Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 54

• 44 857
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
В Онкологията в София, всичко си минава през тяхната болница , но се заплаща хонорара на хирурга пластик и силикона. Хонорара е  приблизително 9000 лева силикона по 1300 на брой.  Хирурга с който имат договор и ползват е д-р Йорданов. Като цяло парите са доста и болката е яка. Аз като четох как се слагат под мускул  и колко боли много се чудех дали да си ги правя, или да си направя един як татус  защото много не ми дреме за тези неща, но съпруга ми ме нави. Мене белезите не ме травмират, дори си ги приемам  като моята история.  Много ми е прекалена тази луда жажда за съвършенство.  Супер фалш- струващ яко кинти и много болка. Ето тези мацки са супер - уникални и красиви!

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 13:56 от Бонка Василева 623507

# 271
  • София /Абсурдистан
На мен ми ги направиха за 3800лв общо - избор на екип 800лв и импланти по 1500лв за гърда св. София, какви са тези цифри при вас! Съвсем са го ударили на бизнес в Онкологията. А че боли, боли, ама минава. Да, слага се под мускула. Мускула спира да боли след 4 дни, другото постепенно минава. Крайния резултат си е нормални гърди, точно като естествените. Можеш да избираш обема.
Да ти кажа, мацките без гърди не ми изглеждат ОК изобщо, мое си мнение, на някого може и да му допада. А татуировки не понасям органически просто, ужасно грозно ми е. Хеле пък като са така комбинирани с липса на гърди, ужас. Пак казвам - лично мое мнение, никого не ангажирам с него.
Как ли пък не, ще ме кълцат и няма да ме питат. Това си е моето тяло и изборът си е мой.

# 272
Днес вечерта ми е плегледа при пластика. Ще го разпитам конкретно за всичко, съответно и за сумата разбира се.  9000 лева  е цифра,  която приблизително ми каза онколога хирург, но всичко зависи какво ще прави.
Знам, че има и по- ниски  суми, но искам всичко да си мине по каналния ред с документи и фактури , защото после мисля да погна копелетата от 2013 година.... Ама да видим де, че  този скенер ме плаши  и планове не ща да правя,  и да дърпам Рогатия 😈.
 Имам въпрос, като камъни ли ти стоят имплантите или са мекички и още нещо болят ли те гърдите преди цикъл?

# 273
  • София /Абсурдистан
Ее как ти хрумна като камъни да са  Grinning не са, но са по-твърди от естествените малко. Отгоре са покрити с плътен пласт при мен от кожна мазнина и кожа и са си като естествени и на допир, и на визия. Единствено дискомфорт отначало усещах като легна по гръб, защото аз ги намалих обемите по мое желание и някак си кожата се отдръпваше и импланта ми стоеше странно малко, но ако увеличаваш или оставиш същите обеми, няма да го усетиш това.  На мен и хирурзите ми казаха, че за моята основа трябва малко по-голям имплант, на аз намалих с един размер, така повече ми харесва и вече си намирам блузи, които да мога да закопчавам свободно отпред  Blush
За напрегнатост или болка по време на цикъл не мога да кажа, защото аз импланти имам от миналата година, а съм с хистеректомия от почти 4г., та няма как да имам цикъл, щом нямам матка. Да кажат другите съфорумки с импланти, които са по-цели от мен  Simple Smile
Бонка Василева 623507 не бързай, приключи си лечението и тогава. А фактури дават навсякъде, аз имам също. Ама осъдени лекари няма, така че само ще се хабиш. Така мисля.

# 274

Имам въпрос, като камъни ли ти стоят имплантите или са мекички и още нещо болят ли те гърдите преди цикъл?

Ха ха ха не са като камъни. Като остински се усещат на пипане. Предполагам няма да боли преди цикъл, ако са напълно ампутирани гърдите, но да кажат изпробвалите го😊

Лейди, по въпроса с гърдите разбира се съм на твое мнение😁 Странно, че са ти по-твърди от естествени. Аз имам братовчедки със силикон (по естетични причини само. Без рак) и техните са като истински. Ама карай....това на мен не ми пречи. Да стискат (мъжете) тия залъгалки тука и да се кефят, че хем са и твърди хахахааааа

# 275
  • София /Абсурдистан
Хах видяхме се кои сме кифлите в темата  Grinning
Марита, не са твърди  при приятелките ти, защото нямат изрязана жлеза, която ги омекотява, а при мен е изрязана жлезата и от двете страни, затова. И точно това ми създава дискомфорта и има ми промяна в чувствителността, което иначе не би имало.
Марита, пуснах ти покана за Фейс, да не се чудиш.

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 14:44 от Unknown_lady

# 276
Хах видяхме се кои сме кифлите в темата  Grinning

Бе, бега бе🤣 Моята хубост ми е светая светих и без бой не я давам. Да ме боли и мускула чак до задника, ако ще! Аз на физическа болка явно издържам. На психическа не мога толко така, че да режат и пълнят смело😁 При вас гледам пишете си избирате и размера, но сами плащате, а тук при мен май плаща касата, но май не избирам размера. Ще видя аз. Дано пък не е така. Искам по-големи от моите.

# 277
  • София
Момичета, вчера в Мачин дом, когато стана дума, че Гаврилов едва ли ще се съгласи да ми направи втора операция за премахване на гърдите ( евентуално с реконструкция), ми предложиха да се свържа с д-р Седлоев от ИСУЛ. Признавам си, че нищо не съм чувала за него. Някой, нещо?

# 278
  • София /Абсурдистан
Значи и тук плаща касата, но пациентката доплаща 600лв след каса /когато е по каса, то май и имплантите са по-евтини/ и избора на екип, което си е било и винаги.
А за психическата болка и аз съм чувствителна, за физическата стискам зъби и пия Аулин и търпя.
За протокола - имам 3 броя стоматологични операции и оцелях, бяха по-страшни от сегашните.

# 279
Значи и тук плаща касата, но пациентката доплаща 600лв след каса /когато е по каса, то май и имплантите са по-евтини/ и избора на екип, което си е било и винаги.
А за психическата болка и аз съм чувствителна, за физическата стискам зъби и пия Аулин и търпя.
За протокола - имам 3 броя стоматологични операции и оцелях, бяха по-страшни от сегашните.
Аз не съм особено на ясно с плащането при нас, но като попитах "по диагонал" дали касата поема ми казаха, че да. Какво и колко поема....предполагам минимума без много екстри. Ще видя. Нека стигна до тази точка. Склонна съм и от себе си (нещо като разсрочено плащане) да дам, ако ще подобри нещата драстично и ми е възможно изобщо. Примерно, ако плащат колкото да ми натаманят гърдите с настоящият им размер, а аз искам по-големи и трябва да си платя разликата.

# 280
  • София /Абсурдистан
Така е, питах го ММ, нали е доктор, та и той това каза. Жлезата омекотява и инервира. Ако я няма, изглежда пак по същия начин, но усещатето е променено и стои по-твърдо.
Импланти слагайте чак след като минат 3-4 месеца от лъчето, ама аз го научих това по трудният начин.
Пълният ефект от операцията ще видите чак 1г след нея, а докато не са минали 4 месеца, изглежда ужасно раната и шевовете и чак после улягат. Дано съм била полезна.

# 281
Момичета, вчера в Мачин дом, когато стана дума, че Гаврилов едва ли ще се съгласи да ми направи втора операция за премахване на гърдите ( евентуално с реконструкция), ми предложиха да се свържа с д-р Седлоев от ИСУЛ. Признавам си, че нищо не съм чувала за него. Някой, нещо?
Аз щях да се оперирам при д-р Седлоев, но тогава тръгваше за някакъв симпозиум в чужбина и не се получи.
Малко високомерен е и дръпнат. Аз като чуя някой лекар да се изказва зле за негови колеги, не ми е много ОК.
Друго не мога да кажа, като специалист какъв е, освен че много отсъства, все по конгреси и конференции. И ако се бях оперирала при него, какво щеше да стане, източваха ми лимфа два месеца след операцията, а него като го няма, кой щеше и как ?!?
 Имам му някъде в къщи личният телефон, ако искаш свирни да ти го пратя на лично.

# 282
Така е, питах го ММ, нали е доктор, та и той това каза. Жлезата омекотява и инервира. Ако я няма, изглежда пак по същия начин, но усещатето е променено и стои по-твърдо.
Импланти слагайте чак след като минат 3-4 месеца от лъчето, ама аз го научих това по трудният начин.
Пълният ефект от операцията ще видите чак 1г след нея, а докато не са минали 4 месеца, изглежда ужасно раната и шевовете и чак после улягат. Дано съм била полезна.

Аз мисля с една операция всичко, ако е възможно. Смятам да си спестя стреса да ходя без гърди и да ме режат втори път. Защо след лъчето? По сайтовете дето четох по нашите ширини пишеше, че не пречи нищо за такава операция.

# 283
  • София
Ох, аз не смея още да си помисля за реконструкция. Първо да мине лечението и всичко да е наред, пък после. Иначе при мен ще е дълга процедурата с изрязаната гърда, трябва да се разширява и т.н. Ноо, да стигна до там, това е лесната работа. Определено, ако слагам цици, заедно с това ще махна и другата гърда. И определено ще ги направя по-големи. Че то в момента няма голяма разлика между липсващата и наличната Joy

# 284
Аз не бързам, докторите бързат....А относно другото има спечелени дела. Трябва да се потърси отговорност и да не се оставят, ЗАЩОТО утре и друг може да попадне в моя проблем. Трима патолози проверяват, поне толкова са подписали протокола! Това е ужасно престъпно нехайство! Трябва да има наказание!

Ее как ти хрумна като камъни да са  Grinning не са, но са по-твърди от естествените малко. Отгоре са покрити с плътен пласт при мен от кожна мазнина и кожа и са си като естествени и на допир, и на визия. Единствено дискомфорт отначало усещах като легна по гръб, защото аз ги намалих обемите по мое желание и някак си кожата се отдръпваше и импланта ми стоеше странно малко, но ако увеличаваш или оставиш същите обеми, няма да го усетиш това.  На мен и хирурзите ми казаха, че за моята основа трябва малко по-голям имплант, на аз намалих с един размер, така повече ми харесва и вече си намирам блузи, които да мога да закопчавам свободно отпред  Blush
За напрегнатост или болка по време на цикъл не мога да кажа, защото аз импланти имам от миналата година, а съм с хистеректомия от почти 4г., та няма как да имам цикъл, щом нямам матка. Да кажат другите съфорумки с импланти, които са по-цели от мен  Simple Smile
Бонка Василева 623507 не бързай, приключи си лечението и тогава. А фактури дават навсякъде, аз имам също. Ама осъдени лекари няма, така че само ще се хабиш. Така мисля.

Общи условия

Активация на акаунт