Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 6

• 46 023
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета,
Някоя от вас знае ли възможно ли да се транспортират еюбриони или виалки сперматозоиди от Турция в Бг клиника?

# 316
На мен винаги със спирането на Ясмин ми идваше точно на 3-тият ден сутринта рано.

# 317
  • София
След Ясмина на 3ти ден. Сега съм на Dienille. Днес ми беше последното хапче  и не усещам никакъв признак на цикъл - може и по-късно да ми дойде този път, но те са и по-силни.
Зависи от хормоните ти като цяло и от вида на противозачтъното.

# 318
Момичета,

тези от вас, които са пили противозачатъчни месеца преди старта на стимулацията, колко дни след като ви свършиха таблетките ви дойде цикъла?
На мен ми изписаха Ясмин и понеже първичният ми преглед се падна на 6-ти ден от МЦ, същия ден трябваше да започна приема.
Опитвам се да изчисля сравнително точно кога ще ми дойде цикъла, че това пътуване до Истанбул си изисква организация.

Sisi345, цената на цветната снима във "Fulya Açık Emar" е 600 ТЛ, може да коригираш отпред в общата информация, ако прецениш. Наистина е много бърза и безболезнена цялата процедура, а снимката е много добра - под всякакъв ъгъл, вижда се всичко. В БГ много има да наваксваме.

Инструкцията при мен беше да не чакам да ми дойде, а на третия ден след като съм приключила с противозачатъчните, да съм там за преглед. Не е Ясмин, но принципът вероятно е същият.

# 319
  • София
Момичета,

тези от вас, които са пили противозачатъчни месеца преди старта на стимулацията, колко дни след като ви свършиха таблетките ви дойде цикъла?
На мен ми изписаха Ясмин и понеже първичният ми преглед се падна на 6-ти ден от МЦ, същия ден трябваше да започна приема.
Опитвам се да изчисля сравнително точно кога ще ми дойде цикъла, че това пътуване до Истанбул си изисква организация.

Sisi345, цената на цветната снима във "Fulya Açık Emar" е 600 ТЛ, може да коригираш отпред в общата информация, ако прецениш. Наистина е много бърза и безболезнена цялата процедура, а снимката е много добра - под всякакъв ъгъл, вижда се всичко. В БГ много има да наваксваме.

Инструкцията при мен беше да не чакам да ми дойде, а на третия ден след като съм приключила с противозачатъчните, да съм там за преглед. Не е Ясмин, но принципът вероятно е същият.
ALFIETKA, аз съм с такива инструкции. На втори ден след спирането на хапчето да съм там и сега се чудя да дали няма да се наложи да остана до 2ри ден на цикъла. Можеш ли да споделиш при теб как се развиха нещата? Може и на лични, разбира се.

# 320
  • София
Момичета, моя втори опит в Германия приключи и отново 0, отново без имплатнтация. Този път имах големи надежди, тъй като пих 2 седмици кортикостероиди за подтискане на имунната система, с цел органзма ми да не изхвърли уж перфектния ембрион, но... Sob Sob Sob  Всичко изглеждаше перфектно,  реагирам супер на лекарствата но моето тяло просто ме предава отново. 7 години всеки месец чакане и нито един положителен тест  Sad на моменти губя надежда, че при нас ще се случи.

Другия месец сме в Бахчеджи на първичен, чакам да ми кажат какви изследвания да нося.
Много ми е тъжно.

# 321
  • София
Момичета, моя втори опит в Германия приключи и отново 0, отново без имплатнтация. Този път имах големи надежди, тъй като пих 2 седмици кортикостероиди за подтискане на имунната система, с цел органзма ми да не изхвърли уж перфектния ембрион, но... Sob Sob Sob  Всичко изглеждаше перфектно,  реагирам супер на лекарствата но моето тяло просто ме предава отново. 7 години всеки месец чакане и нито един положителен тест  Sad на моменти губя надежда, че при нас ще се случи.

Другия месец сме в Бахчеджи на първичен, чакам да ми кажат какви изследвания да нося.
Много ми е тъжно.
MoCherie, съжалявам. Не се отчайвай, ще се случи. Не знам кое инвитро ти е подред, но мисля, че е правилно решение да смениш клиниката. Ще чакам да пишеш как е минал прегледа в Бахчеджи. Hug

# 322
Съжалявам за неуспеха. Горе главата. Карликая е твоят доктор!

# 323
Не губи надежда,винаги има шанс,смятам че правилно си се ориентирала. Нещата ще се сучат!

# 324
Момичета колко най-дълго сте чакали резултат от ПИД тест?

# 325
Bebka08, на мен ми идва обикновено на 4-ия ден,
след като ги спра.
Благодаря за инфото!
В момента страницата не е активна,
може да се коригира, като пусна новата тема.
Успех! Стискам ти палци от цялото си сърце! Sparkling Heart
MoCherie, много съжалявам! Confused Горе главата! Hug
Няма за какво да се обвиняваш,
не мисля, че тялото ти е виновно!
Какво означава перфектен ембрион?
Това, че на външен вид изглежда добре,
не означава, че е здрав.
Само след ПИД може да се каже.
Най-вероятно ембрионите са с хр. аномалии,
затова организмът ти ги изхвърля.
И аз горещо ти препоръчвам д-р Карликая!
Прекрасен специалист и човек!
Късмет! Стискам силно палци! Flowers Four Leaf Clover
На всички момичета желая успех! Heart

# 326
6 седмици

Момичета колко най-дълго сте чакали резултат от ПИД тест?

# 327
Момичета,
за първичен преглед има ли значение на кой ден след цикъла отиваш? Планувам си графика кога да отида и чак сега се сетих, че може би има значение.
Трябва ли ми цветна снимка за първичния?
Не искам да притеснявам Хафизе напразно, затова питам тук.

# 328
По принцип няма значение на кой ден от цикъла отиваш.
Ако нямаш цветна снимка, правена в БГ, на място лекарят ще прецени дали иска такава и ще те изпрати на място. Става бързо и процедурата не е болезнена. А и качеството на снимката е много добро.
В тази връзка най-добре да планираш първичен до 10-12 дни от цикъла, защото до тогава можеш да правиш цветна снимка. На мен така ми отговори Хафизе и аз така планирах моя преглед. И не сбърках.

# 329
Момичета,
за първичен преглед има ли значение на кой ден след цикъла отиваш? Планувам си графика кога да отида и чак сега се сетих, че може би има значение.
Трябва ли ми цветна снимка за първичния?
Не искам да притеснявам Хафизе напразно, затова питам тук.
На 2 ден от цикъла мисля,защото може всичко да е ок и да започнете стимулация!Аз отидох със снимка от тук,но там си направи(мое мнение),става бързо и без болка и е по-качествена❣Успех Tedyna🍀🦋

Общи условия

Активация на акаунт