Селска къща – поглед към малките детайли (продължение)

• 59 794
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
  • В градината...
Фаталина, вашата къща в кое село е?

# 586
Дай снимка да видим и да си представим.
Пфу, ако ми работеше компютъра, колко проекти щях да ви направя. Имам и програма за интериор, екстериор и ландшафт.
Не мога да дам снимка, защото в момента там има остъклена тераса, която ще се премахне. Ще се разшири стаята за сметка на терасата. Сегашната снимка не дава никаква представа. А молбата ми за снимки или линкове е заради таова, че не искам навесът над терасата да стои като кръпка, а да е част от общия покрив. Разгледах в нашия район доста неща,и се опитвам да намеря най доброто решение, тъй като това е лицето на къщата.

Не съм сигурна дали правилно съм разбрала задачата, но предлагам този вариант.

# 587
Фаталина, вашата къща в кое село е?
Ами ние имаме семейни вили от дядовци и баби на няколко места: с. Градец, близо до гр. Костинброд,  в Люлин планина над м. Черният кос, с. Злокучене общ. Самоков, но сега строим в с. Белчин пак в община Самоков.

# 588
Добро утро! Сийке, покривът ще е четирискатен.Представи си  на късата част в бялото петно прозорец. Идеята ми е този прозорец  е достатъчно светъл, т.е със къса стреха. А терасата е по-къса, на твойта снимка до кафявата част с прозореца. Имам вече идея, видях подобна тераса.

# 589
  • Вила Великула
DebelaMara, пусни снимка на това, което си харесала като ориентир за да стане ясно, че аз така и не разбрах по описанията. Това е проекта на нашия покрив. Не е едно цяло, но и не е като кръпка.

# 590
DebelaMara, пусни снимка на това, което си харесала като ориентир за да стане ясно, че аз така и не разбрах по описанията.
Това си харесах само,че при нас терасата ще издадена напред , а не вдлъбната. Къщата има ограда , не е директно на улицата.

На мен ми изглежда добре, дали обаче ще се получи ще каже изпълнителят.

# 591
  • Вила Великула
Така както го виждам, това е като навесче на входната врата.

# 592
Тази година искам да отгледам нещо различно от картофи. Купих си моркови - семе.

# 593
Така както го виждам, това е като навесче на входната врата.
Да, така е, но на много места това навесче е като допълнително достроено, а не като част общия покрив. В показания случая общата визия на предната част на къщата ми харесва. И нещо подобно искам да постигна.

# 594
Два въпроса - спасение от къртици има ли? Лалета кога се садят? (влюбих се в едни от сайта луковици бг и мисля да поръчам)

# 595
  • В градината...
Вземете си и пащърнак. Морковите зимата са стотинки, а пащърнакът удря 6 лв.

# 596
  • София
Вземете си и пащърнак. Морковите зимата са стотинки, а пащърнакът удря 6 лв.
Взела съм си и моркови и пащърнак, но как се сеят? Директно в земята ли и по кое време?

# 597
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
морковите и пащърнака се сеят директно в земята, напролет, след трайно затопляне. Simple Smile
лалетата още есента, за да се вкоренят добре и да цъфнат напролет.

Simple Smile Благодаря за темата и идеите. когато стигнем донякъде с осъществяването на нашите, ще се похваля.

# 598
На пличкето пише да се насеят от 20 февруари до 10 март. Да изчакам ли?

# 599
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
според мен е много рано.
семенцата ще изгният и нищо няма да стане. ние сме в планината и сея края на март, даже началото на април.
градинска тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт