👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 3

• 31 840
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • Испания
А дали някой се попита: те ли си избират отборите, как така Лариса започна да готви така, че да ѝ пращат да учи някого, как така Пецата започна да прави перфектните рулца?

# 121
  • София
Ралица е такава злоба, че грам не мога да я гледам. Много ми е противна. Светьо трябваше да отпадне, защото с нищо не се справя. Няма място в отбора. Тихомиров колко е подмолен. Чилева ми беше много забавна. Раздаде се, едва дишаше от това да тича навсякъде.

# 122
  • Sofia
И аз продължавам да не виждам какъв е смисъла от номинациите.И с тях,и без тях винаги има някой порядъчно издънил се и готов за изгонване. Wink
Може би номинациите са, за да може евентуалните претенденти за титлата и лидерската позиция да покажат какво и колко могат. Щото точно в този момент - когато има вероятност да изгубиш желаната длъжност/позиция, ти даваш максимума от себе си.
Така е,да,но пък не я видях снощи Ралица да блесне с някакви качества.
То да си лидер не е само да крещиш и нареждаш.Чилева се включваше и в работата,помагаше...Докато Ралица се мотаеше в пространството като в безтегловност/както прави винаги де/.

Тихомиров още ми е мътен.Дали наистина умишлено се проваля и рискува,мислейки,че винаги ще се намери и някой по-издънил се,или... ThinkingНо пък,от друга страна,ако и Светозар беше блеснал снощи,като Лариса и Пецата/незнайно как,дето вика Смайли  Wink  Mr. Green/...,в интересна позиция щеше да изпадне.

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 14:41 от avi10

# 123
И аз продължавам да не виждам какъв е смисъла от номинациите.И с тях,и без тях винаги има някой порядъчно издънил се и готов за изгонване. Wink
Може би номинациите са, за да може евентуалните претенденти за титлата и лидерската позиция да покажат какво и колко могат. Щото точно в този момент - когато има вероятност да изгубиш желаната длъжност/позиция, ти даваш максимума от себе си.
Така е,да,но пък не я видях снощи Ралица да блесне с някакви качества.

Как да блесне като ги няма....то не е само да съскаш....  Joy
[/quote]
Тихомиров още ми е мътен.Дали наистина умишлено се проваля и рискува,мислейки,че винаги ще се намери и някой по-издънил се,или... Thinking

[/quote]
Абсолютно умишлено, той е доста умен, велик стратег...... но за жалост в отрицателна посока! И е абсолютно сигурен, че ще остане до край, затова рискува да прави мръсни саботажи....!

# 124
  • Sofia
Да не му излезнат криви сметките в даден момент.
Че то от много хитрост...

# 125
  • Sunshine state
А дали някой се попита: те ли си избират отборите, как така Лариса започна да готви така, че да ѝ пращат да учи някого, как така Пецата започна да прави перфектните рулца?
И аз се запитах същото - до вчера шеф ЛаРи не можеше да отвори конвектомата, а вчера готви без засечка. Хмм...

# 126
  • Пловдив
Може би вчера се стегнаха и решиха да са екип, за да натрият носа на Ралица

# 127
Скрит текст:
И аз се запитах същото - до вчера шеф ЛаРи не можеше да отвори конвектомата, а вчера готви без засечка. Хмм...

Smile И аз това се чудя!

# 128
  • Sunshine state
Може би вчера се стегнаха и решиха да са екип, за да натрият носа на Ралица
И това е възможно - общият враг обединява много! Натриха й носа, това е важното.

# 129
Тя Лариса се справя на нея станция, на месата е трагедия.

# 130
Радвам се, че Чилева се доказа и пред вас снощи. Може да е муха без глава и да тича като луда навсякъде, но не е подмолна и злобна. Бори си се за победата опитвайки се да блесне, но не е лош човек, има чист поглед.

Не знам колко ѝ е чист погледът на Чилева, но вчера правеше такива отвратителни физиономии с уста, когато шеф Ангелов критикуваше някой компонент от баницата на Ралица. Камерата нарочно се фокусираше върху лицето на Чилева поне три пъти.

# 131
  • Испания

Та, да си дойдем на думата! Просто сценарий.

Затова все казвам да мислим с главите си, не с телевизорите.

През цялото време имах чувството, че на Тихомиров му е неудобно, че трябва да саботира. Видях го многократно в очите му.

# 132
  • Sunshine state
На никого от мъжете не му беше приятна Ралица и това си личеше. Сега и жените не я долюбват, а не се ли разбираш с екипа...Да, това е състезание, но едно от важните качества, които победителят трябва да притежава, е да умее да работи в екип. Многократно и Ангелов го е казвал. Това е и слабото място на Тихомиров.

# 133
  • Испания
Ако Тихомиров саботираше по собствена инициатива, Ангелов щеше да го изгони още при първата проява. Хич нямаше да го бави.

Веселина: Преживяното в Hell’s Kitchen беше приключение

https://www.vesti.bg/lyubopitno/veselina-prezhivianoto-v-hells-k … liuchenie-6093422

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 18:23 от 🍀Smileys®

# 134
  • Ню Йорк
Тази Веселина защо така безславно си отиде?

Общи условия

Активация на акаунт