👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 3

• 30 959
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • ГО
Гичка не ми е интересна. Не ми е капацитет тя, че да дава оценки. Все едно догодина да извикат Пацо да оценява ястията на новите. Ми, издиша ми, не е сериозно просто. Сеир да има, ама на мен не ми се гледат Гички, Пацовци и т.н.

# 601
И аз съм на мнение,че Пецата вече трябва да е аут.Стига вече сеир,айде да се готви вече здраво.Цяла България ходела да му яде мидите на Пецата,да бе да!!!
  Чилева, според мен, "без да иска нарочно" съботира Светлана.А пък Ралица я изяде тая долна джука,да му се невиди.
   Според мен в отбора на момчетата има по-чисти взаимоотношения,затова се разплакаха  снощи.Има съперничество,ама някак си без злоба,освен Тихомиров донякъде.Докато женките ще се самоунищожат.

# 602
  • София
Гичка не ми е интересна. Не ми е капацитет тя, че да дава оценки. Все едно догодина да извикат Пацо да оценява ястията на новите. Ми, издиша ми, не е сериозно просто. Сеир да има, ама на мен не ми се гледат Гички, Пацовци и т.н.
Напълно споделям това мнение.  Peace Гичка може да е добра душа, скромна, незлоблива, обаче няма място като оценяващ наравно с Виктор. Въпреки че в нашите формати май си е традиция това - тази година се състезаваш, догодина си в журито.  Confused

# 603
  • Варна
Гичка е добра говачка. Може да не знае английски, но шеф Ангелов й харесваше готвенето /без мидите/. Освен това зрителите я обичат. Включиха я и в "Черешката на тортата", когато участваха Дани, Светла и другите от първи сезон на HK. Мен лично ме учуди, че точно Нина й позвъни, но всички й се радваха. Може би затова и сега я канят - има таланта да печели симпатии с добродушието си.

# 604
Е то добродушие е едно, талант да готвиш в първокласна кухня друго,....сега каквото и да си говорим Гичето е типичната столова готвачка, не е дорасла още гурме кухня да оценява! Но тук това ще е за шоуто..!

# 605
Е то добродушие е едно, талант да готвиш в първокласна кухня друго,....сега каквото и да си говорим Гичето е типичната столова готвачка, не е дорасла още гурме кухня да оценява! Но тук това ще е за шоуто..!
То пък едно гурме...Омлети и миди. Николай вчера не знаеше какво е Виенски шницел- вие "гурме". Ако гурме казвате на по-фантазе "плейтването" и наличието на "тюл"- халал им вера. Това си е едно реалити без претенции.

# 606
То реалитито е с претенции, но тази година хептен не случиха на кастинга....от присъстващите освен един Тихомиров и отчасти Никола никой не е запознат с високите техники за готвене на гурме кухня! Simple Smile Simple Smile

# 607
  • София
Да де.
Как може да не знаеш, че виенския шницел се прави от телешко месо.

# 608
  • ГО
Абе, правят разни неща, пяна от нам какво си, фдугдфдфхйешфх от еди що си, неща дето аз не ги мога. Да, мога да по/уширам яйце, да направя вкусна сьомга, ама не мога да ги плейтна така. Не надрусам ли аз чинията, каква българка съм тогаз?  Joy Joy Joy

# 609
Едно време в Данон именно това отчитаха, че у нас в менютата има грамаж и държим и на количеството. Аз не се захласвам по мазки по чинията с разноцветни пюрета. Нито ме вълнува височината. Да не се лъжем- не това е гурме. Без да съм експерт- става дума за изтънченост на вкуса и за съчетание на усещания от различни “текстури”. За използването на позабравени или нетрадиционни продукти и комбинации. Николай даже не знаеше за завихряне то на водата като си пушират яйца...но не съм фен на рукола, киноа и т.н. По скоро гурме го разбирам като развитие на усещания чрез храната. А техният връх е да успеят да сервират едновременно на всички на една маса.

# 610
А техният връх е да успеят да сервират едновременно на всички на една маса.
Е не е съвсем така, при индивидуалните готвения се показват доста интересни чинии със съчетание на нетрадиционни продукти, подправки, техники...дори Шефа ги опитва и казва, че чинията е брилянтна! Макар, че този сезон брилянтните чинии са рядкост!

# 611
Шеф се чуди че е викал :Д

# 612
И аз съм на мнение,че Пецата вече трябва да е аут.Стига вече сеир,айде да се готви вече здраво.Цяла България ходела да му яде мидите на Пецата,да бе да!!!
  Чилева, според мен, "без да иска нарочно" съботира Светлана.А пък Ралица я изяде тая долна джука,да му се невиди.
   Според мен в отбора на момчетата има по-чисти взаимоотношения,затова се разплакаха  снощи.Има съперничество,ама някак си без злоба,освен Тихомиров донякъде.Докато женките ще се самоунищожат.

И Петко ще си тръгне, спокойно! Но Чилева я надуших още от началото че е някакъв боклук, но вие и се възхищавахте и някои от вас още и се, но и нейното време ще дойде. Петко взе много да се излага. То беше шоу и т.н, но си личи че момчето трудно дели сламата на две магарета. Въпрос на време е да излети. А този Николай до сега мъжете го покриваха, но трудно може да се скрие безхаберие.

# 613
Чак пък боклук Rolling Eyes

# 614
  • Другата България
Много грозен изказ.
И аз не съм фенка на Чилева, но подобен език и такива характеристики и квалификации са показател за възпитанието и културата - ако ги има изобщо, единствено и само на използващия ги.

Общи условия

Активация на акаунт