Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 6

• 45 988
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
El1t00, честито, миличка! Много се радвам! Heart
Лека и безпроблемна бременност ти желая! Hug

# 211
  • София
В темата се упоменава от някои момичета (последно прочетох от Jare) статистика за процент на успеваемост - в Турция 60%, а в България 20%. Извинявайте, но бихте ли ме упътили от къде я взимате тази статистика. Благодаря, предварително.

Последна редакция: нд, 31 мар 2019, 10:14 от Eli_2018

# 212
  • София
Имаме си 2 пулса ❤❤🤗
Страхотна новина! Вярвах, че са 2, високо беше ЧХГ при теб, ако не бъркам.

# 213
Благодаря ви за подкрепата.
Да, доста високо беше чхг.

# 214
El1,Честита радост,при това двойна и успешен и лек финал!

# 215
Здравейте, нуждая се от Пролутон депо! Ако на някой му е останал и го продава моля да ми пиши!

# 216
El1 Честитоооо,леко бременеене и две хубави пухчета на финал и да ни повлечеш всички 😘😘

# 217
В темата се упоменава от някои момичета (последно прочетох от Jare) статистика за процент на успеваемост - в Турция 60%, а в България 20%. Извинявайте, но бихте ли ме упътили от къде я взимате тази статистика. Благодаря, предварително.

За Турция съм го виждала на документи предоставени от тях - мисля, че в някои от листовете които даваха преди трансфер (или може би пункция). А за България не знам откъде идва процентът. Би трябвало да е някакъв осреднен от болниците, но как е направен при положение, че не всички от тях казват какъв им е процента успеваемост - не знам. Въпреки това съм склонна да вярвам, че ще е някакво такова число...

# 218
Момичета,аз съм бременна в 2-3 седмица,обаче от сутринта имам кафеникаво зацапване? Нормално ли е според вас или трябва да се плаша? Много съм притеснена.

# 219
  • София
Момичета,аз съм бременна в 2-3 седмица,обаче от сутринта имам кафеникаво зацапване? Нормално ли е според вас или трябва да се плаша? Много съм притеснена.
Знам, че се случва. Дали е нормално не мога да кажа, но съм чела доста момичета с такова зацапване и всичко е наред накрая. Но задължително пиши на Хафизе, ако си комуникираш с нея или на координаторката, ако си през агенция, нищо, че е почивен ден. Какво взимаш като медикаменти все още?
Оптиай се да си спокойна - това е най-важно. Стискам палци всичко да е наред Hug

# 220
snikurs и аз имах такова зацапване и изследвах прогестерона, беше нисък.Успех!

# 221
И мен това ме съмнява-нисък прогестерон,обаче как да разбера като съм в тъпата Англия.

# 222
И мен това ме съмнява-нисък прогестерон,обаче как да разбера като съм в тъпата Англия.

Snikurs имаш ли пролутон депо? Аз имах такова зацапване малко след теста и доктора ми каза да си бия една инжекция пролутон. Ти ходи ли на преглед с ултразвук да потвърдят бременността? На моя пръв преглед в 6 г.с. ми казаха, че имам отлепване на плодния сак и 2 дни след това изкървих брутално. А може ли да е някакво имплантационно зацапването? Не се плаши и гледай да си почиваш повече. В болницата, в която лежах имаше и други момичета с такова еднократно зацапване и в момента бременността им продължава. Ако обаче почнеш да усещаш някакви болки като менструални направо се приготви да тичаш към спешното ако има как да те приемат в болница там. Успех и не се шашкай - може да е вднократно и безобидно! Стискам палци да е всичко наред!

# 223
И аз имам такова зацапване. Хафизе каза че е нормално. Но по добре я питай.

# 224
В Турция ми бяха казали да не го следя прогестерона, но аз почти всяка семица го пускам. Последно вчера имах зацапване, а предния ден прогестерона беше 53nmol/lкоето е много ниско за края на първото тримесечие. Гинеколожката, която ме следи тук каза да сложа пролутон депо и увеличи утрогестана и засега спря зацапването. Някой знае ли докога е важно да се следи прогестерона и е толкова важен за износването?

Общи условия

Активация на акаунт