Любители на Котки - Тема 131

• 30 493
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Нито една от моите котки не е носила нищичко, нито бодита, нито яки, общо 4 коремни операции, на нито една не се възпали шевът или да стане какъвто и да било друг проблем.

# 646
  • София
И моите котки при кастрацията не са имали яки, пишкали са и са се хранили нормално, не са близали и дърпали шева от операцията. Не са показвали признаци на стрес, много ми се радваха като си ги прибрах (аз ги водих и очаквах да ми се сърдят).

Мацинка се настани в детската къщичка и зорко бди какво се случва в гората (вече три седмици е вкъщи) Heart

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 11:42 от AnyHr

# 647
  • Варна
Добро утро от Добри!

Той сега се събуди, а батко му Бобо от 5 сутринта е навън по важни котешки дела, защото то всеки бой трябва да си има и публика, иначе не се е случил, а Бобо се брои за трима в галерията Simple Smile

И ние не сме носили яки, и аз също мисля, че са за сериозни случаи, а не просто ей така, щото можем да нахлузим една фуния на добитъка Simple Smile но щом лекар е преценил, сигурно е имало защо, знам ли.

П.П И едно колажче на Бобо Best of Bobo.
Явно добре се спи вкъщи Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 12:06 от NoProblems

# 648
Тaкa се кaрaме нa мухите и ги дебнем ту в холa, ту нa терaсaтa:

# 649
Пролетно😁

# 650
  • Варна
Много сладки мацинка и табенцето Мая
И при нас е "коткобер" Simple Smile

Един въпрос от мен - има ли някой зиморничаво коте? На Добри редовно му се случва да му е студено. Въпреки че на нас с Бобо ни е добре, той притреперва и бърза да се пъхне под одеялото при мен. Така си и спи, гушнат в мен и завит. Отвия ли го, почва да трепери. Ето и сега му притреперват бутчетата.
Докторите казват, че е здрав. Явно е зиморничав. А аз се чудя - бива ли така, котка пък да и е студено?

# 651
Нaшaтa пък обрaтно, в повечето случaи и е топло. И търси хлaдно местенце дa се отъркaля. A пък зa зaвивaне думa не може дa стaвa. Кaто види, че посягaм дa я зaвия и веднaгa изчезвa. Aбе, котки и те кaто човеците, всякa с нейните си особености и хaрaктер. Grinning

# 652
Намерих снимки с бодито .

# 653
NoProblems, и Ая спи нощно време плътно долепена до мен и завита с одеялото. Ако я отвия без да искам тя се напъхва пак под него. И в момента е залепена до мен на леглото🤗

# 654
  • София
Много е сладка с бодито! Но ми се виждат много 2 седмици да стои с него. newsm78 Дори и с голям разрез и обикновени шевове, след седмица всичко е зараснало.

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 13:47 от Тaня67

# 655
Много-малко, това казаха от клиниката,  това правехме. Малък разрез , резорбиращи конци. На 7-ия ден контролата беше добра, но 2 седмици боди беше задължително.

# 656
Ходихме до новото жилище, официално се местим другата седмица, моля ви, стискайте палци Уши да се адаптира бързо, че се притеснявам за него.
Докато си киснех на терасата, слава Богу е обезопасена видях едно много сладко котенце на отсрещната тераса, която е отворена и то се намираше на 3-ти жилищен етаж, което си е доста високо, защото отдолу са магазини, ума не ми го побира как ще си оставиш животното така, ами ако скочи, а каква мизерия беше на въпросната тераса не е истина, изпражненията на животното бяха в единият ъгъл, не бяха чистени от отдавна, защото бяха доста, постоях едно 10-тина минути и котето си се прибра вътре, сърцето ми спря като скочи на парапета, разходи се и пак слезе долу, мъжът ми ми забрани да стоя на този прозорец, щото съм със слабо сърце, докато го гледах си представях как лети надолу, честно ви казвам за мен това са безотговорни стопани.

# 657
  • Варна
Много-малко, това казаха от клиниката,  това правехме. Малък разрез , резорбиращи конци. На 7-ия ден контролата беше добра, но 2 седмици боди беше задължително.
да, ясно, че сте слушали лекарите, но са се оляли определено. Добре, че явно имате търпелива котка Simple Smile

# 658
Болния старец днес се държи като пубертет.
Води ме под строй до чинийката, че е празна. Сега варя за втори път дреболии.
Реве в коридора - дали щото е пролет или стопанката му я няма.
Вместо да спи по цял ден както правеше напоследък - лежи и гледа с две широко отворени очи или седи при мен.
Наглеца поиска да влезе в хола - там седи ако е под наблюдение. Рови из саксиите, пикае, дере дивана. Рекох да го пусна - стар и болен е, ще легне на слънце. Да бе! Скри се зад единия фотьойл, явно да маркира искаше, тръгнах към него, той дере. Няма навика да си точи ноктите, а сме му оставили два кашона ако иска.

Така се държеше и първия път като го рязаха - беше свалил години от себе си. Така се надявам че оздравява и всичко ще е наред. Благодаря ви, че бяхте до нас в трудната битка! Мисля, че вашите положителни мисли и подкрепа бяха също толкова важни както и нашите грижи! Благодаря ви!

Из коридора се носи среднощна ария ...

# 659
Да е жив и здрав дядо Бегинс още дълги години 😘🤗

Общи условия

Активация на акаунт