Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 6

• 46 035
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Аз от спекулума не се притеснявам,понеже са ми правили преглед с него. Благодаря ви още веднъж!

# 271
Здравейте, момичета. Днес започнах стимулация при др Карликая.Кръв не са ми взимали, доктора каза според прегледа няма притесняния и може да се започне стимулация. Също каза, дозите няма да са много високи, което определено ме успокои. След прегледа си купих лекарствата и се върнах в клиниката, обясниха ми ги и първите дози ми поставиха на място. Сутринта ми беше ми доста напрегнато, но вече съм по-спокойна. В понеделник ми е следващия преглед. Пожелавам успех както на себе си, така и на всички борещи се по този път.

# 272
Здравейте , на 24.03 бях на консултация при др.Тургут в София уникален е ,влюбих се бях спокойна , но от толкова въпроси който му зададох забравих другите...аз съм с ПКЯ каза ми,че при мен стимулацията ще е много лека .. Има ли някоя от вас която да е с ПКЯ колко време продължи стимулацията и колко чедто бяхте на птеглед,знам ,че при вдеки е индиводуално ,но искам малко инфо.. Благодаря

# 273
Момичета, може ли да ми кажете, предварително ли се прави резервация в хотела в Истанбул. Може ли да дадете ориентировъчни цени за двойна стая.. Много време ли се чака за първи преглед. С координатор ли си контактувате? Благодаря!

# 274
Момичета, може ли да ми кажете, предварително ли се прави резервация в хотела в Истанбул. Може ли да дадете ориентировъчни цени за двойна стая.. Много време ли се чака за първи преглед. С координатор ли си контактувате? Благодаря!
  Ние нощуваме в ORYA съвсем близо до Бахчеджи.Не е необходимо да се прави резервация,но кажете,че сте пациенти на клиниката,ние последно платихме 275 тур.лири с включена закуска за двама.Не се чака за първичен днес ако пишеш на координаторката ти дава за следващия ден,поне така беше при мен,но трябва да отидеш на втори ден от цикъла,може да им пишеш предварително и да и зададеш въпросите които те интересуват,всички са много любезни.Успех!

# 275
Здравейте, момичета. Днес започнах стимулация при др Карликая.Кръв не са ми взимали, доктора каза според прегледа няма притесняния и може да се започне стимулация. Също каза, дозите няма да са много високи, което определено ме успокои. След прегледа си купих лекарствата и се върнах в клиниката, обясниха ми ги и първите дози ми поставиха на място. Сутринта ми беше ми доста напрегнато, но вече съм по-спокойна. В понеделник ми е следващия преглед. Пожелавам успех както на себе си, така и на всички борещи се по този път.
В максимално добри ръце си, така че се наслаждавай
на Истанбул и не мисли за опита!
Успех! Heart

# 276
  • София
Успех, стискам ти палци Simple Smile Ще чакаме да се похвалиш с хубави резултати.
@valya2704
Аз си комуникирах през посредник. Правя си резервация предварително, но има толкова места за нощувка, че може и на място стига да си си набелязала такива. За първичен ме записаха буквлано за няколко дни. Докторът м епрегледа около 21-22 ден от цикъла, не държеше да съм на 2ри ден.
Успех и на теб Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 17:33 от Matta

# 277
Благодаря Ви желая и успех на вас.
Мисля,точно така да направя ..отивам на почивка,но някак си това ,че нз какво ме чака ме плаши,аз досега нямам опит дори и в БГ и много се радвам ,че не се оставих на тукашните лекари,затова реших и да и ви питам..и ако може да ми кажете някой хотел,апартамент ,хостел,квартира и т.н на изгодна цена защото аз ще оставам от началото до края .. Simple Smile четох назад в темата за хотели ,но за датите който искам или е заето или е много скъпо за 1нощувка

# 278
Tancheto_94 страхотен късмет си извадила, че не си минала през българските светила - спестила си си няколко години и здраве най-вече. Желая ти много късмет, докторът е страхотен!! Можеш да си намериш някой апартамент по airbnb в района на болницата. Щом си била на посещението на доктора в Бг, то най-вероятно си минала през Севда. Можеш и на нея да пишеш да ти запази квартира ако ще оставаш за повече време. Аз лично така направих - тя ми запази страхотен апартамент с всички удобства за 35 евро на вечер.
Желая ти успех и възможно най-скоро да с епохвалиш със страхотни резултати!

# 279
Дано всичко е наред,много се притеснявам да не ме върне доктора като отида защото съм с ПКЯ да няма някоя киста макар,че пия иногинол от 2г и дуфастон от 15ден на цикъла.. Дай Боже на всеки да се сбъдне мечтата..

# 280
  • София
Момичета, з аколко евро спите в Canka?

# 281
Ние мислим да запазиме в хотел buke,на няколко стотин метра е от ория хотел,което означава,че е до болницата. В коментарите пише,че в персонала има българи и самият управител е балгарин,което е супер. За около 70-75 евро е на вечер + закуска. В непосредствена близост има паркинг за 5 евро на ден.

# 282
Ние мислим да запазиме в хотел buke,на няколко стотин метра е от ория хотел,което означава,че е до болницата. В коментарите пише,че в персонала има българи и самият управител е балгарин,което е супер. За около 70-75 евро е на вечер + закуска. В непосредствена близост има паркинг за 5 евро на ден.
Ако сте с кола хотел Бюк не е добра опция. Паркинг около него за 5 евро на ден  няма, а от хотела предлагат такъв за 20 евро на ден.

# 283
Момичета, з аколко евро спите в Canka?
Джанка резиденс я има в Букинг, така че можеш да провериш за конкретните дати и тип апартамент каква ще е цената. Февруари плащах 36 евро на вечер.

# 284
Ако сте с кола хотел Бюк не е добра опция. Паркинг около него за 5 евро на ден  няма, а от хотела предлагат такъв за 20 евро на ден.

Ами ние гледахме,че Пт хотела го предлагат,но не е в самия хотел. И цената е 5 евро на ден,но все пак ще проверя отново,благодаря ти за инф.

Общи условия

Активация на акаунт