👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 3

• 31 005
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Тюфлеците от Съдебен спор сигурно и те играят игра, а 😂

# 646
  • Пловдив
Играта, според мен е, да си допълнят бройката „посетители“ в ресторанта.

# 647
  • Испания
Играта, според мен е, да си допълнят бройката „посетители“ в ресторанта.

Точно.

Тюфлеците от Съдебен спор сигурно и те играят игра, а 😂

Не гледам "Съдебен спор", ама се чудя: какво са ти направили, та хем ги познаваш, хем ги хейтиш непрекъснато?

# 648
Ама те са публика и клиенти в ресторанти в три телевизии 😁 Повдига ми се от тях!

# 649
  • Пловдив
Явно са навсякъде, а пък друго си е да се виждат различни хора. Гледала съм една-две серии на "Съдебен спор" в началото и не ми допадна особено.

# 650
Аз изобщо не обръщам внимание кои са гостите. Пък и на масовката това им  е работата, така си вадят хляба, та е съвсем нормално да обикалят в колкото предавания могат.

# 651
Те всеки път казват кои са ВИП гостите на сините и червените, и другите гости ги споменават.. Миналата седмица Азиз и Катето Евро бяха на сините, точно когато Митко беше номиниран и затова той му прави прословутия шницел 😃

# 652
  • Испания
Те всеки път казват кои са ВИП гостите на сините и червените, и другите гости ги споменават.. Миналата седмица Азиз и Катето Евро бяха на сините, точно когато Митко беше номиниран и затова той му прави прословутия шницел 😃

Кой е Митко?

# 653
Цитат
Кой е Митко?
Съжалявам, не знам защо съм писала Митко.. имах предвид Ники 😐

# 654
  • Испания
Боги от БГ Радио за Hell’s Kitchen: Беше емоционално и много вкусно

https://www.vesti.bg/lyubopitno/bogi-ot-bg-radio-za-hells-kitche … FcABLvtQAOwDNvbmc

# 655
  • Пловдив
Кога ще дават епизода със семейните им като гости.

Миналата година е било в осма седмица по мои сметки - в онази серия излезе Божидар. Не знам дали сега ще спазят същото време - май се пада другата седмица.

# 656
Цитат
Аз по-скоро да питам Азиз кой е. Че този епизод съм то пропуснала.
Еее чак пък толкоз..  😐 Според мен малко се издребнява... На всеки може да му се случи да допусне механична грешка Simple Smile  Хубава и спокойна вечер Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 17:57 от loveuu_m

# 657
# 658
  • ГО
Не е интересно вече с тоз Азис.

Гичка не знам как ще я изтърпя докато критикува ястието на Никола.  hahaha hahaha hahaha

Винаги съм си мислела, че ще умра от кеф докато хапвам Т-бон стек или гъши дроб, например, ама нА - ужасен ми беше. Не знам какво се прехласват, ама предпочитам миш-маш пред Т-бон-а.  Crazy От там съм скептично настроена за всичките мммм ястия дето ги сервират. За едни мммм, за други - бляк.

# 659
Аз ако може да се включа  с нещо, което на мен ми стана интересно. Попаднах на влог на някаква Зейнеб (не знам как се пише), която е била на масата на VIP гостите на червените заедно с Богдана. Там ясно се чува как оператори и хора от екипа казват: "А сега кажи колко е било вкусно,  че са много добри готвачите.." на радиоводещата. Мислех, че гостите имат право да си изказват собственото мнение, а не го карат и те по сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт