Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мога ли да оборя истинността на регресивната хипноза?

 • 5 448
 • 73
 •   1
Отговори
# 60
 • Мнения: 1 428
След като твърдите нещо си, обосновете се с доказателства. Аз достатъчно ви обясних и ви уважих и ви казах къде да гледате, ама като ви домързява, сега аз съм ви кривата. Ми размърдайте се, де. Направете си труда да потърсите.
Доообре. Изхаби повече време в негативизъм, вместо да посичиш най-доброжелателно един пример.

# 61
 • Чужбина
 • Мнения: 11 949
След като твърдите нещо си, обосновете се с доказателства. Аз достатъчно ви обясних и ви уважих и ви казах къде да гледате, ама като ви домързява, сега аз съм ви кривата. Ми размърдайте се, де. Направете си труда да потърсите.

Аз нищо не твърдя. Аз казвам, че не знаем. Не знаем, не можем да обясним. Нямаме идея, как е възникнала Вселената, как е възникнало съзнанието. Не го разбираме това нещо съзнанието, мозъка и него много не го вдяваме. Предполагаме разни неща, но истината е, че не знаем.

ЦЕРН търси да намери екстра измерение от години. Мъчат, правят, струват, чертаят схеми, пишат уравнения. Измислиха теории, опровергаха ги. Но предполагат, че има допълнителни измерения, до които нямаме достъп заради поведението на квантите (появяват се и изчезват в нищото).

Много от учените си останаха вярващи, защото не могат да отговорят на важни въпроси.

А и какво беше:

"Първите глътки от науката те правят атеист, но на дъното на чашата те очаква Бог."
Вернер Хайзенберг, носител на Нобелова награда за физика.

Това, че един медиум, може да открие, къде един престъпник си е скрил оръжието, изобщо не означава, че има прераждане. Просто има хора, които имат достъп до инфо, до което другите нямат достъп.

# 62
 • Мадрид / София
 • Мнения: 3 093
Аз и негативизъм? Къде го видя  пък ти?  
Хубаво, Елеонор. Има надежда някой ден да промениш мнението си. Аз за себе си съм наясно. Виждам, усещам и чувам под форма, от която не ми остава съмнение. Но както вече казах, всичко е индивидуално. Не един пълен скептик си променя изцяло мнението, но само когато лично изпита дадено явление. Не е едно и също да си чел и на тази база да си съставяш мнение и съвсем друго е да си го изпитал на гърба си.

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 20:15 от Angela61

# 63
 • Чужбина
 • Мнения: 11 949
Аз и негативизъм? Къде го видя  пък ти? 

Hug
Добре де, тебе кое нещо те кара да вярваш в прераждането?

Твоят опит ли?

# 64
 • Мнения: 1 428
Аз и негативизъм? Къде го видя  пък ти? 
Най-малкото в комуникацията ти, но това остава за теб.

# 65
 • Мнения: 1 996
Не успях да изчета мненията в цялата тема.
Ще споделя моята гледна точка за случая на Irene Alis. Когато си се подлагала на регресия не си имала някакви сериозни проблеми за разрешаване, тревоги, стресове, фобии и т.н.. Твоята 'вибрация' е била спокойна, навлизайки в това състояние. Съответно с помощта на регресията все пак си успяла да достигнеш до акашевите записи и поради това, че твоята вибрация е била спокойна, то по някакъв начин това е резонирало с информацията за живота на спокоен и подреден човек. Съответно и това си видяла.
Аз все още не мога да кажа на 100% че вярвам в прераждането. Все още търся точния отговор.
Вероятно моментното емоционално състояние резонира по някакъв начин със 'записаните' емоции от миналото и се появяват съответните картини и животи. А дали това е било точно твой минал живот - все още не може да се каже.
Може би това с емоционалния заряд да може да обясни до известна степен защо много хора са 'видяли' Титаник и други по-големи събития. Просто емоционалният заряд там е по-висок и съответно по-лесно резонира с хора, които имат страх от водата и т.н.
Това са просто мои разсъждения.

# 66
 • Мнения: 2

Това са спекулации, без кьораво доказателство. Ако трябва да сме коректни, е редно да кажем, че не сме много наясно с това, как е възникнала Вселената и каква точно е целта на въпросното занятие. Можем да си философстваме много по тоя въпрос. Но тия работи с прераждането и отиването на други планети не са нищо друго, освен измислици без никакви доказателства.

НАПЪЛНО СЪМСЪГЛАСНА С ТОВА.

# 67
 • Мадрид / София
 • Мнения: 3 093
Прераждане има. За другите планети - може и да няма. Доказани случаи на деца, които си спомнят има и давам няколко линка. Случаите са изследвани от специалисти.
https://youtu.be/IR42KILOpoQ
 https://youtu.be/8Ll82l-dKV8
https://youtu.be/JyUMPQhHm18https://youtu.be/eMSG43z1er8
 https://youtu.be/2AiqzpY7nSY
 
Около 10 доказани случая са.
 Но ако не искате да вярвате ваша си работа. Сляп е не този, който не вижда, а този който не иска да види.

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 18:11 от Angela61

# 68
 • Мнения: 142
Аз съм се подлагала на регресия. Смятам също като Eleonora_27 , че не мога да съм сигурна, че това са мои минали животи. Вселената е енергия, която носи информация и не е ясно в кой енергиен поток съм се прикачила.
Преди години изразих съмнение за прераждането и получих отговор “ защо се съмняваш, енергията никога не се губи”.
Друг е въпросът дали точно моята сегашна енергия ще се прероди или превъплати в друго живо творение или част от нея в едно, друга в друго.
Все повече си мисля, че всичко в нашия свят съществува, за да отделя енергия и положителна и негативна.

# 69
 • Мнения: 1 276
Здравейте, мисля, че преди време бях писала в друга тема за регресия, но не мога да я открия.
Трябва да пътувам до София за регресия, тъй като във Варна не намерих, а Петър Петров е в столицата.
Аз искам да направя това, защото с няколко различни човека комуникирам по въпроси като хюман дизайн, акашови записи, духовни търсения и развитие, да не говорим, че имам приятел, който твърди, че има контакт с извънземен индивид. Той е просто енергия, която идва и си отива, майка му също е осъществявала връзка... но това е друга тема.
Искам да се подложа на регресия, защото имам жестоки и тежки отношения в семейството, много ми тежат и ежедневно се налага да си припомням. Търся причините и за някои свои страхове, така че искам да проверя дали регресията ще ми помогне.,

# 70
 • Мадрид / София
 • Мнения: 3 093
Възможно е да ти помогне ако си зададеш правилния въпрос, а той е такъв, който да те отведе до първоначалната причина/ точка който предизвиква проблема.  Успех!

# 71
 • Мнения: 5 066
изчетох всичко до момента.
С регресия опит нямам, но със засегнати теми като християнство, прераждане, енергии, имам. Имам търсения и желание да отделя плявата от житото. За спекулациите съм сигурна, че ги има.
Православието обяснява духовния свят без методите / техниките на прераждането.
Тези " зли езици", дето твърдят, че на еди кой си Вселенски събор са премахнати части от Библията, в които се обяснява за прераждането, защо не обяснят нещо по - важно? А имено, защо никъде в Светото предание също не се споменава за прераждане. Трябва да кажа, че много духовници, подвижници и старци, които са посветили живота си на Бог, респективно, пишат за духовни материи, за пътя- движението- и живота на душата на човека, не пишат за прераждане. Да, пишат,  обяснявят за живота на душата/ сега/после/по принцип, но не  включват никакъв алгоритъм, или поне аз не разпознавам такъв, напомнящ за прераждане.
В четвъртък моя колежка, която се занимава с изучаване на чакри, енергии и пр. ми разказа, че се е подложила на регресия и беше много доволна. Била си видяла минали животи и това й било помогнало да се освободи от напрежението, което имала.

# 72
 • Мадрид / София
 • Мнения: 3 093
Не че не го пише, но е така закодирано, че за неопитния и незнаещ читател ще остане скрито.
За регресията - само личния опит може да те убеди до някъде, дали я има или не. Никой външен човек няма как да ти предаде правдиво опита си.

# 73
 • Мнения: 17
Като човек занимаващ се с регресия мога да ви кажа, че няма никакво значение дали вярвате или не в прераждането. Т.е. и без да се занимавате с духовното, с енергии, с регресии животът ще ви тече в посоката, която сте си задали при раждане ( да, има прераждане ^_^). Ако вярвате в това може по-леко да приемате някои неща и да се възползвате от регресия за да получите помощ или напътствия. Ако не вярвате в прераждания - не си правете регресия, иначе и да е успешна, вие най-вероятно няма да вземете под внимание това, което сте видели, заради съмнение. Няма смисъл от такъв спор, не може да се докаже на 100%. Все едно да търсим доказателство има ли Господ.

Общи условия

Активация на акаунт