С какво ви дразнят свекървите - тема 107

• 34 181
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ми защото свекървата с нищо не ти е виновна. Всички глупости, които прочетох, ти си си ги натворила. Какво да я обсъждаме свекърва ти, тя какво общо има?

# 556
  • при късмета
Разбира се може да оправдаваш собствената си глупост, с тази на свекърва си колкото си искаш. Не виждам това с какво ще ти помогне.
А трябва да разбереш, че на всеки глупостите минават доколкото му позволяват. Т.е. на свекърва ти нито една глупост нямаше да мине, ако ти и мъжа ти не бяхте двойно по-глупави от нея. Докато ей това не ти се изясни, все свекървата ще ти е виновна, за собствените ти избори. А нали си наясно, че за тях няма как да е виновна? А си в това положение само и единствено заради собствени избори. Така ги виждам нещата, така ги казвам

# 557
Нали каза, че след като те е забременяла си казала, че искаш сватба. После пишеш, че когато детето ви е на една годинка се навършва и 1 година от сватбата? Тоест сте се оженили преди да забременееш. Дори пък и мъжът бил на мисия в Афганистан... Сигурно Simple Smile

# 558
Още с гащите на сестрата и псувните на свекито ме загуби Simple Smile

Когато решихте да се жените, знаехте ли къде ще живеете ?  Ти със свекърва си ли живя след като те псува ?
Ами не знам, аз не бих. Ти си знаеш.

# 559
Не те нападаме
А искаме да ти помогнем със съвет
И някак да разберем ситуацията
Свекървата е ужасна, няма две мнения
Но номерата й минават, защото "мъжът" позволява. Не си случила. Това, че си забременяла и родила не те прави автоматично негова заложница и в кърпа вързана. Няма нужда да го търпиш, а също и ужасната му майка. Тоест има, но само във връзка с детето. Младата си, сложи живота в ред и не търпи този фарс. Не знаем всичко, но това което описа е просто покъртително. Просто няма достоен коментар. Не е нужно да го търпиш и да се примиряваш. Затова има коментари. Не за да те нападат

# 560
Детето се роди на Бъдни вечер. Сватбата беше на Богородица, т.е., август месец. Мм ходи два пъти в Афганистан преди да се оженим. Иначе с какви пари щяха да купят общинското жилище? Simple Smile

Хепи, мерси за съпричастието. Аз съм съвсем наясно в какъв батак съм се навряла, че това, което живея, не е това, което искам. Въпросът е че още не съм намерила как да излезна от този батак. Много правилно си ме разбрала - избирам да търпя заради детето. Което не значи, че си причинявам нещастие. Аз съм редовен потребител в бг-мама. Ясно ми е какво се пропагандира в такива ситуации. Трябва ми време, за да си подредя нещата, не съм се примирила. Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 мар 2019, 21:49 от amy_nka

# 561
А, къде да го прибера мъжа? Grinning

В палатката 😀
Положението е безнадеждно....

# 562
Иначе с какви пари щяха да купят общинското жилище?
Кой ? Майка и син, ли ? И ти какво правиш при тях тогава ? Не , наистина е лудост.Не знам защо има толкова жени , които не се обичат и не се уважават. И после страдат.

# 563
  • Fort Worth, TX
Моето момиче ти си мазохистка.Нищо ще се осъзнаеш, но живота си тече и тогава ще разбереш колко си била заблудена.

# 564
Всъщност един за друг може да са си най-добрият избор.

# 565
  • при късмета
Виж сега, първо каза, че си се хванала с този мъж, защото си била млада и глупава. Но след като сама написа, че забременяваш от него цели 9 години след това и ти си тази, която държи на брак, нямаш оправдание, ако искаш го разбирай. Сама си си виновна и затова никой не е в състояние да ти помогне, защото отказваш да го приемеш. Като си промениш мисленето в тази насока и спреш да обвиняваш мъжа ти и свекърва ти за собствените си избори, решение може и да намериш. Но щом не си успяла за една трета или почти половината от живота си, то шансовете на са много големи

Откровено се ядосвам. Преди, при всеки такъв казус бях първата, която влиза в положение и съчувства. С времето установих, че тези, които се изживяват като жертви си остават завинаги такива. Никога те не са виновни, винаги е друг или обстоятелства, а като им го кажеш се фръцват обидено, колко си коравосърдечен. Ами може и да съм станала, но вече изобщо не ми пука, като казвам на някоя "доживотна жертва", че проблема е в нея

# 566
Значи аз също бих казала в първия момент пързалка
Но близка приятелка беше в подобна ситуация, а сега близка роднина. За щастие без деца все още, и евентуално на път да се откъснат. Инвестирали са емоции и време и чувства, трудно е да се откъснат, но...отстрани е зловещо това което търпят. Та такива ситуации има, уви.

# 567
Постоянните потребители на темата  станаха корави и преразгледаха  отношението си,  защото им писна от   казуси , по-зле от парзалки.Животът каквото измисли, никой творец не може.

# 568
Не схващам?

# 569
  • Велико Търново
Не е пързалка! Това си е пълна измишльотина! Афганистан, общински жилища, мъже, жени, доведени деца, гащи, сестри .... И една жена която не иска да разделя един мъж от майка му .

Общи условия

Активация на акаунт