Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 6

• 45 957
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Докато не бяхме пациенти на Щерев беше супер спермограмата. Станахме пациенти и ни изкараха и с мъжки фактор. На мен след 1 опит на естествен цикъл и 1 опит със стимулация ми заявиха че съм за донорска Я. Теглих им една дълга на ум и заминахме за Турция. Въпреки че не успяхме в Мемориал, стана ясно, че : 1. Имам все още яйца и 2. Мъжът ми няма никакъв проблем със спермограмата. Така че на докторите тук като кажат “изгрява слънцето” се обръщам да погледна дали е така наистина. 😂😂😂

# 451
Здравейте момичета,извинявам се много ако е неуместен въпроса ми в темата,прочетох отчасти предишни,но просто реших да пиша,защото нямам сили след като днес от спермограмата разбрахме,че е много зле олигоастенозооспермия + хиповолемия която е правена в клиника Щерев,но ми се стори малко безотговорно от страна на др Бачваров даже и не разчете той спермограмата не ни каза нищо,нито хапчета нито нови изследвания и реших да звънна на познати,след което ми казаха,че сме за инвитро,до момента не сме знаели,че имаме проблем. А съм си правила хормонални прегледи,щит.жлеза,не съм имала проблем с цикъла на последния гин. Преглед ни ми казаха нямаш проблеми бебчето ще стане,да ама не и след днес. Не знаем на къде да се ориентирам,гледах за кл. Надежда,но там се чака една година,а не искам да си губя времето,млади сме иначе на по 23,28, но все пак е загуба на време.Може ли да сппделите за клиниката Бахчедже(ако го произнасям въобще правилно) дали ако се предприеме някакво лечение може инсеминация или инвитро само може,успеваемостта по-голяма ли е от тази на нашите клиники и като цяло объщтат ли детайлно внимание,просто защото сме ходили в кл. Щерев и ми се стори малко неглижиране на всичко,да си дадем парите за прегледи,хотели и всякакви други разходи понеже не сме и от София, но без обеснения и последващо лечение...извинявам се за дългия пост.
В Щерев почти винаги спермограмите са лоши.
и ние тръгнахме с мъжки фактор от Щерев , но уролога в Бахчеджи каза че не вижда някакъв проблем . Консултирайте се със турските лекари .
Ние вече се консултирахме и с уролог и понеже ни бяха казали тук,че от операцията на хипоспадия не става,в Турция ни казаха ,че не е от хипоспадия,а от завишения  му пролактин и след лечение може да имаме дори нормално деца понеже сме много млади,но ка този етап преди лечение трябва да е чрез арт

# 452
Момичета,моля напишете ми имейла на др.Карликая.
Не съм в къщи,ще говоря чак довечера със дъщеря ми,а обещах да го дам на едно момиче.Благодаря!

# 453
Момичета,моля напишете ми имейла на др.Карликая.
Не съм в къщи,ще говоря чак довечера със дъщеря ми,а обещах да го дам на едно момиче.Благодаря!
gkarlikaya@bahceci.com

# 454
А аз да попитам, някой местил ли се е от един доктор на друг доктор в Бахчеджи? Дали ще има сърдити и ще се гледа друго яче на нещата...? Дали си комуникарат помежду си и се съветват?

# 455
А аз да попитам, някой местил ли се е от един доктор на друг доктор в Бахчеджи? Дали ще има сърдити и ще се гледа друго яче на нещата...? Дали си комуникарат помежду си и се съветват?

Някъде бях гледала клип, на който бяха всички доктори от клиниката и обсъждаха заедно трудни случаи. Бях чела, че се събират мисля всяка седмица и обсъждат такива случаи даже с други техни колеги в чужбина, тъй че може и да се разбере. Според мен обаче, за да искате да смените доктора според мен най-вероятно сте се убедили че това не е вашия доктор и това какво ще си помисли трябва да е на последно място. Просто пътищата ви се разделят... Има го малко момента, че оставате в същата клиника, но защо не. Аз мисля, че те са достатъчно големи професионалисти и не би трябвало да имат некоректно отношение в подобни случаи. Но все пак ако има някой сменил доктора в същата клиника да каже... може и да питате някоя от координаторките за подобен случай - те ще знаят.

# 456
# 457
Здравейте момичета,извинявам се много ако е неуместен въпроса ми в темата,прочетох отчасти предишни,но просто реших да пиша,защото нямам сили след като днес от спермограмата разбрахме,че е много зле олигоастенозооспермия + хиповолемия която е правена в клиника Щерев,но ми се стори малко безотговорно от страна на др Бачваров даже и не разчете той спермограмата не ни каза нищо,нито хапчета нито нови изследвания и реших да звънна на познати,след което ми казаха,че сме за инвитро,до момента не сме знаели,че имаме проблем. А съм си правила хормонални прегледи,щит.жлеза,не съм имала проблем с цикъла на последния гин. Преглед ни ми казаха нямаш проблеми бебчето ще стане,да ама не и след днес. Не знаем на къде да се ориентирам,гледах за кл. Надежда,но там се чака една година,а не искам да си губя времето,млади сме иначе на по 23,28, но все пак е загуба на време.Може ли да сппделите за клиниката Бахчедже(ако го произнасям въобще правилно) дали ако се предприеме някакво лечение може инсеминация или инвитро само може,успеваемостта по-голяма ли е от тази на нашите клиники и като цяло объщтат ли детайлно внимание,просто защото сме ходили в кл. Щерев и ми се стори малко неглижиране на всичко,да си дадем парите за прегледи,хотели и всякакви други разходи понеже не сме и от София, но без обеснения и последващо лечение...извинявам се за дългия пост.

Нашата спермограма в Бахчеджи излезе същата ( олигоастенотератозооспермия ) като в Бг. Но в Турция ни казаха, че за тях това не е проблем! И наистина е така!Един от основнити проблеми на клиниките тук е, че не могат да направят и отгледат качествени ембриони. Правиш няколко неуспешни процедури и ти казват, че или имаш лоши яйцеклетки, или си за донор, че матката ти не става и какви ли не безумици...на нас в Щерев ни казаха, че един вид те използвали най доброто иски+имси и един вид това е ...повече не може

# 458

Нашата спермограма в Бахчеджи излезе същата ( олигоастенотератозооспермия ) като в Бг. Но в Турция ни казаха, че за тях това не е проблем! И наистина е така!Един от основнити проблеми на клиниките тук е, че не могат да направят и отгледат качествени ембриони. Правиш няколко неуспешни процедури и ти казват, че или имаш лоши яйцеклетки, или си за донор, че матката ти не става и какви ли не безумици...на нас в Щерев ни казаха, че един вид те използвали най доброто иски+имси и един вид това е ...повече не може
На нас в Щерев само спермограма правиха и никой не се обади след това,никой не ни разчете резултата,абсолютно безотговорно,консултирахме се с биолог мисля,че беше познат и ни каза,че е много зле(олисоастенозооспермия). След като никой не потърси една седмица,а ние търсихме доктора всеки ден. Решихме направо за Турция да хващаме. Като там ни казаха  толкова добри неща,аз от вълнение и притеснение припаднах в кабинета.

# 459
Здравейте момичета. Аз също от скоро съм пациентка на клиника Бахчеджи след 4годишна битка в Бг, където имаме един неуспешен опит Инвитро и 6 стимулации с ендокринолог. Нашият др е Тургут, той разгледа много обстойно документите ни което в Бг не си се беше случвало - до най-малката подробност, отговори на всичките ни въпроси и ни даде решение. Аз съм с ПКЯ и ендометриоза. Др Тургут ни препоръча хистероскопия заради деформация на ендометриума на маткта, операцията мина доста гладко и човешко особено в сравнение с лапароскопята която имам в майчин дом. Като цяло впечатлението ми е че в Турция медицината е поне с 10години напред, хората са позитивни и ти отделят адекватно доста от времето си без да имаш усещането че си на конвейр. Следващия месец ни предстои стимулация надявам се всичко да е наред. Подкрепям мнението ако можете да си направите ЦС в Турция - по качествена и по безболезнена.

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 10:05 от Maiche___

# 460
Здравейте момичета, след ЦС направена в Турция, ми изписаха Антибиотик, вие купувате ли си Пробиотик отделно, че не са ми предписали?

# 461
Момичета, колко бързо отговаря Карлъкая на мейли?

# 462
Момичета,
Има ли паркинг болницата?
Някъде из темите ми се струва, че пишеше че има но искам да съм сигурна, да знам кой хотел да избираме.
Благодаря ви!

# 463
  • София
Момичета,
Има ли паркинг болницата?
Някъде из темите ми се струва, че пишеше че има но искам да съм сигурна, да знам кой хотел да избираме.
Благодаря ви!
Има. Просто си казваш името и че си за Бахчеджи, ако те питата, тъй като е общ подземен паркин за цялата сграда.

# 464
Здравейте, момичета!
Интересувам се лекарите в Турция препоръчвали ли са ви някакви добавки за подобряване качеството на яйцеклетките и респективно за подобряване показателите на спермограмата?
Може да ми пишете на лични! Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт