С какво ви дразнят свекървите - тема 107

• 34 253
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз от началото но този казус, особено впечатлена от подсилващата част с оставените дори вилици, се чудя тая жена само въпросната тенджера ли е оставила.... Други няма ли, че да се спести тая димонстрация на глупост....

Ох, Боже, колко пъти да напиша- има цял комплект тенджери, на нея са ѝ дали малката, защото готви само за себе си в нея.
Ами, нали и тя може да изтърве нещата и да загори тенджерата?
Колко пъти да напиша, че няма значение кой я е загорил, а факта, че на нея не ѝ се позволява да я измие с каквото НЕЯ я устройва.

# 166
На каква демонстрация, сериозно питам?

На същата тази, която е направила.
Можела е спокойно да купи препарата и да измие тенджерата дискретно, без никой да я види, камо ли пък и гостенката ѝ да става свидетел.
Както и тактичните млади премиват дискретно съдовете, когато престарелите роднини не успяват да поддържат изрядна хигиена – обикновено поради слабо зрение.
Ама не, зор е да се натрие носа на „конкуренцията“.

АбсурТ, искрено се надявам наистина това да е твоя позната, а не да става въпрос за самата теб.
Че толкова подробности... точно на тази мисъл ме навяват.

# 167
Казусът е толкова тенденциозно поставен, че в началото ми стана жал за жената, че са я обидили с това отношение. В крайна сметка, някаква тотална глупост.

Но след това се замислих, че нито на авторката, нито на приятелката би им било приятно да дойде външен човек и да почне да приплаква чинии, тенджери, вилици. Пък, стисни зъби и си ги ползвай или не го прави така демонстративно.

Имам възрастна роднина, едвам се държи на краката си и невинаги успява да измие хубаво посудата. Приплаквам си, каквото ми трябва тайничко....

# 168
Истината е, че реши ли жена да прави драма ще го направи и за тъпотия. Аз живях в чужда къща няколко месеца и броих дните да си дойда у дома.
Ставаше въпрос за една кола в пластмасова бутилка. Останала на дъното, ама един пръст няма.Оставена на плота при мръсните чинии. Аз взех че я хвърлих. След един час иде силна вилна въпросната персона и започва да вика къде и е колата. Кой си позволил да пие от чужди ? Как може така ? Потънах от срам, обясних че съм аз, предложих да купя .Та много пъти след това в разговори на други теми в мое присъствие се е натяквало, че чуждите неща не се пипат.
Ах, ако това не е опит да те привокират. Минава и заминава. Здраве да е.

На мен така ми прибират чашите с една глътка кафе. Може вечерта чак да искам да го изпия. Не се пипат, да😀

Като се замисля и аз обичам да го правя с кафето и си оставям една глътка. Ама няма няма да убия някой за един път Simple Smile Нито да правя сцени Simple Smile

Кой знай дали и с тази свекърва работата е баш тъй.

# 169
Аз от началото но този казус, особено впечатлена от подсилващата част с оставените дори вилици, се чудя тая жена само въпросната тенджера ли е оставила.... Други няма ли, че да се спести тая димонстрация на глупост....

Ох, Боже, колко пъти да напиша- има цял комплект тенджери, на нея са ѝ дали малката, защото готви само за себе си в нея.
Ами, нали и тя може да изтърве нещата и да загори тенджерата?
Колко пъти да напиша, че няма значение кой я е загорил, а факта, че на нея не ѝ се позволява да я измие с каквото НЕЯ я устройва.
Излишна глупост. Разрешение за едно, забрана за друго. Не звучи като цялата истина.

# 170
Истината е, че реши ли жена да прави драма ще го направи и за тъпотия. Аз живях в чужда къща няколко месеца и броих дните да си дойда у дома.
Ставаше въпрос за една кола в пластмасова бутилка. Останала на дъното, ама един пръст няма.Оставена на плота при мръсните чинии. Аз взех че я хвърлих. След един час иде силна вилна въпросната персона и започва да вика къде и е колата. Кой си позволил да пие от чужди ? Как може така ? Потънах от срам, обясних че съм аз, предложих да купя .Та много пъти след това в разговори на други теми в мое присъствие се е натяквало, че чуждите неща не се пипат.
Ах, ако това не е опит да те привокират. Минава и заминава. Здраве да е.

На мен така ми прибират чашите с една глътка кафе. Може вечерта чак да искам да го изпия. Не се пипат, да😀

Като се замисля и аз обичам да го правя с кафето и си оставям една глътка. Ама няма няма да убия някой за един път Simple Smile Нито да правя сцени Simple Smile

Кой знай дали и с тази свекърва работата е баш тъй.
Не е свекърва. Но си е провокатор. И не бих се хванала никога за една капка , даже да ми стане криво.

# 171
Поправям се - персона Simple Smile

# 172
  • Варна
Изключително парадоксални мнения прочетох тук. Майката, подарила имот е гостенка при сина си и нямала право на намеса ???? А мацката коя е ментор, собственик ?

# 173
Никоя
Затова и си мълчи

# 174
  • Fort Worth, TX
Изключително парадоксални мнения прочетох тук. Майката, подарила имот е гостенка при сина си и нямала право на намеса ???? А мацката коя е ментор, собственик ?
Мацката е господарката.Тя коли , тя беси и казва с какви препарати да се чистят тенджерите,

# 175
Какви господарства и инати. Продължавам да се питам това момиче какъво дири там щом са само гаджета. Щом жената има здравословен проблем, най-малкото не е удобно.

# 176
  • София

На същата тази, която е направила.
Можела е спокойно да купи препарата и да измие тенджерата дискретно, без никой да я види, камо ли пък и гостенката ѝ да става свидетел.
Както и тактичните млади премиват дискретно съдовете, когато престарелите роднини не успяват да поддържат изрядна хигиена – обикновено поради слабо зрение.
Ама не, зор е да се натрие носа на „конкуренцията“.

АбсурТ, искрено се надявам наистина това да е твоя позната, а не да става въпрос за самата теб.
Че толкова подробности... точно на тази мисъл ме навяват.

На мен ми става смешно вече и мисля да си пусна едни пуканки. Mr. Green
Сега остава да съм написала някъде, че тя е купила демонстративно препарата, извикала ме е мен да се видим, знаела е кога ще се приберат младите и е почнала демонстративно да търка тенджУрката, ехидно усмихната....ама аз съм изтървала началото и съм пристигнала за края на постановката.

А, за да станеш още по- актуална с гадателските се способности, що пък да не подхвърлиш идеята, че за мен се отнася случката? newsm78
Давай, ще ти се получи- има кой да подхване новата нишка и да се развият фантазиите и нападките в нови измерения.

# 177
Аз пък още се питам как от една нищо и ник’ва тенджера се изписаха 12 страници... кой прав, кой крив има ли в крайна сметка значение? Аз на мястото на т’ва момиче се изнасям с 300 от тази връзка, дето сина не е дал да се разбере още, че е голям мъж и позволява на майка му да му мие чиниите. Момичето само да си прави сметка после как ще я третират след време...

# 178
  • София
Аз пък още се питам как от една нищо и ник’ва тенджера се изписаха 12 страници... кой прав, кой крив има ли в крайна сметка значение? Аз на мястото на т’ва момиче се изнасям с 300 от тази връзка, дето сина не е дал да се разбере още, че е голям мъж и позволява на майка му да му мие чиниите. Момичето само да си прави сметка после как ще я третират след време...

То, ако момичето има твоите възможности за осмисляне и разбиране на писан текст, загубата за момчето няма да е голяма. Joy

# 179
  • София
Свекървата ли да си избера за причина за развод с нейното поведение или сина й с неговото научено от майка си поведение...? Да разбера, че синът й е мамино синче, след като му родих дете е бахти тъпата история... И все свекървата ми е виновна в очите. Ако си беше научила сина да се сеща да изхвърля поне боклука всеки ден... А, тя гордо ми заяви, че у тях само тя изхвърляла боклука... Усещам, че ми писва... Grinning Много ми писва от нея и от маминото й синче вече!
Супер... Оплаках се. Simple Smile ...Отивам да си взема детето от градина.

Ако избереш свеки, добре дошла Simple Smile Причината, обаче, не е в нея. И честно казано, си мисля, че е по равно между двама ви с мъж ти. Ти не си била достатъчно настоятелна, а както знаем, мъжете плуват по течението. Всички домашни задължения, които изпълнява моя в къщи, са единствено и само по мое настояване и изискване.

Общи условия

Активация на акаунт