👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 3

• 31 017
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ами в тази лудница човек сигурно и главата не може да си намери. Нек'ъФ ужас, нек'ъФ аТ!  Laughing

# 421
  • Пловдив
Николай дано да се стегне, защото ми се струва, че не е зле.

Утре май ще има нов номиниран и наистина ще има прецедент.

# 422
Какво му се случи на Николай?

# 423
  • Испания
Нищо. Като го нагърчи Ангелов, рязко му стана зле.

# 424
Нищо. Като го нагърчи Ангелов, рязко му стана зле.

По-скоро изобщо не беше в час не щото му е зле, а защото тази вечер не знаеше къде се намираше.
Но, ако забелязвате никой не му скача на него, защото първата цел на тарикатите е Петко. Начело с тоя смешник Цветелин го направиха да изглежда супер зле. И така ще е Петко, Петко като си мълчиш така ще е цяяял живот. И оня Веселин като му се развика отвън пак му се сви да не казвам кое. Ами най-удобния е в момента за изгонване. Я ако тоа Веселин (той няма как де, но все пак) се беше развикал на Тихомиров, дали нямаше да има реакция.
Акули са всички. Подушат ли кръв нападат Wink Така сме устроени.

# 425
Днес беше тотална лудница. Петко хем ми е забавен, хем се радвам, че не ми е на главата, такова чудо за половин час може да те докара до изтрещяване. Който и от тримата от оранжевите и да си тръгне, все ми е тая, само Ралица липсва в групата на Шаро.

ПП: И на гръцки е каламари.

# 426
  • Пловдив
...........
 Който и от тримата от оранжевите и да си тръгне, все ми е тая, само Ралица липсва в групата на Шаро.

Спокойно, утре ще има нов номиниран, та има шанс и Ралица де се присъедини.

# 427
Яд ме е за Светла, аз я харесвам! Тази вечер не и беше ден!
Николай е тромав и може би наистина вдига кръвно...!
Цветелин ми е неприятен, подмолен е!
Пецата тази вечер беше нетърпим, постоянно се бъркаше на всички, ми като не те искат да им помагаш отдръпне се! Една чиния не прибра и не изми...!

# 428
На мен ми е чудно как успяват индивидуално да приготвят за кратко време такива специалитети, доста често нещата наистина са добри. А не могат една моцарела и дроб да направят. Дънят се постоянно на вечерите.

# 429
На мен ми е чудно как успяват индивидуално да приготвят за кратко време такива специалитети, доста често нещата наистина са добри. А не могат една моцарела и дроб да направят. Дънят се постоянно на вечерите.
Е как. Нали трябва шефа да се разкрещи за нещо, да метне един, два тигана, да изгони някой и някой да е номиниран.
А за всичко това трябва да се "издънят"

# 430
Явно да се напаснат всички компоненти по марката не е толкова просто, особено когато са конкуренти, единия по муден, другия по бърз и все нещо изстива на паса и чака ....!

# 431
Всъщност, това с издънването е относителна работа. Ако аз съм шеф и съм решила , че някой е на номинации, то все ще намеря за какво да се хвана за да се заяждам. Там никой не подлага на съмнение мнението на шефа, салатата може да е перфектна, ама той ако каже, че е солена, значи е солена.

# 432
# 433
  • Пловдив
Тази вечер да не номинират Варта? Нали на снимки беше и тя с оранжева престилка?

# 434
С удоволствие бих помасажирала Никола

Общи условия

Активация на акаунт