👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 3

• 31 012
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
  • Sunshine state
Да бяха дали Никола малко по-отблизо, а не на Петко брътвежите.. Ни за готвене става, ни за гледане. Айде вън!
Обаче има и друг вариант- в промото дават как Ангелов вика по Николай, та може и той да изгърми..

# 436
За номинираните някой беше пуснал снимка преди няколко дни тук в темата и коментирахме кои са, пиша в спойлер

Скрит текст:
Светлана и Николай бяха с оранжевите престилки на снимката и съответно водеха двата отбора на жените и мъжете

# 437
  • Gotham City
За номинираните някой беше пуснал снимка преди няколко дни тук в темата и коментирахме кои са, пиша в спойлер

Скрит текст:
Светлана и Николай бяха с оранжевите престилки на снимката и съответно водеха двата отбора на жените и мъжете

Това беше от профила на Азис в Инстаграм, но според мен това предстои.

Да бе, можеше да покажат малко Никола, гол, на масата, как се разтапя от масажа, сега аз трябва да му правя масаж, за да видя как е  Blush

# 438
  • Пловдив
Утре е четвъртък и ще има отборна битка на вечерната резервация

# 439
Да бе, можеше да покажат малко Никола, гол, на масата, как се разтапя от масажа, сега аз трябва да му правя масаж, за да видя как е  Blush
Тъй, тъй- око да види, ръка да пипне😉

# 440
  • София
Той и Ники Кънчев беше пуснал спойлер
Скрит текст:
Варта беше с оранжева престилка.

# 441
  • Gotham City
Тъй, тъй- око да види, ръка да пипне😉

Ми като окото не видя снощи  Crossing Arms те са виновни, аз не че искам да масажирам Никола, ама...  Whistling Blush

# 442
Harleen, помощ искаш ли ?

# 443
  • Gotham City
А не, не, мерси все пак, ама да не се бутаме, по-добре сама  Mr. Green ти може после Laughing

# 444
Harleen, помощ искаш ли ?
А публика. Няма да пречим.Гък няма да кажем. Ще си гледаме само...

# 445
  • Испания

Hell's Kitchen Bulgaria

Двете чинии от предизвикателството днес изглеждат така.😍🤤
Коя на кого е, няма да издаваме, но ви предизвикваме да опитате да оцените по-добрата! Първата или втората чиния ще донесе победа на отбора си? 🧐🤨
А отговорът - след броени минути!

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 20:55 от 🍀Smileys®

# 446
  • София
Боже, този Петко ми вдигна всичките нерви и бръчки. Cherie, помагай, правилно ли цитирам класика?  Mr. Green

# 447
  • Испания
Боже, този Петко ми вдигна всичките нерви и бръчки. Cherie, помагай, правилно ли цитирам класика?  Mr. Green

Пцилютно, любимо Фаберже!

Като ви казвам, че е олигофрен...

# 448
  • Пловдив
Дали приеха идеята на Таня в червения отбор?

# 449
Пецата защо така реши, че като докара правенето на шут до нови висини и ще му се разминават всичките изцепки? То днес дори "олигофрен" звучи като комплимент за него Grinning

Общи условия

Активация на акаунт