С какво ви дразнят свекървите - тема 107

• 34 202
  • 758
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Е и какво, ако са хаотично намятани? Няма да изсъхнат ли?

# 301
Бившият ги просваше едно към гьотере, но и през средата. Няма изсъхване това нещо. Не е от майка му, де.

# 302
Значи никаква домакиня ни съм с тази сушилня. Добре, че нямам миялна, че тогава ужас направо.

# 303
  • София
Свека ще ти се скара, че си дропла Laughing Laughing Laughing

# 304
  • София
Аз простирам винаги УМИШЛЕНО с РАЗЛИЧЕН цвят щипки. Просто се побърквам от идеята една дреха да е простяна с еднакъв цвят щипки. Даже, ако хвана 2 розови щипки се връщам да взема синя или бяла за да я сложа на дрехата. Съвсем сериозно. Случвало ми се е даже да ми останат 2 щипки с еднакъв цвят (в повечето случи различни и по вид Simple Smile, примерно две зелени. Е, ще махна една червена от дрехата, която е с червена и синя щипка, за да сложа зелената при синята, а червената да си стане с другата зелена. След малко ще снимам дрехите от простора за визуализация Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Всеки луд с номера си!

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 18:07 от Светулчица

# 305
Имахме съквартирант немец за няколко месеца в предната квартира. Все се карах с него понеже той не простираше, а ги пльосваше така както ги е изкарал от пералнята. Проблема ми беше, че понеже така съхнат по бавно, мяташе следващите върху моя сушилник дори и да има дрехи на него. В сушилното все меришеше на мухъл и повечето му дрехи си мухлясваха така. Там бяхме докато си намерим квартираи добре че се изнесохме бързо, че щяхте да ме четете в раздел 'Човек убит по особенно жесток начин'

# 306
  • София

Ще изсъхнат, ама колкото и да си артистичен тип, да ги намяташ както са извадени от пералнята на "суджуци", си е просто мърлявщина.
Баба ми, като видеше така нахвърляни върху простора, констатираше "Нахвърляли ги като на умрял дрехите".

# 307
  • София
Аз простирам винаги УМИШЛЕНО с РАЗЛИЧЕН цвят щипки. Просто се побърквам от идеята една дреха да е простяна с еднакъв цвят щипки. Даже, ако хвана 2 розови щипки се връщам да взема синя или бяла за да я сложа на дрехата. Съвсем сериозно. Случвало ми се е даже да ми останат 2 щипки с еднакъв цвят (в повечето случи различни и по вид Simple Smile, примерно две зелени. Е, ще махна една червена от дрехата, която е с червена и синя щипка, за да сложа зелената при синята, а червената да си стане с другата зелена. След малко ще снимам дрехите от простора за визуализация Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Всеки луд с номера си!

Е, така простряна тениската, защипана  в рамената и клиновете, защипани на ластика, щяха да ти докарат едноседмично овикване от майка ми. Joy
И поне десетократно повече обяснения защо не е правилно+ цветен чертеж на правилния метод. Mr. Green

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 18:25 от absurT

# 308
  • Варна
Като чета правилата за простиране чак се радвам, че инвестирах в сушилня.

# 309
Сушилнята си е сушилня,  простирането е база, бре. Горното и аз бих пренаредила, Абсурт Grinning

# 310
Скрит текст:
О и аз съм на мнение, че най много вина има девера за всичко... Етървата си беше нахална още от начало, познаваме се за съжаление от преди да се съберът. Запознаха се нашата сватба с мм, още на първия ден се пренесе да живее с него, щото щом аз съм живеела там ( бяхме на гости за 2 седмици само) и тя можела.
Свекървата е болна, преди няколко години и откриха някакъв проблем със сърцето и поне 2 пъти в годината получава пристъпии и влиза в болница- докторите не знаят колко ще изкара така и не могат да намерят лечение. Затова свекървата иска да прекарва време с нас и с внуците си- много ги обича и затова търпи, защото етървата все заплашва че ако не стане по нейното няма да си види внука повече.

Пс Нели девер ми е, брат на мм. Уж заедно расли и възпитавани ама са коренно различни. Мм никога няма да допусне такова поведение нито от мен, нито от родителите си, нито от брат си- много често се карат за това
Kaya, да е жива и здрава свекърва ти, но ще дойде ден, ще останете без нея. Ти се пази от това чудо, че такова мирно не седи. Ще преориентира действията си срещу теб още същия ден.
Колкото по-малко знае за теб и за вас, толкова по-добре.

Ся за простирането ли? Joy Стига да не ми разпъват тениските и някои блузи  в трапец, всеки желаещ да ми помага, е свободен да простира.

# 311
аз в студентството си изкарах 4 години с сушилник без щипки (сушилника до радиатора в общежитието) и си съхнеха.
Майка ми подрежда по размери,цветове...НО това,което шокира мъжа ми (при тях са масово с сушилни и никога не е простирал).
През зимата в минусови температури майка ми простира дрехите навън.След като се вкочанят ги препростира внимателно,без да се чупят (цялото семейство пренасяме замразени дрехи) се препростират на сушилника в стаята.
Според нея така изсъхват по-бързо,според мен не ми пука колко ще съхнат само да не премръзвам и препростирам 100 пъти.
Сега сме със сушилня и ми е перфектно (да можеха и сами да се гладят).

# 312
Сухият студ наистина дърпа добре влагата.

# 313
Видях я в най-различни вариации и реших да проверя и произхода Joy Не знаех, че е турска дума (тур. tencere). Ама то и тава, и тиган също били турски (сериал) Joy
Днес отиваме у свекърите, ама ми е някак щастливо. Дано като се върнем пак да ми е такова Simple Smile Слънчев ден от мен на родствените връзки!
Знаех си, че не е на добре Joy Исках да ми мине малко, за да пиша.
Детето е облечено с дълги чорапи почти до коленете, блузка с дълъг ръкав, гащеризонче, жилетка с качулка и отделно лятна шапка с периферия. Почти целият ѝ гардероб е от майка ми. Имам и 2-3 дрешки за голямо дете (аз имам бебе) от свекървата. Това го казвам не с обвинения, а като предговор към случилото се днес.
Тя пак започва едва ли не от вратата колко леко е облечено детето, няма ли обувки, колко са му студени ръчичките и крачетата и така едно и също през известно време. И аз и мъжът ми обясняваме всеки път, както и сега, че тя винаги е със студени крайници, че това няма отношение към това, че реално ѝ е студено. Че няма нужда от обувки като не ходи, а буйки не понася и сама си ги сваля, т.е. са излишни. Но това естествено никога не се чува. И се продължава едно намилане. Даде пари да ѝ купим нещо от пазара от нея (намеквайки за обувчици и дрехи). Не ги искам, но впоследствие мъжът ми ги взима. За детето са все пак и е в реда на нещата, нищо ненормално. Докато не стига до ескалация и думите да му купим нещо на детето да не го държим голо и босо. Е, не издържах и я попитах защо сега говори такива работи видимо с недоволен и обиден тон. Последва мълчание от нейна страна.

# 314
... Горното и аз бих пренаредила, Абсурт Grinning
И аз Joy
Обожавам измръзнало, станало на кора и миришещо на зима пране. Както и на напечено от лятното слънце. Сушилнята - само в студените и дъждовни есенни и пролетни дни, когато няма изсъхване навън. Пък вие си сушете в сушилните цяла година. И после слагайте влагоабсорбатори по стаите и пръскайте с препарати за мухъл.

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 19:55 от птица

Общи условия

Активация на акаунт