Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 6

• 46 049
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Много благодаря за отговорите.
Днес ми дойде малко преди обяд, т.е. ако ги направя утре пак е първи ден, защото лабораторията работи до обяд т.е. няма да има 24 часа от началото. В неделя не работят и остава в понеделник сутринта, като ще е краят на третия ден. Затова се чудя, утре ще е рано, в понеделник-късно.
 Затова попитах за съвет.
 Няма да правя стимулация. За първичен ще ходя.

# 301
Tedyna, аз бих ги пуснала утре. Стига да има ярка кръв, а не само зацапване.
Snikurs, радвам се, че всичко е наред.

# 302
Аз също ще ходя на първичен и само Е2 ми остана от тези,които на определен ден и ги пуснах днес въпреки,че не съм от 2ден на цикъла,но няма как ако трябва пак ще ги повторя. Иначе другите всички са ми пуснати 4 ден,тези които са от 3-5 ден на цикъла.

# 303
Много благодаря за отговорите.
Днес ми дойде малко преди обяд, т.е. ако ги направя утре пак е първи ден, защото лабораторията работи до обяд т.е. няма да има 24 часа от началото. В неделя не работят и остава в понеделник сутринта, като ще е краят на третия ден. Затова се чудя, утре ще е рано, в понеделник-късно.
 Затова попитах за съвет.
 Няма да правя стимулация. За първичен ще ходя.
Отивай сега, ако са в норма, ще започнеш процедура още този цикъл, иначе ще остане за другия! Тях ги интересува как стартираш, те могат да си преценят плюс минус ден колко биха се променили стойностите! Успех! Simple Smile

# 304
Tedyna, за втори ден ти се брои, особено щом ти е дошло до обяд,
няма как да се брои за първи. Щом е за първичен,
няма значение на кой ден ще ги направиш, може до 5-и.
Спокойно си ги пусни в понеделник.
Аз ги правя на 2-и, за да знам дали има смисъл да тръгвам
за стимулация, иначе док. не ги иска, нито го интересуват.
Късмет! Heart

# 305
Здравейте каква е цената на Филбиола(фолиева киселина) в Истанбул?

# 306
Здравейте каква е цената на Филбиола(фолиева киселина) в Истанбул?
Аз купувах( по 50 таблетки бяха в кутийка), помня нещо,че бяха към 12 лири или нещо подобно,върти ми се,че бяха много евтини и аз се запасих.

# 307
Днес ми излезнаха и другите резултати. Рубеолата ми е малко завишена и понижен витамин д Това проблем ли е на първичен преглед ще ходим скоро в Бахчеджи?

# 308
Днес ми излезнаха и другите резултати. Рубеолата ми е малко завишена и понижен витамин д Това проблем ли е на първичен преглед ще ходим скоро в Бахчеджи?

Ако рубеолата ти е над референтни, това означава, че имаш антитела и си изградила имунитет. Така, че е добре да така.
И аз покрай първичния преглед в Бахчеджи изследвах този показател и разпитвах, че като видях висока стойност, си изкарах акъла.
За Вит. Д не е проблем - просто трябва да пиеш допълнително и стойностите ще се оправят.
На мен до пункция ми изписаха някакви мултивитамини включ. с вит. Д вътре.
При кой лекар ти е първичният?

# 309

Ако рубеолата ти е над референтни, това означава, че имаш антитела и си изградила имунитет. Така, че е добре да така.
И аз покрай първичния преглед в Бахчеджи изследвах този показател и разпитвах, че като видях висока стойност, си изкарах акъла.
За Вит. Д не е проблем - просто трябва да пиеш допълнително и стойностите ще се оправят.
На мен до пункция ми изписаха някакви мултивитамини включ. с вит. Д вътре.
При кой лекар ти е първичният?

# 310
Благодаря Ви на всички!
Направих ги днес, всичко е в норма, само ФСХ - то е 25. Но разликата с предния път е огромна, тогава всичко беше извън стойностите, а ФСХ беше 45.
Не знам как е възможно това, явно Примолута, който бих тогава е оказал влияние върху резултатите. А всички доктори казваха, няма проблем, прави ги докато пиеш Примолут. Не само колко пари на вятъра отидоха, а и колко нерви и сълзи.

# 311
Момичета ,малко глупав въпрос ,но вече се обърках ..какво точно показваха Лх,Фсх и естрадиол...

# 312
Благодаря Ви на всички!
Направих ги днес, всичко е в норма, само ФСХ - то е 25. Но разликата с предния път е огромна, тогава всичко беше извън стойностите, а ФСХ беше 45.
Не знам как е възможно това, явно Примолута, който бих тогава е оказал влияние върху резултатите. А всички доктори казваха, няма проблем, прави ги докато пиеш Примолут. Не само колко пари на вятъра отидоха, а и колко нерви и сълзи.
Пак е много високо, хубаво е да го свалиш под 20.
Аз го свалих с Цикло-Прогинова, от Ясмин също го свалям,
но след приема му, не се развиват фоликулите,
не знам дали е съвпадение, 2 пъти го пия и 2 пъти не мърдат.
Не се знае дали е от Примолута. При мен беше по същия начин,
пих го, преди да направя изследванията.
ФСХ варира всеки месец, при изчерпан резерв + възрастов фактор,
нещата са непредвидими, получават се аномалии от различен характер.
След 43 ФСХ, стана 6, защото имах на 4-и ден от МЦ ф. - 18 мм, после 25
и така варира всеки месец.
Шансът наистина е минимален, но го има,
затова непременно трябва да опиташ!
Късмет! Стискам ти силно палци! Sparkling Heart

# 313
Момичета,

тези от вас, които са пили противозачатъчни месеца преди старта на стимулацията, колко дни след като ви свършиха таблетките ви дойде цикъла?
На мен ми изписаха Ясмин и понеже първичният ми преглед се падна на 6-ти ден от МЦ, същия ден трябваше да започна приема.
Опитвам се да изчисля сравнително точно кога ще ми дойде цикъла, че това пътуване до Истанбул си изисква организация.

Sisi345, цената на цветната снима във "Fulya Açık Emar" е 600 ТЛ, може да коригираш отпред в общата информация, ако прецениш. Наистина е много бърза и безболезнена цялата процедура, а снимката е много добра - под всякакъв ъгъл, вижда се всичко. В БГ много има да наваксваме.

# 314
Bebka08, по-принцип при всеки е различно. Не може да се каже точния ден, но средно мисля от 3 до 5 дни след спирането. На мен ми е идвало на 4-ти или 5-ти ден. Но на много момичета идва след 3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт