"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 36

• 46 041
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Леле, отвратителна е Хюма. Нос широки ноздри, тен на кожата, очикато на извънземно. Ама така е ако си с връзки и те вземат навсякъде. Прилича на чудовището от Лорд оф дъ ринг. Онова голото, роба.
А....ако обръснат Джан спирам да го гледам. Много му отива. И без това брадата скрива белезите от тийн акнето му.

# 631
Албатросът остава в миналото, ред е на Тарзан

# 632
Като е Тарзан по препаска ли ще го гледаме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 633
  • Варна
Като е Тарзан по препаска ли ще го гледаме Stuck Out Tongue Winking Eye

Иска ти се!

Шака! Шака!  Peace

Миме  Да ти е жив и здрав рожденика!

И той е голям шегаджия!

Да ти е жив и здрав  и винаги с усмивка, радост и щастие да минават дните ви!

# 634
Нали в казармата ще ходи. Изисква ли се макар и за месец такъв вид - обръснат и подстриган. В "Обещание" командосите са такива. Само Чолак и бандитите са с бради.

# 635
Ама верно, прав е човека! Хеле да не коментирам как вместо да им се радвам най-после на истинските целувки, очите ми боде рошавия разпуснат наникъде, рижаво-жълт изгорен кичур. Сигурно беше за да разнообразят визията му, ама нито беше небрежно, нито красиво. След като направи хиляда и един компромиса сега за една четина ли ще се запъва Джан. Може да бъде небрежно-аритистичен и без да е чак толкова обрасъл. За изобилието от дрънкулки по дрехите му, за пуловерите стил "волен молец" много дами тук във форума също са се изказвали негативно.
Сега се сетих, че тази заигравка на чичото може да е подготовка на публиката  за промяна във визията му. Нали ако инициативата е на джан всчки ще си кажат - аййййде, албатроса стана голяма бяла домашна птица. Та така - с неудоволствие и под външен натиск ...

# 636
Тъй като Джан трябва да ходи в казарма, може новия герой да е влязъл и с целта да променят визията му. Обръснат и подстриган точно за казармата, иначе ако му се наложи как след като се върне в сериала ще обясняват къде му е косата Joy Joy Joy

# 637
  • Варна
       Да бе, да!   Crossing Arms  Да, ама не!  Naughty

Според мен - Джан ще послуша този "дошъл от някъде" чичо, толкова - колкото слуша и изтърсилата се изневиделица "мама"!  Peace  

Ето и отговора - "Ще се оженим тук и сега - веднага!"  Crossing Arms

Аз казвам - тези двама парашутисти /Хюма и незнаен чичо/ да си се вземат подръка и да бягат по-далече от гълъбчетата!  newsm12

# 638

Ако това лявото е стил, значи аз съм заседнала някъде в миналия век. Нямам против космарлаците, но да са подредени и да приличат на нещо.

# 639
Алекс Hug,благодаря за фрагмана и превода! bouquet

Очакват ни интересни преживявания в махалата! Laughing

Миме Hug,честит ти рожденник!Да е жив и здрав, и много да се обичате! smile3525

# 640
Не съм гледала фрага, само ви чета, но чичо и маман Хюма да не се съюзят да разделят Джан и Санем и когато си мислят, че всичко е по план те да изтърсят, че са се оженили.

И оженили се тайно, да търсят начин да бъдат заедно сами, да се опознават +18
Мария, да ти е здрав половина!

# 641
  • Варна

Славе   Hug  Аз много отдавна писах, че влюбените гълъбчета вече никой не може да ги раздели, освен тях самите!  Peace
     Но нали трябва да правим епизоди и сезони?!   newsm78    Винаги ще има някой, който ще се опитва, но няма да може!    Peace

# 642
Планет, на кой не му се гледа Джан в костюма на Тарзан и без дрънкулките на Аслъ, така че одобрено от мен...

Иначе си права, кино да става.
После Джан изчезва уж за някъде по света, Санем остава сама я при мама и тате или в новия им дом и отбива атаките на маман Хюма и подобни и принца- Тарзан се връща на бял кон, но без оперението си...

ДариВале, ажурен ефект " волен молец" изби рибата

# 643
Славянка, сериалчето е много приятно. Винаги когато нямам какво да гледам си го пускам. Четох някъде, че причината да го спрат е била несъгласието на Джан Яман да продължават да снимат с това темпо, което е било много изтощително. Искал е да направят сериите по-къси, но след като не са се съгласили го спират.

Може ли линк от където го прочетохте това?
Благодаря Ви.

# 644
  • Варна
       Всъщност, като се замисля ?!  newsm12 -  Джан е мнооого прав, като иска да избяга от всички формалности!  Peace
       В началото на фрага, тати Нихат казва да не го наричат "зет", защото още не е дошъл да иска Санем!  ooooh! И вероятно затова превзетата Хюма се озовава в маалата?!   newsm78
       Ама, ако това е "искането"  Thinking  - тука вече СЦ надмина себе си!  ooooh!  Защо точно Джан и Хюма трябва да посрещнат опнали масите насред улицата?  Rolling Eyes
       Разбирам да е традиция?!  Thinking  Ама Осман не го поканиха на улицата!  Naughty  
       И пак Музо на първа линия!   smile3511  Вече ми се повръща от този човек!   newsm43
       Всъщност, къде изчезна мама му?  newsm78 Айсун я съкратиха, а неговата роля постоянно се увеличава!  smile3515
       И ако решат да следват всички стъпки - в хамама /да оглеждат бъдещата булка/,  къна вечерта - и всички тези срещи са повод за кавги между семействата, напълно разбирам, защо  Джан иска да си хване любимата и да приключат с церемонията!  Peace
       Всъщност, докога й беше мандата на тази СЦ, че вече съвсем изпростя?!  smile3505 smile3505

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 19:20 от Planet

Общи условия

Активация на акаунт