"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 36

• 46 007
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
🌹🤗

😂😂😂 Хюма ханъм

Какво ли ще се случи след този сблъсък?

# 61
  • Stara Zagora
Ще чакаме 36-ти епизод 😜

# 62
И един Утко за разкош

# 63
  • Stara Zagora
Няма да му е толкова смешно на Утку като Джан го прати за зелен хайвер 😂

# 64
# 65
Момичета привет 🤗🤗
Събота е, време за кино. Надявам се да успея да се включа днес, иначе ще разчитам на вас за информация 😙
Виждам, че актьорът, който ще играе чичото е вече на снимки. Така като гледам,богаташ ще го играе май.
Интересно ми е по каква линия вкарват образа му и какви ще са последствията.
Значи чао чао 👋 на Аслъ. Няма да ми липсва, ама хич. Някъде прочетох, че пак Мерич щяла да влиза като сценарист, колко е вярно, ще разберем.
Надявам се серията да е интересна и да вкарат повече комедия днес, а не пак драма от сорта на Хюма ханъм и Поленджим срещу двамата влюбени.
Хубав ден от мен на всички 😚😚😚

# 66
# 67
  • Stara Zagora
Аслъ Зенгин айдее гюле гюле 😂👏
Няма информация за СЦ така че да не се вярва на нищо за момента 😏
От маалата 😂😜

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 15:22 от Stoyanova26

# 68

Чаровници 😊😊

# 69
  • Варна
        Добър да е денят ни, нетърпеливи птичета!  Hug

Благодаря на всички, които се грижат да сме добре информирани!  

Утку хич не ми е разкошен!  Naughty  Ама иииич!   newsm43

На него ще му се стъжни, още като разбере, че Джан и Санем са се сдобрили!  newsm48

А  мен ме втриса, само като му чуя името - Утку - незнам дали има значение на турски, ама никак не ми харесва! А съчетанието с Атеш /огън,пожар/ е направо убийствено!  smile3515

Бягайте, че ида!     

И незнам дали съм бясна само заради събитията във втория фрагман!  
    Или защото точно довечера, по време на епизода ще играе Гришо?  smile3511
    И по закона на Мърфи, ако има две неща, които искаш да гледаш, то те ще са непременно по едно и също време!   Момента със сдобряването го чакаме от доста време, ама и Гришо не е играл от януари, заради контузия!

Ромео и Жулиета  -  турски вариант!   Peace
   Но и аз се надявам да е в края на епизода!  Praynig  Имаме нужда от малко романтика!  Peace

Да видим какво ще ни покажат бу акшам?!  

# 70
Нещо от младия Джан

# 71
  • Stara Zagora

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 16:47 от Stoyanova26

# 72
🐥Привет, птичета!🐥

Благодаря за всичко в темата!🤗
Аслъ Зенгин ще си ходи, за радост на феновете... и да вземе със себе си и мама Дивит и Полен...тя ги доведе в тази част на дизито...😡

Мерич едва ли ще се наеме да пише, при положение , че оригиналната история е нейна и тя отдавна е позната на продуцентите и останалата ръководна част на сериала. Освен това тя бе споменала, че след “Малки убийства” има ангажименти ... 🤔

Надявам се тази вечер серията да е добра и да няма големи издънки в сценария...😉

Остана и родата на двамата да е съгласна!😞

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 17:02 от alex_94

# 73
Момичетаааа, привет следобедно от мен
🤗🤗🤗
Нещо изостанах стабилно аз с темата - 11 страници сте изписали и в нова темичка сте се преместили...
Благодаря на Eidin за винаги красиво оформената тема - много ми харесват Емре и Лейля най-отгоре 🤗

На всички вас прекрасни Благодаря, че неспирно ни осведомявате и поддържате интереса към сериала. Аз толкова съм закъсала, че чак сега ще си пускам епизода с превод, а довечера за съжаление пак няма да гледам на онлайна.Половината от чара и тръпката се губи за мен така, но какво да се прави 🥺

На всички ви желая страхотен следобед и една добра серия довечера, а аз от любопитство ще я прегледам като се прибера 🤗😗🤗😗🤗

# 74
  • Stara Zagora
Някои сцени от днешната серия на Ранобудна птичка бяха заснети в развъдника за изоставени животни на община Кадъкьой. Създателите на поредицата се присъединиха към рекламната кампания в която призовават собствениците на домашни любимци с повече отговорност. 👏

И Умут ги прегръща 😂😜

Последна редакция: сб, 23 мар 2019, 17:20 от Stoyanova26

Общи условия

Активация на акаунт