Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 6

• 46 010
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Момичета може ли да помоля някоя да ми вземе циклопрогинова от Турция. Пишете ми на лични.

# 286
Здравейте момичета. Дежурните аптеки в неделя, 07.04.2019, в Шишли, са изброени по-долу. Пишете ни ако Ви се налага да намерите аптека в друг квартал или извън работно време през седмицата и с удоволствие ще Ви насочим. Уголемена карта в Гугъл Мапс с разположението на аптеките можете да видите тук:
https://drive.google.com/open?id=16cPetPIwe3lpkAOSyZMRbsi1K7s&usp=sharing

GÜLSEREN ECZANESİ
Address: Şişli Merkez Mahallesi, Abidei Hürriyet Caddesi, 132/A, Şişli
Tel: 0 212 231 82 06

HÜLYA ECZANESİ
Address: Teşvikiye Mahallesi Av. Süreyya Ağaoğlu Sokak 8/C, Teşvikiye, Şişli
Tel: 0 212 233 80 88

İZZETPAŞA ECZANESİ
Address: İzzetpaşa Çiftliği Mahallesi, Yeni Yol (G. 4) Caddesi, 30 A, Şişli
Tel: 0 212 471 00 85

PAŞA GÖNLÜM ECZANESİ
Address: Mecidiyeköy Mahallesi, Eski Osmanlı Sokak, 38, Mecidiyeköy, Şişli
Tel: 0 212 212 10 06

# 287
Здравейте отново момичета,
Не съм ви следяла или писала може би месец или повече.
От лекар на лекар, от изследване на изследване дойде ми нанагорно а и работата беше много натоварена. Реших малко да се дистанцирам от проблема, да не го мисля (ако изобщо е възможно) и нови сили да събера. Сега отново на линия.
Много се радвам за всички успели момичета, а на неуспелите стискам палци!
През тези 2 месеца на двама лекари ходих в София, единият казва "инвитро само оправи захарта", другият нито дума за захарта, оправи вика хормоните и продължавай с естествените опити!!! На 42 с естествени опити, как да ги оправя хормоните ако той не ми каже как. Нали е репрудоктивен специалист!
Сега с чиста съвест към Турция ще тръгна!
Искам да попитам ще пускам ФСХ и другите хормони, които вървят с него, Хафизе ми беше писала на 2 -я ден да ги пусна, тук ми казаха между 3 и 5-ти. Днес към 11 ч. сутринта ми дойде и се чудя утре ли да ги пускам или в понеделник (4-ти ден). Обадих се в лабораторията те казаха в понеделник, утре рано било, но пък Хафизе каза на 2-ят, че се чудя.
Моля посъветвайте ме.

# 288
Здравейте отново момичета,
Не съм ви следяла или писала може би месец или повече.
От лекар на лекар, от изследване на изследване дойде ми нанагорно а и работата беше много натоварена. Реших малко да се дистанцирам от проблема, да не го мисля (ако изобщо е възможно) и нови сили да събера. Сега отново на линия.
Много се радвам за всички успели момичета, а на неуспелите стискам палци!
През тези 2 месеца на двама лекари ходих в София, единият казва "инвитро само оправи захарта", другият нито дума за захарта, оправи вика хормоните и продължавай с естествените опити!!! На 42 с естествени опити, как да ги оправя хормоните ако той не ми каже как. Нали е репрудоктивен специалист!
Сега с чиста съвест към Турция ще тръгна!
Искам да попитам ще пускам ФСХ и другите хормони, които вървят с него, Хафизе ми беше писала на 2 -я ден да ги пусна, тук ми казаха между 3 и 5-ти. Днес към 11 ч. сутринта ми дойде и се чудя утре ли да ги пускам или в понеделник (4-ти ден). Обадих се в лабораторията те казаха в понеделник, утре рано било, но пък Хафизе каза на 2-ят, че се чудя.
Моля посъветвайте ме.

Каквото ти е казала Хафизе!!!!! Тук, какво ти казват лекарите няма никакво значение! Щом правиш опит в Турция спазваш техните правила!

# 289
Слушай Хафизе, пусни ги на 2ри ден.

# 290
Здравейте момичета! Много съм притеснена,от няколко дни имах кафяво зацапване,а вчера направо си беше ярка кръв,писах на д-ра и Хафизе,казаха ми да пия Утрогестан по 2 х ден освен Кринон,но  това кървене не спира-не е силно,но го има,има и лека болка,за която пих но шпа. В тъпата Англия никой не иска да ме приеме-рано било,утре с триста зора се съгласиха та имам преглед следобяд. Ще ми се пръсне сърцето от притеснение,знам,че ,когато има болка не е на добре...

# 291
Здрасти сникърс, много съжалявам да видя това. Sad за съжаление в много държави до трети месец не искат да приемат в болница при такива оплаквания, което е ужасно.

Мога да ти кажа при мен какво се случи - приеха ме с много обилно кървене и менструални болки и ми назначиха 2 банки на ден но шпа + 3х1 мускулни инжекции но шпа + антибиотик. Биха ми последното пролутон депо което имах от Турция и добавиха 2х2 утрогестан през устата. Отделно от това моята докторка, която ме следи каза да пия и витамин К х1 на ден от 100 микрограма за 10 дни, което също се оказа мн важно, защото пишеше че помага на кръвта да се съсирва. Общо взето това ми беше терапията и САМО НА ЛЕГЛО. Буквално ми даваха да ставам само до тоалетната цяла седмица докато не се позакрепиха нещата. При мен проблема беше, че имаше огромен хематом в матката и това, което моята АГ ми обясни е, че ако причината за кървенето не е увреден ембрион, ще могат да задържат бременността с медикаментите, но ако ембриона е увреден дори и с тях няма да могат да го спрат да бъде изхвърлен. За щастие овладяха ситуацията. Не знам как стои въпроса в Англия, но ако има някой да те прегледа поне каква е причината за това кървене - може да имаш хематом, може да не е от матката (понякога има кървене от шийката, каквото също имах, и тя се раздразнява още повече като се прилага кринон гела) и вече да се назначи някаква терапия. Също ми казаха, че ако е хематом трябва да се изпише антибиотик, защото имаче тази кръв става идеална хранителна среда за бактерии и може да стане проблем. Но това, че имаш и болки в никакъв случай не е добре. Питай ги и дали да не увеличиш но шпа-то на 3х2.

Силно се надявам да успееш да намериш доктор и да се оправиш. Дано кървенето и болките спрат!!

# 292
Snikurs,

Писах ти на лични още първия път като писа тук да намериш най-близкия Early Pregnancy Unit, да им се обадиш и ги питаш могат ли да те видят незабавно или какво им трябва за да те видят незабавно. При мен искаха факс от ДжиПи-то. Обадих се на ДжиПи-то, прати факса веднага и след 2 часа бях на преглед. Но всеки такъв unit си има различни правила: въпросът е, че има начин.

Успех 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Здравейте момичета! Много съм притеснена,от няколко дни имах кафяво зацапване,а вчера направо си беше ярка кръв,писах на д-ра и Хафизе,казаха ми да пия Утрогестан по 2 х ден освен Кринон,но  това кървене не спира-не е силно,но го има,има и лека болка,за която пих но шпа. В тъпата Англия никой не иска да ме приеме-рано било,утре с триста зора се съгласиха та имам преглед следобяд. Ще ми се пръсне сърцето от притеснение,знам,че ,когато има болка не е на добре...

# 293
Tedyna, аз винаги ги пускам на 2-и ден
и ако са хубави, вечерта пътувам за ТР.
Пускала съм ги и на 1-и ден даже,
от клиниката са ми казвали, че може.
Не ги слушай нашите, няма такова нещо!
Успех! Стискам силно палци! Heart

# 294
Snikurs,  а също имах кървене. Трябва да те прегледат и да видят каква е ситуацията. При мен беше просто кървене и ембрионите си бяха на място изписаха ми ЧХГ препарат през 7 дни. Сложиха ми общо два Овитрела. Бях на Прогестан инжекции и спрях АП, но продължих с Клексан. След двората ЧХГ инжекция 7 дни след първата се видяха пулсовете на бебетата.
И както са ти писали момичетата трябва да те погледнат, за да се реши как точно да се действа. Ако си с тромбофилия не е добра идея витамин К!
Ако си с хематом е друго, ако ти е нисък прогестерона е още по-различно.

# 295
Това е абсурдно. На самата бланка с изследванията си пише кое в кой ден се прави .

# 296
Tedyna, ако идеята ти е на този цекъл да започнеш стимулация - пусни хормоните на 2-ри ден и ги изпрати на Хафизе, за да знаете дали да тръгвате към Турция.

Идеята на пускането на хормони на 1ви или 2ри ден е, за да знаете дали да пътувате към Турция.

Ако си готова за нов опит, аз лично не виждам причина първичния ти преглед и стартирането на стимулацията да са в един ден.

Успех!

# 297
# 298
Бях на лекар момичета,видяха две сакчета и две сърчица,всичко е наред засега! Камък ми падна от сърцето!❤

# 299
Бях на лекар момичета,видяха две сакчета и две сърчица,всичко е наред засега! Камък ми падна от сърцето!❤

Честита двойна радост 😘🤗

Общи условия

Активация на акаунт