Любители на Котки - Тема 131

• 30 896
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
  • Leeds, UK

Огнянчето 🙂

# 421
Joy
Голямо шоу, нали?
Един път съм къпала Топче изцяло, беше ад, ад под небето, Ушатото няма този късмет засега.

# 422
Ще я махна гадната храна. Да яде от хубавата.

Аз съм го писала и друг път. Отказах се от любовта на живота ми, защото той не беше съгласен да живее с мен и котките ми. Аз пък не исках да отида при него без тях. Така че-избирам котките!

# 423
  • Leeds, UK
Ивекс, нашето обича водата и си е цял кеф. 😁

# 424
Чакайте да ви покажа как се блещеше с кръглите си очички Мая като бебе.
Хората си мислеха, че е стресирана от нещо.
А тя просто си беше блещурка и сега е такъв кокорин, както се вижда от снимките. Grinning

# 425
Това е такава рядкост, радвай се! Ушатото гледам, че не го е страх от водата, но ще видим, засега не се налага и надявам се не се наложи да го къпем изцяло.

spring princess, пробвай, въпреки че ще е трудно, Топче едвам го отказах от РК, писала съм затова доста пъти.
Но ветеринар трябва да го види задължително, изследвания и т.н., дано всичко е наред и не е нещо сериозно.

# 426
# 427
Ах красиви пухчовци Heart
Джаста Праста, тези нашите двете страшно много си приличат, само май Майчето е дългокосместа.
Иначе същите очи, големи кръгли... уникално красиви очи Heart Eyes

# 428
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Медено русо Heart Eyes Honey Pot

# 429
Реших да последвам съвета на докторката за сварена кайма, без подправки. Взех 50 грама свинска кайма за проба. Накъсах я на дребно и я сварих. Яде хубавеца та чак ушите му плющят.
И аз я опитах, вкусна е.

Тия дни ще се разходя до някоя месарница. Какво да взимам по 100 - 200 грама за проба? Дават ли по толкова малко?

Четох за даване на сурово месо. При нас няма как да стане - той няма диви инстинкти. Всякакво месо или дреболии ще се варят без подправки.

Можете ли да ми препоръчате читава месарница из Люлин?

П.П.
Като сварих каймата, извадих малко ат нея и я изяде. Останалата заедно с водата, в която е вряла, я оставих до купичката му. Изпил е половината от нея.

Чувството да те гледат с две широко отворени очи е невероятно

Ти какво искаш от мен?

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 19:47 от Зуки Су

# 430
  • София
Ако ти е неудобно да искаш 100гр, вземи 300-400, раздели си ги на порцийки и ги замрази.

# 431
Здравейте, аз не съм писала скоро,че бяхме болни всички в къщи, но редовно ви чета.
Много са хубави всичките писанки и писанчовци.
Браво на Ушко, че всичко е минало добре.
Сърцето ми се къса като го гледам дядо Бегинс. Дано вече да е по добре и бързо всичко да му мине😘
Ето я и Ая, да не я забравите

# 432
  • Варна
Да се покажем и тука Simple Smile

# 433
Така спят двете с дъщеря ми

# 434
  • In the land of Never Never
Момичета, на гости ми е едно момченце на 10 месеца- Британче. Сутринта преди да отида на работа видях, че има кръв в изпражненията. Някакви идеи какво може да му е? Утре ще го водя на ветеринар. Иначе е много игрив и ми трепе котките наред.
При моя Васко се случва понякога да има кръв в акото, той има чувствителен стомах. Водила съм го по лекари, изследваха изпражненията, но там не откриха причина.  От храната е, но какво точно, така и не се разбра. Ако преяде, или се налапа повече с тревичка, повръща. Примирила съм се, давам му паучове за чувствителен стомах, и това е. Все пак, може да го заведете на лекар, да го види.

Общи условия

Активация на акаунт