Любители на Котки - Тема 131

• 30 817
  • 763
  •   1
Отговори
# 180

Днес човешкото дете става на 10,ама Елизабет нямаше желание за снимки Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 09:24 от малката лисичка

# 181
  • Варна
Малката лисичка, да ти е жива и здрава прекрасната малка дама, и все така чаровна! Birthday
Моята ветеринарка иска да изчакаме да стане на 1г. и тогава да кастрираме Луси, и колкото повече наближава този момент, сърцето ми се свива ...

# 182
И аз се притеснявах от кастрацията на Елизабет,но всичко беше за добро.
Сега ме притеснява,че търчи като луда хуна и после изплезва език като куче и стои с отворена уста.
Чета в темата за британките и пишат,че е нормално,но тревожи ме това.

# 183
  • София
Тук ли обсъждахме сухата храна на Schesir? Вчера я загледах в Стефанов. Съдържа много пшеница и зърнени като процент. Ябълки, папая и подобни, дето са на картинката, са 0,5% май Simple Smile Въздържах се.
Пез зърнени Purizon ли беше? Почти не давам, но все пак да има... Applaws съм купувала само и някаква насипна за проба.

# 184
  • Варна
Пуризон давам аз, хубава е.

# 185
Тук ли обсъждахме сухата храна на Schesir? Вчера я загледах в Стефанов. Съдържа много пшеница и зърнени като процент. Ябълки, папая и подобни, дето са на картинката, са 0,5% май Simple Smile Въздържах се.
Пез зърнени Purizon ли беше? Почти не давам, но все пак да има... Applaws съм купувала само и някаква насипна за проба.
Симантро, аз питах.
Ох не намирам къде точно на опаковката пише колко са пшеницата и зърнени.
Пуризон е добра, така ли? Не искам да давам гранули, но Виви не иска да си яде течната храна ако няма поне няколко гранулки посипани отгоре, ппффф малко дяволче е Joy
Много ти благодаря Kissing Heart

# 186
  • Шумен
https://www.schesir.com/en/?product-cat=maintenance-with-chicken

https://www.schesir.com/en/?product-cat=bio-chicken

В био - варианта не виждам зърнени...  Да , има ечемик в другата , обаче нашият писан не се чувства добре с Ферингата, която бях купила и се върнахме пак на тази.

# 187
  • Варна
В какъв смисъл не се чувства добре? Питам, защото съм хвърлила око на консерви Феринга.

# 188
Аз взех от Био-то на Шезир - само това имаше, други гранули на Шезир не сме пробвали, моите котанчовци много ги харесват и двамата. Просто не виждам на опаковката къде е оказано какъв % пшеница или зърнени продукти има
https://www.schesir.com/en/?product-cat=maintenance-bio
това е линк за био гранулите
В паучовете няма, но много много не се харесват. Изядоха ги, но...

# 189
  • София
Леле, а моя писан е луд за всякакви паучове. Ако не се одрискваше така мощно от паучовете на Аплауз, щях да му давам по-често (сега, за да довърша вече купените, му давам един пауч на 3 части, през ден)

# 190
  • Шумен
В какъв смисъл не се чувства добре? Питам, защото съм хвърлила око на консерви Феринга.

Не знам точно какво не му понесе, но след почти месец с гранулите чат пат се появяваше мин.количество кръв в изпражненията, накрая получи и нещо около разстройство. И друг път се е получавало след експерименти с нови гранули. И вече съм спряла да сменям. Междувременно обаче минахме покрай това на лечебната на Роял и не мога да опиша какво ядене през половин час беше. Нещата са си индивидуални за всяко животно, нали знаеш, така че докато не се опита, не става. Ама наистина трябва с малки опаковки. А Ферингата беше 2 кг. И единият остана. А пък и ти говориш за мокра храна, такава не съм купувала.

# 191
В един чужд котешки форум попаднах на един списък с рецензия на мокра котешка храна, направена от ветеринар, който намирам за адски полезен. Доста подробен анализ е направил на съставките, както и влиянието на комбинацията им за здравето на котаците. Споделям с вас:

https://docs.google.com/file/d/0B-mMJBQ_r05GdDBEY0pWbURmRE0/edit?pli=1

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 16:02 от Овна

# 192
  • София
Записвам се в новата тема с грандиозна случка от сутринта. Котката си свърши голямата работа върху леглото ... Rolling Eyes  За първи път ми се случва такова нещо, шокирана съм. ...
Този пост така ме е стреснал, че снощи чак сънувах как нашия "младеж" ни е наакал леглото. Предполагам е пуснал насън някоя от онези тихички котешки пръднички ...Облекчението, че е било само сън - безценно Simple Smile.

# 193
Малката ми муцуна:
Скрит текст:

# 194
То и за мен беше нереален шок. С тази разлика, че се случи в 06:50 докато бях още в леглото (разбира се, в противоположния му край Grinning ) Да чукна на дърво еднократен акт на протест беше. Joy

Общи условия

Активация на акаунт