"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 36

• 46 020
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
И Демет се пробва зад камерата...Triumph

Това ми прилича на фото сесия за ювелирна фирма...Grinning

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 18:18 от alex_94

# 691

Демо HugАлекс HugСтоянова Hug,за инфото и новите кадри! bouquet bouquet bouquet

Тони Hug

# 692
  • Stara Zagora
Лека вечер дами! 🌹🕊 и една красота! ☄

# 693

Скрит текст:
Това ми дойде като шамар от тази певица не знам за Джан AstonishedAngry

Скандал всё ещё обсуждается. А Джана Яман всё ещё критикуют, хотя Демет опровергла все новости. Однако «знаменитая» певица Тугба Экинджи написала пост в InstaStory, обращаясь к Джану:

«Хорошенько узнай меня и не забывай мои слова. Я не знаю чей ты сын, не знаю твою семью. Но ты самовлюбленный. Но есть лучше, чем ты. Вроде ты не получал оплеуху от отца, но бросаешься стаканом в девушку. А теперь ты еще в таком виде. Жаль этот рост и физические данные. Благодаря этой стране ты зарабатываешь деньги. Да и ты не сможешь быть главным турецким актером. Мужчина не ходит с колорированием на волосах. Да и больше ты не сможешь вписаться с такой внешностью ни в один сценарий. Да и на что ты похож? Да и без колорирования на что ты похож? Таких, как ты много. Будь умным, а то окружение не состоит из маленьких и наивных девочек, мой мальчик Джан»

Тази певица е една голяма заядливка. На връчването на наградите за най-добра песен на Таркан, е направила скандал на сцената, питайки го защо не е завършил образованието си. На което Таркан е отговорил с въпроса Какво правим на тази сцена, за това ли сме се събрали?
Това обаче не пречи "обръщението" й към Джан да се тиражира из медиите. 
Въртят си бизнеса журналята и за съжаление от Голд филм не направиха опровержение за случката, което им е добре дошло да продължават си чешат езиците.

# 694

Това ми дойде като шамар от тази певица не знам за Джан AstonishedAngry

Скандал всё ещё обсуждается. А Джана Яман всё ещё критикуют, хотя Демет опровергла все новости. Однако «знаменитая» певица Тугба Экинджи написала пост в InstaStory, обращаясь к Джану:

Изобщо не и се връзвайте на тази дама/ако може да се нарече така/:angry:....може  да е голяма певица,  нямам представа... но като жена и личност, просто  не струва... само прочетете какви изказвания  е правила  за бившите мъже в живота и...а и за други
...Smiling Imp

Скрит текст:

✨ Певица Тугба Экинджи призналась, что пришла в ужас от внешности своих бывших возлюбленных. Они могут быть плохими следами? Напомним, что в "коллекции" Тугбы Ибрагим Челиккол, Дженгиз Джошкун и Умит Джем Шенол

Бывшая возлюбленная Ибрагима Челиккола Тугба Экинджи , в недавнем интервью Очень сильно похудел. Он живёт в уродливом состоянии. Стал зурядным актёром. Когда мы были вдвоём, он душил меня своей любовью. У него началась звездная болезнь. Думаю, что он тоже задушила своей любовью. Ибрагим сбежал

⚡ Певица Тугба Экинджи продолжает "жечь напалмом", проходя по турецкому шоу-бизнесу. На прошлой неделе она посчитала всех своих бывших кавалеров (среди которых был Ибрагим Челиккол) старыми и обрюзглыми, что на этой решила пройти по внешности Кыванча Татлытуга. Тугба заявила, что уже и зубов не видно, одни щеки остались. Брови вообще отдельная тема. Певица предположила, что спив. Это может быть что-то и вышло приличное.   

Поредната жертва за съвети еДжан Яман...

Явно търси скандала , а когато на прицел са известни мъже и славата , че си ги охулил е по-сладка и отеква по-силно!:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 695
  • Stara Zagora
Малко да се позабавляваме ако иска някои може да го качи 😂😂😂😂 Джан Яман денсиии с Музо Баръш Керем Каванч Бурак Арас   Джаглар и Серканчо 😂😂😂
https://www.instagram.com/p/BvKaWDWjmkF/

# 696
Малко да се позабавляваме ако иска някои може да го качи 😂😂😂😂 Джан Яман денсиии с Музо Баръш Керем Каванч Бурак Арас   Джаглар и Серканчо 😂😂😂
https://www.instagram.com/p/BvKaWDWjmkF/

Стоянова, Hugнашето момче много елегантно в този клип...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 697
  • Stara Zagora
Правилно 🤗 Но музо и Баръш ме убиха 😂😂😂😂

# 698
Правилно 🤗 Но музо и Баръш ме убиха 😂😂😂😂

Серкан Чайоглу е достоен за края, собствен почерк в танците...JoySweat Smile

Tук  са само мъже от Птичката... Sunglasses

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 21:43 от alex_94

# 699
Ето и опровержение на Голд филм за случилото се, който може да преведе.

# 700
Ще трябва да чакаме превода на някой от знаещите турски...позакъсняха с това изявление, но поне вече го има.Confused

Мисля, че  най-общо те казват, че пресата не отразява вярно реалната случка ...че по време на снимки фен е тормозил Демет и Джан и се е държал предизвикателно .Sad

# 701
# 702
Чудесна снимка , запечатала прекрасната Демет и страхотно куче!:heart:
Heart

Tова разкошно куче каква порода е?Thinking

# 703
  • Stara Zagora
В последните дни в пресата за нашия скъп актьор Джан Яман имаше необосновани новини които не отразяват истината. В инцидента който се случи по време на заснемането един от зрителите оскърби Демет Йоздемир и Джан Яман и с агресивните си действия създаде напрежение на снимачната площадка. Нашите актьори помолиха да напусне снимачната площадка за да продължат да снимат.Новините в пресата са изкривени и не са верни. Ето защо силно препоръчваме да не вярвате на фалшиви новини. Това е Simple Smile

# 704

Общи условия

Активация на акаунт