# 134
Здравейте,

в Геника в София има изследване, което се прави от менструална кръв , струва 190 лева , което изследва различни видове инфекции (микоплазма,уреапл. и т.н). Някоя от Вас да е пускала такова ?

CatGirl, надявам се и искрено ти желая успешна , безпроблемна и прекрасна бременност !

Общи условия

Активация на акаунт