Пчелички, птички и мухички, а на теста- две чертички!

• 34 578
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
Честито и лека бременност до финал,и аз силно се моля за този път да е успешен на Бог,баба ми и една моя кака.Дано всеки изпита тази радост.Heart

# 736
Честито, Ирина! Успешна и лека да е бременността ти!
Чертичката е супер.
Аз правя от китайските лентички и ми все още ми се вижда бледа, но съм си казала, че няма да се притеснявам. На първия ден закъснение правих и един Шуър чек и на него си беше доста хубава, за разлика от китайския.
Днес пак правих лентичка, май е по-наситена. Ще ходя на преглед на 2ри май, така бавно минава времето.
Притеснение винаги ще има. От опитите, през  успешното зачатие, та докато сме живи!
Хубав ден момичета Simple Smile Успешен да е този месец за всички!
Чудеса се случват, нали не сте забравили?!

# 737
Ето, ето, носи още бебета април! Честито Ирина! Flowers Seedling
Всичко ще бъде наред, желая ти само радост 9 месеца!

# 738
Попи, Ирина - честито и на двете! Дано имате безпроблемна бременност и леко раждане накрая! За притесненията - аз си спомням как се филмирах преди всеки преглед и с двете ми бременностти, а всичко си беше наред - не зная защо е такава женската природа - все да мислим какво лошо може да се случи...

# 739
  • София
Попи, Ирина - ЧЕСТИТО и от мен!

Аз си Ви чета! Преди първия преглед бях страшна паника! До лудост бях стигнала! После да изляза от третия месец! Сега се поуспокойх, но само да прочета неща кофти и пак притеснения! Сина ми вече ходи сам на училище и се прибира - и за него непрекъснато се притеснявам, а е на една станция с метрото и ходи по светлата част от деня! Явно такива сме майките - винаги намираме за какво да се притесняваме! Опитайте се да сте спокойни и почивайте, колкото можете повече. ❤

# 740
Честито, Иринка, дано се задържи и не е БХ!

# 741
Благодаря много на всички ви за милите думи,пожеланията и куража! Прегръщам ви силно и отново да кажа,че мисля и се моля за всички чакащи да им се случи това щастие скоро!
Бъдете здрави! 

# 742
Попи,  Иринка ,  честито! Пожелавам ви най леката бременност и лесно раждане! Минавайте да ни ръсите обилно с бременен прашец  Blush

# 743
Иринка, честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая! И никакви лоши мисли.
Bois mom, интересно, наистина как се формираме Blush все си мислим лоши работи и изобщо не се сещаме, че всъщност ни предстои нещо хубаво. Родени сме за актриси.
При мен нищо ново. Както бях посала аз съм в психическа почивка. Изобщо не сме бебеправили. Обичахме се точно два пъти, но далеч от дати около О (или поне така мисля), защото и нея не следих. Сега и да ми дойде госпожата ще си я посрещна без драми, за първи път от една година насам. Blush

# 744
Честито, Ирина! Успокой се, всичко ще е наред! От сърце ти пожелавам една спокойна бременност до финал!

# 745
Честито, Ирина! Желая ти една спокойна и щастлива бременност! ❤
Браво, момичета! Дойде пролетта и се задействахме с резултатите! 😊 Дано скоро темичката се напълни с положителни тестчета! 🤗

# 746
Миналия Април по това време забременях биохимично. Heart Няма ли начин да се пусне анкетата вече, кой отговаря за нея, да опитам аз да я пусна, Пеони май я няма..

# 747
Ирина, честито! Дано никоя тук повече не я спохожда нищо друго, освен една лека и безпроблемна бременност до термин! Бъди спокойна и вярвам, че този път всичко ще е наред! 😊
Днес бях при доки. Фоликула от 3.5 е станал сантиметър и може би със следващия цикъл ще се изчисти. Имам напредък, доизпивам тази опаковка ОК и ги спирам, поради други причини. След М пак на преглед и дано да са наред нещата.
Куки, да ти кажа ли, НЕбебеправенето май е майката на успеха в това начинание. Днес с доки си говорихме след прегледа, колко се напрегнах последните месеци и как добре ми се отразява почивката сега. Малко на базик ми каза - "Ела да ме изчукаш за бебе, СЕГА и веднага, защото трябва сега да ми е овулацията!" - не е рецептата за правене на бебе и доста често точно този психически фактор и напрежението да стане точно сега, пречи на много двойки. Посмях се с нея на тази тема, че и аз бях така последните месеци 😁
Дано така освен по-спокойни, да сте и по-успешни. ❤
А пеони наистина изчезна. Дано е на хубаво. Трябва обаче да се пусне нова тема, че скоро ще ни заключат вече тази 🤔

Последна редакция: вт, 23 апр 2019, 19:29 от Joanaa

# 748
Момичета, чета ви инкогнито. Утре ще направя новата тема, а вие си изберете заглавие.
Покрай мен е доста натоварено.

Честито на момичетата, видели 2 чертички! Желая ви здраве и успешна бременност Heart

# 749
    Великден дарява с вяра и на всяка две чертички подарява
    Чук чук яйчице, нека в мене да забие малко сърчице
    Май месец чука на вратата и малко слънчице ще видиме на ехографа
    Великден на вратата чука, две черти ще има тука!"
    "Великден с велика новина - ето ни я втората черта!"
    Чук, чук, яйчице, носиш ни чертички две[/list]
    Ето ги заглавията момичета,избирайте. Не мога да внеся анкета,всеки да каже кое избира.

Общи условия

Активация на акаунт