Пчелички, птички и мухички, а на теста- две чертички!

• 34 580
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
  • Dope Reach
Благодаря, calinista!

Аз май предварително се похвалих и поревах за нищо, от следобед до този момент нищо не изтича, не знам какво да си мисля, съвсем се обърках. Май нямам цикъл, нямам идея...

# 706
Попиии, честито миличка! Много се радвам за хубавата новина, а след преглед при доки да е още по-хубва. Стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно до един пухкав финал.Blush

# 707
Попи,огромно ЧЕСТИТО! Аз нямам лелка още, но продължавам да се чувствам, сякаш ще дойде всеки момент... и нямам тестове вкъщи 😀 и ме е страх да направя пак. Нямам угодия...

# 708
Тичай за тест!
И аз все още имам чувството, че ми идва. Така че напълно е възможно да се зарадваш! Неведението само те напряга.
Попи,огромно ЧЕСТИТО! Аз нямам лелка още, но продължавам да се чувствам, сякаш ще дойде всеки момент... и нямам тестове вкъщи 😀 и ме е страх да направя пак. Нямам угодия...

# 709
  • София
Мило Попче, толкова се радвам! Heart
Сега ти пожелавам да си спокойна, да изкараш една лека и безпроблемна бременност и до пухкав финал! Animal Hatching Chick

Йоанка, преди да започнем опитите миналата година, три месеца бях на ОК. Първия месец си спомням, че към края на Ц започнаха да ме болят гърдите и наедряха, както при нормален Ц. Това го помня, обаче, защото тогава за първи път ме боляха гърдите, евър, сигурно от тийн годините Grinning
Всичко може да е от хормоните, а пък може и нещо друго да е станало Grinning Ще кажеш Heart

Люляче, и аз казвам - тичай за тест Simple Smile

# 710
Честито, Попи! Желая от сърце безпроблемна бременност и много положителни емоции занапред! ❤
При мен нищо ново. Този месец нищо не следя, нищо не мисля или поне се старая. 😄 ММ е в София и се връща за уикенда и нямам големи надежди нещо да е станало. Чакам на 28 и с нови сили другия месец. Simple Smile Хайде, още някоя да се похвали, много ще се радвам!

# 711
Леле, Попиии, честито.
Имаме си прекрасен завършек на темата.
Следващата трябва да започне с още един.
Йоанка, може би ти Wink
Аз се опитвам да разглеждам всичко в тялото си подробно, ама нищо не намирам 😂
Съвсем лек ПМС, който си имам седмица преди цикъл, но и той изчезна. В момента сякаш съм мъж 😂. Нищо, което да ми подсказва, че някъде имам яйчници и матка.
Нали ви бях споменала, че Б12 и Д3 са ми дефицитни...
Откакто ги набавям се чувствам много по-добре. Изчезна хроничната умора и болките в мускулите и ставите.
Може те да ме уравновесяват и затова и да нямам напрежението, което изпитвам преди цикъл.
Не знам какво е, обаче се чувствам много по-добре (добре дошло е , ако е от нещо друго това „безсимптомие”)
Блекче, заедно сме и аз не съм много обнадеждена, че е станало, ама каквото дойде. Късмет на всички

# 712
Добро утро и щастлив ден на всички. Мисля, че вечее е време да се пусне анкетата за новата тема.
Лилак бързо тичай за един шуърчек ще те напляскам вече ,шегувам се ,хайде зарадвай ни ,момиче. Heart Eyes

# 713
Lilac* чакаме те с нетърпение всички Heart

# 714
Lilac,ако искаш дай адрес, ще ти пусна един шуър по еконт 😂
Базикам се естествено, когато прецениш ще си направиш и дано резултата е хубав, като на Попи... ❤ Стискам палчетата 😊
Аз утре съм при доки, дано да е изчезнал гадняра и всичко да е окей 😊

# 715
  • Dope Reach
Днес сутринта пак имам тъмночервена кръв, но по-скоро като съсирек, а не като капки... Не знам какво да си мисля вече, май ще се обадя на доки тези дни.

# 716
Попи, прекрасно включване. Такива изненадващи новини най-обичам. Пази се и си се моли всеки ден, всичко ще е наред 😘🙏🏻🌞💙

# 717
Благодаря на всички за  милите пожелания!
От все сърце желая всички да потеглите към отчетни под строй!
Лилак я чакам с хубава новина още сега и да се запътва към декемврийките!

# 718
Сладурки, сега тъкмо направих едно престо и е отрицателен.
Цикълът ми е страшно точен 28/29 дни, с днес е 32ри... все си мисля, че ако имаше нещо, щеше да отчете... А ми се гади и гърдите са ми твърди. Болката в корема и тя е там Sad не знам вече и аз какво се случва

# 719
Сладурки, сега тъкмо направих едно престо и е отрицателен.
Цикълът ми е страшно точен 28/29 дни, с днес е 32ри... все си мисля, че ако имаше нещо, щеше да отчете... А ми се гади и гърдите са ми твърди. Болката в корема и тя е там Sad не знам вече и аз какво се случва

На мен цикъла ми страшно се промени откакто започнахме да правим опити,може и при теб да е станало някаква каша.Ако знаеш,кога си имала О и са минало тези 14 дни след това ,някак ми се вижда и на мен странно да не отчете теста до сега.Но дано пък и изобщо да не ти дойде и О да е била късно или теста нещо да не е наред.Стискам палци! Wink

Общи условия

Активация на акаунт