Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са възможните причини за учестен пулс и неравномерен сърдечен ритъм?
Какви са възможните причини за повръщане на кръв и усещане за буца в гърлото?
Какво да правя, ако имам висок пулс и мисля, че ще умра?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са възможните причини за учестен пулс и неравномерен сърдечен ритъм?
Увеличеният сърдечен ритъм и неравномерният сърдечен ритъм могат да бъдат причинени от пролапс на митралната клапа, панически атаки, аритмии, гастроезофагеални проблеми, хипотиреоидизъм, психосоматични причини, анорексия нервоза , посттравматично стресово разстройство и други. Важно е да се консултирате с лекар за оценка на потенциални здравословни проблеми.
-
Какви са възможните причини за повръщане на кръв и усещане за буца в гърлото?
Повръщането на кръв и усещането за буца в гърлото могат да бъдат причинени от различни състояния, като възпаление на стомашната лигавица, язви, хернии, заболявания на панкреаса и други. Важно е да се консултирате с гастроентеролог и да извършите необходимите изследвания, като например гастроскопия, за да установите причината и да получите подходящо лечение.
-
Какво да правя, ако имам висок пулс и мисля, че ще умра?
-
Какви са възможностите, ако имам висок пулс, но всичко е наред медицински?
-
Какви са възможностите за справяне с висок пулс и стрес?
от тях си почивам даже.По принцип не мисля, че съм се хранила неправилно или че съм неглижирала болката, гледам да се храня по малко, но често за да не ми става зле.Ще опитам "номера" с прясното мляко, а колкото до гастроскопията предполагам, че ще е още другата седмица.